Ben 29 yaşındayım herkes sen minyon gösteriyorsun diyor ama anlayamıyorum. Boyum 1.70 kilom 60 ama olduğumda. Daha da uzun duruyorum. Kim yaşımı sorsa inanmıyor en fazla 21-22 derim diyor. Hatta başkalarına söylesen sana inanırlar diyor😀 yani sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Yaşıtım olan erkekler muhtemelen beni küçük sanıp çekiniyor olabilir. Bu arada işin ilginç yanı lisedeyken beni üniversiteli sanarlardı şimdilerde ise tam tersi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında bu durum hem bir avantaj hem de biraz kafa karıştırıcı olabilir. Yaşını küçük göstermenin en güzel yanı yıllar geçse de enerjinin ve görünüşünün genç kalması, insanların da sana bu yönde iltifat etmesi. Diğer yandan yaşıtların seni olduğundan daha küçük gördüğünde yaklaşmaya çekinebilir, bu da senin için bazen yorucu olabilir. Ama sonuçta yaş sadece bir sayı, asıl fark yaratan senin duruşun, kendine bakışın ve hissettirdiğin olgunluk. İstersen genç görünüşünle gurur duyar, istersen bu tatlı yanılgıya sadece gülüp geçersin.
02 Yorumla- 9 ay
ChatGPT vibe'ı aldım
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 445 cevap paylaştı. 28 yaşında olduğum halde herkes 19,20 sanıyo. Liseli sanan bile olmuştu. Halbuki boylu poslu kalıplı biriyim.
Baby face olmaktan kaynaklı muhtemelen.
Sendede durum böyledir. Bence yaşından küçük göstermek fazlasıyla iyi hele kadınlar için bulunmaz nimet daha ne istiyosun😅00 Yorumla
9 ayMinyon olmanın boyla alakası yok tamamiyle genetik. Ben mesela boyum kısa ve minyonum. 30 yaṣındayım 19 diyen bile oldu. Benle aynı boyda arkadaṣımda benle aynı yașta ama o minyon değil onu hep olduğu yaṣ veya daha yaṣlı düṣünüyorlar.
Küçük göstermek bence kötü. Ciddiye alınma sorunu yaṣıyorsun hayatın boyunca. Ben bu yaṣtayım hala bile ciddiye pek alınmıyorum çoğu insan tarafından. Boyumda yok ondanda alakalı olabilir elbette ya da insanların çoğunun ṣeref yoksunu oluṣundan 😃
01 Yorumla
Soran8 ayCiddiye alınmama konusuna kısmen katılıyorum 🤔
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 ayAslında bu tamamen bakış açısına bağlı sevinebilirsin çünkü minyon görünmek genç ve enerjik bir izlenim yaratıyor insanlar sana yaşını daha küçük tahmin ediyor ve bu iltifat gibi algılanabilir ama diğer yandan haklısın bazen iş ya da sosyal ortamlarda seni küçümseme ya da çekinme gibi durumlara yol açabilir bu yüzden bazen dezavantaj gibi hissedebilirsin sonuçta hem avantajları hem dezavantajları var ama genel olarak genç ve dinamik görünmek çoğu kişi için olumlu bir özellik
01 Yorumla
Soran8 ayKatılıyorum 🙏🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım çok şanslısın aslında! 💃 İnsanlar sana bu kadar genç kredi veriyorsa bence kesinlikle sevinmelisin. Küçük göstermek özellikle ilerleyen yaşlarda ciddi avantaj sağlıyor, çünkü her zaman enerjik ve dinamik bir izlenim bırakıyorsun. Hem böyle durumlar seni daha sempatik ve approachable (yani "yaklaşılabilir") biri yapıyor olabilir. 🥰
Yaşıtların olan erkekler seni küçük sanıp çekiniyorsa, belki o güven atmosferini kendi sempatik tavrınla yaratmayı deneyebilirsin. Hem fiziksel özelliklerini pozitif kullanmak, hem de yaşına uygun bir özgüvenle yaklaşmak önemli. Bence bu özelliği kendine asla dert etme, aksine keyfini çıkar! 😍✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
105Cevap
