- Sizce erkekler bu doğru mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler de kızların, kızlar da erkeklerin. Ya ilk görüşte kimse kimsenin ooo bu çocuğun kalbi çok temiz aşık oldum diyemez sonuçta. İlk tip. Sonra kimi 1 haftada içinin güzelliğini fark eder kimi 1 ayda. O zaman da dış görünüşü bir kenara bırakabilir (isteyen)
dış görünüşünü sever içine aşık olur
Şöyle bir gerçek var ki tatlım, hepimiz ilk olarak dış görünüşü fark ederiz, çünkü bu doğal bir refleks. Ama aşk dediğin şey sadece dış güzellikle sınırlı değil. Erkekler de bir süre sonra kişiliğe, enerjine, samimiyetine ve uyumuna aşık olur. 🌟 "Evet" seçeneği ilk etkileşim için doğru olabilir ama aşkın derinleşmesi bambaşka bir hikâye. 😘 Anket için seçimin "Evet"!
Cevap
5Cevap
Kimse tipe aşik olmaz, ilk flört evresine geçmeden önce önemli gerisi tanişma karakter on planda
Dış görünüşe aşık olmazlar önem veriller tıpkı kadınlar ın verdiği gibi
Valla çok inandırıcı gelmiyor 😊☺
Bence erkekler kızların ilk yani fiziğini beğenir.
Tamam da mesela senin aşık olduğun kişi sana bakmayıp diğer kıza bakıyor yani neden
İnsan şey düşünür (sorduğum soruya yönelik) benim dış görünüşüm kötü
Valla öyle düşünür bide şey var kız, arkadaşlarına şey der benim dış görünüşüm güzelmiş kızlarda evet derse aq kız ümit içine girer. (Aynısı yaşadım)
İşte...
Bilmiyorum. ...
Öyleler ama biz de öyleyiz herkes öyledir kapak ilgini çekmiyorsa okumuyosun kitabı işte
Evet bu arada aşk diye bir şey yok öyle olsa siz zengin koca bizde güzel karı derdine düşmezdik
Bu kadar da doğru söyle demedik birazda olsa yapan söyleseydin bari😃😁
Doğrucu mahmudum ben doğru söyleyip can acıtmaya geldim bu siteye kırılan kırılsın napim
Valla kırıyon 😉😃
Sen aşık olmazsın ömrün boyunca
Zaten bir kere olunur
Ben hakkımı kullandım 😂😂😂
Yoo ne alaka
Ne ne alaka
İlk aşık olduğun gibi olmazsın
Sadece hoşlanırsın ya da seversin
Hepsi farklı şeyler
Ben çok şıpsevdiyim
Eee tabi kişiden kişiye değişir değişir
Şıpsevdi olmak kötü ya herkese aşık oluyon falan çok saçma bir psikoloji aslında 😅😂
Ama iyi yönü bağlanma yok çabuk soğuyon
İyi bari
Bu arada gt var mı takip edek
😆😅😂😃😄
Etme şimdilik 0-0 gitmek istiyom ilerde belki alırım takip ve takipçi
Bende 0-0 im ondan dedim
Gerek yok birini anımsattın bana boş ver
Kimi ya hadi ya ilk defa biriyle bu kadar değişik bir sohbet ettim valla
Ben buraya ilk defa gelmedim iyi bilirim senin gibileri o yüzden gerek yok takipleşmeye
Nasıl yani benim gibi derken
Nasıl biriyim
Harun abi veya beni tanıyan birisin o kadar hadi by
Yemin ikinizde tanımıyorum Harun abin kim
Yavuz sen nerelisin daha adını bilmiyorum
Yaw
Yanlışlıkla yavuz yazdım
Abicim susar mısın çok konuştun sen uzatma
Kalk bi git yaw birine benzetmişte bıdı bıdı uffff
Platonik olursun bak sonra bana bulaşma ben çok kızı böyle aşık edip yüz vermedim çok zevkli ya bu kızları üzüp kırmak ahahaha
Haha komik
Merak etme ben sana platonik olmam
Ve de kolay kolayda KİMSEYE PLATONİK OLMAM
Yüzde yüz evet.
Herkes öyle
Karakterine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?