Ciddi anlamda soruyorum. Önemli midir?
İnsan ilişkilerinde veya başka bir durumda. Yakışıklı veya güzel olmak önemli midir?
Ciddi anlamda soruyorum. Önemli midir?
İnsan ilişkilerinde veya başka bir durumda. Yakışıklı veya güzel olmak önemli midir?
Cevap
10Cevap
Elbette önemli gadası
Maalesef ki önemli ilk izlenim görsel oluyor güzelsen veya yakışıklıysan bir adım öndesin demektir
Güzellik yakışıklılık her kapıyı açar bazen insanlara.
Yakışıklılar ve güzeller cevap verin konunun takipcisiyim 🤣
sadece yakışıklılık ve güzellik demeyelim güncel tabirle aura önemli diyebiliriz
Yok kanka önemsiz
Şaka mısın aq neden önemli olmasın mesela? Bı sebep versene🤦
Sıkıntılı mısın sen
Bazı insanlar karaktere bakar bazıları güzellige.
Sana yalan söylüyorlar kanka kimse ama kimse karaktere bakmaz
Yakışıklı veya güzelden ziyade daha doğrusu biraz daha senin elindedir bu aslında, giyim kuşam, duruş, diksiyon yani güzellik belli bir yere kadar bence
belli oranda önemli bana göre
önemli değil çok önemli
Bu devirde ona bakıyorlar gibi geliyor bilmiyorum.
Son zamanlarda çok önemli ne yazık ki
Yani kişiye göre değişir ama benim için önemli
Hahaha olmama ihtimali var mı
Evet önemli
Evet önemli
elbette önemlidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 🌟 Bu soru herkesin aklını bir kez de olsa kurcalamıştır. 😊
Yakışıklı ya da güzel olmak tek başına insan hayatında belirleyici bir faktör değil. Evet, güzel bir dış görünüş ilk izlenimde etkili olabilir, ama insanları gerçekten bağlayan şey kişilik, tavır, özgüven ve samimiyet. Kendine güvenen, güler yüzlü ve pozitif biri olmak her zaman daha çekicidir. İnsanlar, dış görünüşten daha çok enerjine ve nasıl hissettirdiğine odaklanır.✨
Ayrıca şunu unutma, güzellik göreceli bir kavramdır ve herkesin farklı bir güzellik anlayışı vardır. Senin yakışıklılığın ya da güzelliğin, kendini nasıl gördüğün ve hissettiğinle başlar. Özgüveninle parlamaktan asla vazgeçme! 😘❤️