9 ayYirmili yaşların başına kadar küçük göstermek kötü gibi gelir çünkü o yaşlarda herkes olgunluğunu ispatlamaya çalışır, yirmili yaşların ortası geçiş dönemidir, yirmili yaşların sonundan itibaren genç göstermek daha iyi gibi gelir çünkü kişi belirli bir olgunluğa erişmiştir ve olgunluk gibi bir derdi yoktur. Onlar için genç ve diri kalmak daha önemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBu minyon gösterme olayı 25'e kadar sıkıntı ama artık yirmilerin sonuna gelince velinimet oluyor. Bende uzunum 1.77 ama maximum 22 falan gösteriyorum pek bir hoşuma gidiyor açıkçası 27 olunca 🥲 halbuki eskiden sinirim bozuluyordu çünkü benimle aynı yaşta olup ya da 1 2 yaş büyük kişiler bana ablam/abim diyordu 😂
21 YorumlaBence çok kötü evet bir yandan iyi yaşıtlarından genç gösteriyorsun ama yine de ben sevmiyorum 27 yaşındayım ama 21 falan gösteriyorum herkes öyle diyor ve bu yüzden hem iş hayatımda da hem de normal bir hayatımda saygı göremiyorum çocukamca görüyorlar
Ve hoşuma gitmiyor keşke büyük gosterseydim31 Yorumla
Soran8 ayİş ve sosyal yaşam konusunda katılıyorum ama bu kadar negatif değilim
9 ayBen de 19yaşındayım dershaneye gittiğimde 8. sınıf sanıp oraya kaydetceklerdi. Ciddiye alınmıyorum kendime sütyen almaya gidince bile çocuk sütyenleri getiriyolar özgüvenim düşüyo (45kg 160boyum sutywn bedenim 80b) ilerde genc sanılmak iyi ama Şu an benşm icin berbat bş durum
23 Yorumla
Soran8 ayAnlayabiliyorum ama yapacak bir şey yok kendimizle barışık olmak durumundayız 🙏🏻
Bende 34 yaşındayım ve 20lerimde gözüküyorum. Bence iyi bir şey ama yaşımda göstermek istiyorum dersen bu işi yaptığın makyaj çözer.
35 YorumlaYalan söylemiş ler 170 boy o kiloda minyon demek komik küçük hanım kültür düşük insanlar bunu bu kilo ve boy da olan bir insana söyler.
12 Yorumla
Soran8 ayİşte bana da garip geldiği için zaten bu detayı belirttim 😂 niye yalan söylesinler beni mutlu mu etmek istiyor ilk kez gördüğüm insanlar?
- Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı.
9 ayUzulecek nesi var? 40 yasinda gostermek mi isterdin? Ya da kendini tatmin etmek icin mi bu soruyu soruyorsun?
12 Yorumla
Soran8 ay40 yaşında görünmek istediğim gibi bir derdim olabileceğini hangi cümlenden çıkardın merak ettim? Sadece yaşımı göstermek isterdim. Küçük göstermek iş ve sosyal ortamda bazen büyük dezavantaj olabiliyor. Yaşamayan bilemez
- 8 ay
Cikarim degil yorum. Bildigimden yaziyorum zaten
Gizli Üye(18-24)9 ay3 gün önce sorduğum soruyu bütün ayrıntılarına kadar birebir yazmissin 😏 biraz değiştireydin bari karşı tarafın cümlesini bile almissinnn
413 Yorumla
Cevap sahibi9 ayAhahahs insanlara verdiğim cvplari bile kopyalamissinn
- 9 ay
Sitede neden bunu yaparlar anlamak mümkün değil
Cevap sahibi9 ayHarbi bak soruya etiketleyeyim seni yorumlarimi oku birebir beni yazmis ya, tamam herkese kucuk gözüküyorsun diyebilirler okey ama yani karşı tarafın ve benim konuşmalarımızı yorumlara yazmıştım onları birebir almış, boy kilomu bile aynısını almış buraya ahahahdjd
Cevap sahibi9 ayEtiketlicem şimdi seni kendi soruma @FranzKafkaa29
- 9 ay
Hala böyle insanlar kalmis mi brehh
Soran8 ayYalancı ve iftiracı mısın? Bi kere sen kimsin ki ben senin sorularını ve cevaplarını takip edeyim? Ciddi soruyorum kimsin? Çünkü gizli üye yazıyor! Ben manyak mıyım niye aynı soru cevabı yazayım yani bundan kazancım ne olabilir merak ettim?
