Genital kol altı ve bacaklarda gerçekten tamamen bitiyor mu
Param boşa gitsin istemiyorum yaptıranlar yazabilir mi
Param boşa gitsin istemiyorum yaptıranlar yazabilir mi
Yüzde 50 azaltıyor ve kökleri zayıflatıyor ama tamamen geçirmiyor ben 10 seans yaptırdım popo ve koltuk altı için ama koltuk altı hormonal bölge olduğu için kolay kolay azalan bir yer değil o yüzden bir 10 seans daha önerdiler almadım
Gerek yok o zaman boşa masraf
Yani traş makinesiyle almak daha mantıklı ben öyle yapıyorum lazer öncesi de öyle yapıyordum
Teşekkürler
Merhaba! Özer evet tüyleri kökten bitirmesede ciddi derecede azaltıyor.
Ayrıca lazere gidenlerin çoğu özle bölgesi veya vücudu kararmasın diye gidiyor çünkü bilirsin ağda veya jilet özel bölgeyi karartır bunyuzdende çoğu kadın lazere gidiyor.
Cevap
9Cevap
%100 bıtıyor dıyen yalan soyler sonucta ınsanız ve hormonlarımız var ama cok buyuk bır kısımda bıtıyor yanı kalan tuyler o kadar ınce ve az oluyor kı kendın bıle fark etmıyorsun. Ben falcon buz lazere 8 seanslık bır pakete gıttım cok memnunum kalmadı hıcbır sey
Lazer operasyonu sadece tüyleri radikal olarak egale etmez , sadece geç zaman sonra çıkmasına etkendir.
Bitmiyor azalıyor sonra 3 ayda bir kere gidiyorsun devamlı
beyaz tenli olanlarda %60 70 işe yarıyor bence ben faydasını gördüm
Tamamen bitmiyor ama azlatiyor kac 2 yılı gecik giden tanıyorum hâlâ da gidiyor
Kac seans gittin
Benim 9 oldu 1 seansim kaldı ama devam edicem yine ara vermeden
Bittimi peki tamamen
Yani kurudumu kökler
Başta iyi yapılmadı sanırsam şu an memunum keseleme yapmadan bile tüyler kendiliginden dökülüyor ve çıkmıyor önceki seanslarda tüyler cabuk çıkıyordu aslinda yapan kişi önemli iyi yapması gerekiyor belki baştan devam etseydim aynı kişiyle bitebilirdi bence eğer yaptiricaksqn işini iyi yapan üzerinde cok duran biri yapsın
Yok be ne lazer yaptircam ben iyiyim böyle 😅😅
Siz kadinlar icin mecburi ama ya bu arada bekarmisinix
Bekarım. Yani evet uğraşılmıyor bi seans sonra tamamen bitse iyi olurdu bununla bile ugrasilmiyor
Ya birazda sanirim can acitiyormus oyle duydum zor biseymis ama bir kaç soru sormak isterim bunun hakkinda burasi yerine qzelden sormam daha uygun olur mu acaba ozldn konusabilirmiyiz
Yazdım
Hayır uzun bir süre çıkmıyor sadece
Herkeste değişiyor gibi
Kolaltı bacak tek tük kalır genital bitmez
Normalde neyle alıyorsun
Bir kaç yıl sonra tekrardan çıkıyor.
Evet
Azaltıyor bitmez ben gittim
Buz lazer de evt
Hayır ya. Yasın kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?