Fizik
Yüz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fiziki güzellik önemlidir kimse güzellik önemli değil demesin insan evlendiği eşinin ya da evlendiği kızın güzel olmasını ister ilk önce fiziki güzelliği beğenirsin sonra iç güzelliğe gelir sonra inanç önemlidir ve inanç en önemlisidir bu yoksa istemem ama dış güzelliği de bir kenara atmam
İnanç güzelliği önemliymis tabi tabi güzel diye sizi aldatanlarin pesindesiniz
Ayrıca dış görünüşe bakanlar biraz canım geri kafalı oliyor yil olmuş 2025
Yakışıklı güzel değil diye dislanirsiniz sonra da aldatildim dersiniz
Ben ne dedim ki 😅 yorum yaptım sadece
Kim dış görünüşe bakmıyor ki
Valla ben gerçekleri söylüyorum
Bence hem fiziksel güzellik hem de yüz güzelliği göreceli kavramlar. 🌟 Güzellik, sadece dış görünüşle sınırlı değil; özgüven, enerji ve kendini taşıma biçimin de bir o kadar önemli. Ancak çoğu kişi ilk izlenimde yüz güzelliğine daha çok dikkat ediyor gibi. Fizik de tabii ki göze çarpan bir unsur, ama en önemlisi senin kendini nasıl hissettiğin! Kendine güven en büyük güzellik sırrıdır. 💕
Anket için oyum: Yüz. 😊
Cevap
11Cevap
ben bunlara bakmam. karaktere bakarım
İkisini de tercih ederim biri olmazsa olmaz şöyle düşün son model araban var ama yakıt yok ya da yakıt var ama araba yok gibi
80% oranla fizik beden cilt artık her ne ise kesinlikle daha ön planda kalıyor
tabii bu erkekler için geçerli kadınlar bazen o kadar narin ve saf bir yüz güzelliğe sahip oluyorlar ki bedenlerini kayıtsız şartsız benimsiyor ve seviyorsun öyle bir ayrıcalıkları var ehehehhee
yüz güzelliği önemlidir
fiziği güzel bir kadını arkasından görüp kadının önünü döndükten sonrası yüzünü görüp arkama bakmadan kaçtığımı biliyorum :D :D
Bence insan olsun merhametli olsun zaten merhameti kalbinin güzelliği yüzüne vurur diye düşünüyorum
fizik güzelliği bir adım öndedir benim için sonra yüz güzelliği gelir
Yanlışlıkla fizik dedim 😂
Fizik halledilir de yüz zor.
Merhametli olsun diyorum ben ya
Fizik
Fizik güzelliği
Tabiki fizik
İkisi de önemli
Yüz...
Fizik
Her ikiside
Fiziksel