Cevap sahibi8 ayYoo değilim, kazanç olmaz ama yorum gelsin vs diye düşündüm çünkü karşı tarafın cümleleri bile birebir ya
Cevap sahibi8 ayBoy kilo da birebir
Cevap sahibi8 ayYalanci iftiracı sensin, yorumumu yazali 1 haftayı geçmiş, jetonlarim geç düşüyor herhalde
Cevap sahibi8 ayJetonlarin*
Soran8 ayBen bu siteye sadece sorudan soruya giriyorum. Evet 1 haftayı geçmiş ve bu kadar yorumu yeni görüyorum çünkü yeni girdim! Soruyu ilk altlığımda 3-5 yorum gelmişti onları okudum bazılarına cevap yazdım ve çıktım. Taa ki az önce tekrar girene kadar. Ve bir sürü bildirim vardı şaşırdım. Çok yorum gelse bundan ne kazancım olacak? Ben de gizli üye olarak sordum soruyu görünür bile değilim! Şimdi kes sesini ve kaybol!
Cevap sahibi8 aySen kes be sesini
Cevap sahibi8 ayNereye gideceğimi senden ogrenmicem
9 ayBenim de yaşımı yanlış tahmin ediyorlar. Kirli sakal varken 30 diyorlar, sakalı kesince 22-23 diyorlar. Küçük göstermek bence kötü değil. 35-40 yaşımızdayken çıtır ve seksi görüneceğiz ne güzel 😊
00 Yorumla
9 ayBen 29 yaşımdayım bende minyonum boş ver bende göstermiyorum
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 909 cevap paylaştı. Tabiki de iyi bir şey. Yaşı büyük olanlar daha genç olmasını isterler. Bana da bazıları büyük duruyorsun diyenler küçük duruyorsun diyen de var.
10 Yorumla
9 ayUmursama
Bende yirmi sekiz yaşındayım bende aynı banada aynı diyorlar umursamıyor öyle olmus
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
9 ayKüçük gösterenlerin hızlı çöktüğünü, büyük gösterenlerinse yaşlandığının anlaşılmadığını gözlemledim.
10 Yorumla
9 ayKüçük değil genç göstermek iyi, kebap olay. Bir erkek te sevecekse öncelikle kadının kâlbi ve kişiliği için sevmeli, ötesi boş.
10 Yorumla
9 ayYüzün küçük gösteriyor mu? Beni de üç-dört yaş küçük sanıyorlar. Sevimli olunca öyle oluyor skdksk
00 Yorumla
9 ayBeni de oyle samiyolar kadinin biri sormus anneme o da kac gibi duruyor demis kadin 25-26 demis annem de bozmamis dogru demis 😅😀
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ay40 yaşında ablalar estetik koşturuyor 25 gözükmek için, 25 30'larda büyük gözükmek için kendini yırtıyo valla anlaışılmaz bi karmaşa
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 634 cevap paylaştı. Bu özellikle 25+ yaşlara kadar sinir bozucu hep çocuk muamelesi görüyorsun. Ama 25-30 yaş sonrası bu çok keyifli bir durumdur :)
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 624 cevap paylaştı. Her zaman popüler hatun yapar seni
Millet şişer, salarken sen manken gibi taş gkbi kalırsın
00 YorumlaBüyük bir artı. Bende öyleyimdir. İlerde bunun çok faydası olacaktır. Erken yaşlanmamak iyi bir şey
00 Yorumla
9 ayLisedekiler kıza yürümeyi bilmiyorlar. Ama şimdi yaşıtlarin bir kaç adım atmayı öğrenmişler yalan atmaya başlamışlr sırf sana yürümek için 🤣🤣🤣
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı. 30 yaşında biri 20 gösteremez kardeş iltifat için bizim millet yalan sıkmayı sever.
