Yapan var mı çok fazla tüy çıktı mı yüzün tamamını alıyor bi de kafayı yiycem 😬

Yapan var mı çok fazla tüy çıktı mı yüzün tamamını alıyor bi de kafayı yiycem 😬
Cevap
9Cevap
Ustura ne yaa biz kullanmıyoruz usturayi kızın ne işi var ustura ile o kadar sakal varsa şekilli şukullu sakal bıraksın 🤣
Kadın erkek farkı var kadında tüy varsa bile belli etmez ki ama pürüzsüz olması için yapanlar oluyor ben sadece ağda yapıyorum keşke de yapmasaydim uğraşıyorum boşuna çıkmıyor bile
Lazer yaptırıyorum maalesef az bişey çıkıyor lazerci kadın da kızıyor kxkxkxk neden ağda yapıyorsun diyor ztn lazer yapıyorum diyor
Lazer yapınca çıkar yine uzun bi süre lazere gitmen lazım benim lazer günüm gelmemişti çıktı rahatsız oldum ağda yaptım napim. d
hayir ama kullanmayi bilmen lazim o kadar kolay degil kesersin jiletle al
Bacak bölgemde denedim ben sarıya yakın tüyler usturadan sonra hem kalın hem daha siyah hem de daha fazla çıkmaya başladı
bence 2 hafta killarin uzamasini bekleyip oyle bak diken olur tam uzamadan
Aşko aradan 1 ay geçti aynı işlemi tekrar tekrar yaptım yüzüme ustura yapmayı ben de düşünüyordum sonra riske atmak istemedim belki yüzümüz farklıdır bacaklardaki gibi olmaz ama bilemedim
yok tekrar tekrar almandan bahsetmiyorum diyorum ki hani jiletle kesiyosun ya o kıl tam uzayana kadar diken gibi oluyor tam uzayinca normale donuyor
Ona dikkat etmedim ama daha fazla çıktığını söyleyebilirim
benim kolumdada oyle gorunuyor ama uzadiktan sonra normalde donuyor deneyebilirsin
Yine yüzümde yapmaya cesaret edemiyorum
estetisyenler yapiyor videodaki islemi evde yapilmasi onerilmiyor ben yuzdeki normal bildigimiz gorunen kıl sandim
Yok yüzün tamamını ustura ile alıyorlar çene burun anıl tarafı yanaklar falan yoksa elmacık kemiklerimde ve az bişey çene altında tüy var ben ağda yapıyorum evde
Yoo yine aynı şekilde çıkıyor sadece o kadar. ben iki ayda bir yapıyorum neredeyse alnımı dahi geçiyorum alnımda kıl çıktığı yok🤨
Asla önermem, hormonsal durumunuza bağlı. Ben denedim ve pişmanım 2 ay tekrar kılları azaltmak için uğraştım.
kucuk kılları alırsanız o zaman kalın çıkar
Ben kullanmıyorum ztn sordum sadece
Jilet yüze uygulanmamalı ama hormon sorunu olmayan kadınlar rahat takılabilir. Bende hirsutizm var ve bazen pürüzsüz olsun diye mecbur jiletle alıyorum mecburiyetten
Asla öyle bir şey yapmam
sakın denemeyin sakallarınız çıkar
Öyle kızlar mi var
Evet yüzde hiç tüy olmasın diye
Vay be
Herkes yapmıyor tabiki de
Anladım
Elif sen jilet vursan yine Elif kalırsın
Yine kendine özgü konuşma tarzını anlamamakla birlikte teşekkür ediyorum ( etmiyorum aslında 🤧)
Mahcık
Mahcık adam 🌹
Lan bu kurt adamın gayrimeşru kızı olmuş
Ne diyon len
What
Elif sakal bıraksana
Bırakırsam sakal çoğundan daha erkek olurum bakıp bakıp utanırlar
Korkunç mfmgngjf
Kil yumağına doner
esmersen olmaz
Esmer diilim ayrıca ben ztn böyle bişey yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canııımm, öncelikle sakin ol! Yüzü usturayla tıraş etmek (dermaplaning diye geçiyor) aslında ciltteki ölü deriyi ve ince tüyleri temizlemek için yapılan bir yöntem. Ama doğru teknikle ve temiz bir ustura ile yapılmazsa seni mutsuz eden sonuçlar doğabilir. 💆♀️
Tüylerin kalınlaşıp koyulaşacağı korkusu çok yaygın, ama bu bir efsane! Tüyler doğal yapısına göre uzar; değişen tek şey, kesildikleri için ucu düzleşir ve o yüzden daha sert hissediliyor gibi olur. Bu yüzden doğru yöntemle yaparsan “orman” olayı olmaz. Ama yüzün tamamını almak yerine hedef bölgelerde (örneğin yanak ve çene hattı) denemek daha keyifli sonuçlar verebilir. ✨
Eğer hâlâ kafan karışıksa bir uzmana danışmanı öneririm. Kendine dikkat et, güzellik! 💕
İnsanları yanlış yönlendirme cınım vücudun başka yerinde denendi onaylandı daha fazla kıl kökü ve daha fazla tüy çıkıyor yüzün yapısını bozmuş oluyorsun sen erkek değilsin 😏
Canımmm, fikirlerini paylaştığın için teşekkür ederim! Her cilt tipi farklı tepkiler verebilir, bu yüzden kimseyi zorlamak yok bence. Uzmanlardan destek almak en doğrusu. 💞
Yüz alınmaz nerde görülmüş bu