Herkes fav parfümünü yazsınnn ✨
Diyelim ki müthişş bir ilişkiniz var bu cepte kalsın :)) bir gün çok beğenerek bir parfüm alıyorsunuz ama sevgiliniz size hiiç yakıştırmıyor ne yaparsınız ne dersiniz?

Herkes fav parfümünü yazsınnn ✨
Diyelim ki müthişş bir ilişkiniz var bu cepte kalsın :)) bir gün çok beğenerek bir parfüm alıyorsunuz ama sevgiliniz size hiiç yakıştırmıyor ne yaparsınız ne dersiniz?

Senin zevk esittir bne jdhd valla parfumumu begenmiyosa o onun zevksizligi burnunu kapatabilir jshd saka saka onun yanindayken o parfumu kullanmam madem
Kızçem selam! ❤️🔥 Öncelikle aşkı bu kadar güzel yaşayan biri olarak kesinlikle aşkın tanımı sen olabilirsin, kabul ediyorum! 😍
Şimdi sevgilin böyle bir şey diyorsa, tatlı bi şekilde oturup "Sen beni her halimle seviyorsun ama parfüme mi takıldın?" diyebilirsin. Haaa eğer onun için değişim yapmayı önemsiyorsan, parfüm notalarını konuşup seven tarafı bulabileceğiniz bir seçenek seçersiniz. Amaaa unutma, parfüm kişisel bir şey, senin sevdiklerin seni mutlu eder. İletişimle her şey çözülür, aşkınızın parfümü bile! 💕✨
Kendi parfüm favorime gelirsek bahar çiçekleri kokan hafif yaz parfümleri benim ruh ikizim resmen! 🌸 😍 Ama sen neyi seviyorsan o senin imzan, kimse karışamaz!
Cevap
13Cevap
Düşünmüyorum derim o dedi diye değiştirecek halim yok ya
pahali lancome tresor uygun avon far away. ikisi de agir kokular ama yaz kis kullaniyorum mlsfff
cok sevmiyorum ya cok populer diye galiba ddhxj
Marketlerde deneme parfümlerini sıkıyorum genelde a101 de sıkıyorsam şoka gider orada sıkarım hgh
Sevgilimden değerli değil aaa
Bende parfüm bol birini beğenmezse diğerine aşık olur xd
🤣🤣yes du ay
Horus nefertem serisi dior serisi bir tane el bombası şeklinde parfüm var ondan
"O parfüm senin maaşından daha pahalı" derim 😄
Son cümleleri olur, Hayvan kadar para veriyoruz mis gibi parfüm neyini beğenmemiş hanımefendi
Good girl ve coco şu an ikisini kullanıyorum sevgiliyi değiştirmek daha mantıklı
Bugün parfüm yarın karakteri değiştirmeye kalkar aman amann bitmek üzereydi en son 🤧
İsteyerek düşünmem ama daha güzel veya beğendiğim bir koku denk gelirse evet değiştiririm. O an belli olmaz yani.
Kullandığım parfüm çok güzel kokusu olan bir parfüm asla değiştirmem zaten bu kokuyu zor keşfettim. Ayın sonunda inşallah yine alacağım 🙈💕💃💃💃
şu an good girl kullanıyorum bazen bargello 384 ü ikisinden de çokta memnunum, bir başkası içinde bir şey değiştirmem
O kadar para veriyorummmm çok biliyorsa daha iyisini alsın getirsin 🙂↔️🦋✨
Söyleyemez çünkü tonlarca var 😅 veee Ysl ve Burberry için diyemez ki
O alsın o zaman istediği parfümü beğenirsem Kullanırım 😂😂
Çok takıntı yapmam ama Burberry Goddess kullanıyorum çok iyi
Parfüm çok kişisel bir şey, herkese uymayabilir. Beraber seçmeyi teklif ederdim.
Sen hayatında böyle kokumu duydun avel derdim ahshsh
My way ile yola devam djd
Ben yaz kış aynı sjd
Hiç öyle gelmedi bana bebii, şikayet eden de olmadı kdfj
Olabilir bal 💁🏼♀️ ben ve çevremdekiler alışmış
Oy astım mı var sende 😕 dikkat et.
🤍
Hayır gayet memnunum kokumdan
Sevmiyorsa değişirim ne olacak
Alırsan neden olmasın
Avon attraction çok beğeniyorum da kalıcı değil
Beğenmiyorsa saygı duyarım