10 Yorumlaküçük göstermek iyidir. Benim de hep yaşımı az söylerler
18 Yorumla- 9 ay
Normalde yas kc
- 9 ay
Daha iyi degilmi minyon gosterme
- 9 ay
Ama foto sana aitse kıyafetinde farkı genc ya da kücük gostermenin
- 9 ay
Minyon gostermek iyidir bence 30 yasında sın 20 gosteriyor sun gibi vs
- 9 ay
Biliyorum oyle yazım dedim iste canım sııkldı
- Güzellik & Bakım konusunda 770 cevap paylaştı.
9 ayŞu an dezavantaj olarak gelsede ilerde işe yarıyacak bir durum
10 Yorumla
9 ayGenç yaşların için bi tık kötü olabilir ama ileriki yaşların için çok iyi bir durum
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayYaşımdan ufak durduğumu söylüyorlar. Bazı konularda avantaj bazı konularda sinir bozucu olabilir.
10 Yorumla
9 ayYaşa bağlı. Çok çok gençken küçük göstermek iyi değil ama senin yaşında iyi bir şey.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBendede durum aynı 10 yaşındayken herkes 18-20 yaşında sanardı şimdi 19 yaşındayım 16-17 sanıyorlar çocuk gibi duruyorsun diyorlar
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı.
9 ayKalem etek giyiyorsan tam sevilecek kadınsın bak
00 Yorumla
9 aykucuk görunmek superbirsey. niye kötü olsunki
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.
9 ayHep büyük gösterdim ama hiç takmıyom küçük göstersem yine işime yaramaz
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 683 cevap paylaştı.
9 ayTabiki de güzel bişey ben bayılırım.. Yaşlanınca da genç popon
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 541 cevap paylaştı. Güzel bişey özellikle minyon kızlarda hep öyle.
00 Yorumla
9 ayBence iyi birsey yaşıtin belki uzak kacar ama yaşından küçükler cok ilgi verir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayMinyon görünmek mükemmel bir şey
Çöpçülerinle değil sadece yü hatlarınla da öyle görünebilirsin
Ve bunun güzelliğini daha da ileride bile yaşayacaksın01 Yorumla
Cevap sahibi9 ayÇöpçülerinle = ölçülerinle 😓
9 ayAynı sorunu bende yaşadım. Ama bu beni karizmatik hissettiriyor.
00 Yorumla
9 ayBeni de 20 li yaşlarda, büyük görenler vardı şimdi 25 diyenler oluyor... 30 oldum halbuki
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.
9 ayBelli bir yaş aldıktan sonra aslında avantajlı bir durum
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı.
9 aySenin için iyi erkekler için kötü azcik yasinizi gösterin ki tanışmaya gelebilelim ayıp ama 😂
00 Yorumla Yaşım küçükken çok üzülürdüm küçük gösterdiğim için. Ama şu an hiçbir şikayetim yok bizde aileden gelen bir şey hepimiz minyon tipliyiz
10 Yorumla
9 ayKüçük göstermek İyidir ileriki yaşlarda Bunun kıymetini anlayacaksınız :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayNeden kötü olsun bence çok güzel bi durum. Boyu kısa olmayıp yaşından çok daha küçük insanlar gördüm ve yasitin erkekler bundan çekinmez emin ol.
10 YorumlaSana bir şey diyeyim mi kızlarda milyon olması daha güzel yine erkekler tarafından şöyle bir şey diyeyim ben 23 yaşındayım atıyorum erkek biraz kalıplı kız biraz minyon tipli olması lazım hem boyu kısa hem de iyi zayıf
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBende 25 yaşındayım ama herkes beni 18 falan sanıyor 😃
24 Yorumla
Cevap sahibi9 ayEvet
Cevap sahibi9 ayTamam yol al o zaman
Gizli Üye(30-35)9 ayAa çok garip rakamlara kadar her şeyimiz aynı. 😅 kilo almaya çalışıyor musun sende ben gibi
02 Yorumla- 9 ay
Bsey dcem
Soran8 ayHayır ben kilo vermeye çalışıyorum.
- Güzellik & Bakım konusunda 654 cevap paylaştı.
9 ayİyi bişey boş ver
yaşlanınca tadını çıkarırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayNe güzel işte millet tonla para harcıyor küçük görünmek için
010 Yorumla
Soran9 ayYani haklısın doğru bir yorum
Cevap sahibi9 ayAma senin şikayetin daha çocuksu görünmek sanırım kadınsı durmadigini düşünüyorsun
Soran9 ayAynen öyle aslında ufak tefekte değilim.
Cevap sahibi9 ayEvet sorudaki detaya göre ufak tefek de değilsin ama bazı insanlarin yüzü öyle oluyor minyon:) bence güzel bir şey
Soran9 ayKesinlikle güzel bir şey ama bence bu 35lerden sonra harika olur şimdi bu sebeple yaşıtlarım olan karşı cins çekiniyor 😀
Cevap sahibi9 ayBazen evet yaşını göstermemek can sıkıcı olabiliyor ama bunu degiştiremezsin :) belki de farklı sebepleri vardır çekinmelerinin
Soran9 ayNe gibi?
Cevap sahibi9 ayBazı insanlar her ne kadar öyle olmasa da dışardan bakınca soğuk görünür öyle bir şey olabilir veya bı teklif de bulunsa kabul edilmeyeceğini düşündüğü için olabilir ilk aklıma gelenler bunlar
Soran9 ayDoğru bende dışarıdan soğuk görünmede var ama aslında hiç öyle değilim tam tersi komik ve espriliyim yani 😆
Cevap sahibi9 ayAynı sorun bende de var yeni tanıştığım insanlar dışardan çok soğuk durduğumu söylerler ama tanıyınca hiç öyle değilmişsin tepkileri alıyorum 😄
Hiçte küçük göstermiyorsun aksine yaşlı teyze gibi 😆
00 YorumlaHayat zaten oldukça zor ve zamanla çok daha yıpratıcı hale geliyor. Dolayısıyla zamanın ve hayatın zorluklarına göğüs gerip yaşından da genç kalabildiysen ne mutlu sana. Hiç üzülme, tadını çıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEğer bir dilek hakkım olsa sizi tanımayı dilerdim 🤗🥹 bende minyonum bu arada
00 Yorumla23 yaşında 16 yaşında sanılıp içki satılmaması sinir bozucu bir durum bu arada ama 40-50 de böyle sanılırsa güzel olur bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayYani ben seni çok merak ettim, sanki aradığım kişisin
00 Yorumla
9 ayYa küçük sanıp küçük yaştakiler yürüyor o çok kötü oluyor
20 YorumlaKötü bence bende küçük gösteriyorum hiç yaşitım gelmedi hep ergenler bezdim lan artık a
21 Yorumla- 9 ay
Sen kac yasındasın 24 yas altıyla takılırsan ergen derler tabi
Benide en az 22 23 görüyorlar 😅 artısı kadar kötü yanıda çok
10 Yorumla
9 ayBende öyleyim boyumdan ötürü mü bilmiyorum 155 im 21 yaşındayım diye 17 diyorlar
10 Yorumla
9 ayTam tersi de olabilirdi Aynı şeyi ben de yaşıyorum düşünsene senin yaşıtın gelip sana abla diyor😂
10 Yorumla
9 ayBende öyleyim 26 yaşındayım 20 21 sanıyolar genelde böylesi daha iyi bence
10 Yorumla
9 ay170 boyla minyon olunur mu canım uzun boylu oluyorsun gayet
00 Yorumla
9 ayGenelde iyi bir şey ama normal olanı yaşın neyse onu göstermen bence
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi