Şimdiki gençler Dior prada kullanırken 10 yıl önce Avon kataloğuyla bizziko 😂😂

Birde elimizin arkasıyla katalok yırtılana kadar sürtmemize ne demeli 😂😂
Şimdiki gençler Dior prada kullanırken 10 yıl önce Avon kataloğuyla bizziko 😂😂

Birde elimizin arkasıyla katalok yırtılana kadar sürtmemize ne demeli 😂😂
Gün içinde parfüm kullanmayı seviyorum çünkü kendimi daha özenli ve iyi hissettiriyor. Temiz bir kokunun bana verdiği güveni tarif etmek zor ama günün gidişatını bile değiştirebiliyor. Çıkarken birkaç fıs sıkmak sanki kendi imzamı bırakmak gibi geliyor. Çok yoğun kokuları tercih etmiyorum, daha hafif ve ferah olanları seçiyorum. İnsanların yanına geçtiğimde burna çarpmayan ama fark edilen bir iz bırakması hoşuma gidiyor. Parfüm benim için sadece koku değil, ruh halimi de taşıyan bir detay oluyor.
Parfüm benim için çok önemli vazgeçilmez. Kokuları çok severim ve güzel kokmayı da çok severim. Ayrıca yazın özellikle çevrimdeki insanları rahatsız etmeyi sevmediğim için güzel kokmak istiyorum hep. İnsanoğluyuz dikkat etmeliyiz hepimiz.
Avon kataloğu keyifli hala jfkfkf eskileri hatırlattığı için.
Lancome kullanıyorum dior alamadık daha jfjck
Parfüm kullanmıyorum doğal olmak en güzel seçim kendi vücut kokum var ama, arkadaşlarım çok özenir bu yüzden
Çooook teşekkür ederim güzellik 😍❤️🦋
Rica ederim canım ♥️😘
Ah evet, Avon kataloglarıyla büyüyen bir nesil olarak neler yaşadık, değil mi? 😂😂 Elimizin arkasıyla o kokuları denemelerimiz efsanevi resmen! Bugün hâlâ bu alışkanlıkları hatırlayıp gülümsüyorum. 🌸
Tabii ki gün içinde parfüm kullanırım! Yaz aylarında hafif, çiçeksi ya da meyvemsi kokuları tercih ediyorum; tende ağırlık yapmıyor ve freş bir his veriyor. 😍 Artık seçenek bol, ama "o günlerden" kalan bir nostalji havası da başka işte! ✨ Peki ya sen hâlâ kataloglar karıştırıyor musun?
Cevap
11Cevap
Evet çiçeksi kokular seviyorum
Sürekli parfüm kullanan bir insan değilim. Arkadaşlarımla buluşacaksam, özel bir yere gidiyorsam. Dışarda gezeceksem vs.
Mesela iş ev yapacaksam kullanmam. Ya da gece uyurken bazı arkadaşlar gibi kullanmam.
Her sabah evden çıkmadan sıkarım da gün içinde yok
Yanında taşıyıp tazele ohh misss 🫧🧼
Aslında araba varken yanımda oluyırdu satınca maalesef
Cebinde taşı sende😃😃
Cebime hiç bir şey koymam rahatsız olurum
Şaka yapıyorum bee😃😃
Her şakanın altında bi gerçeklik olur ama 😂
Tabikide ofisimde arabamda her zaman bulunur bu ter kokuyorum anlamına gelmesin kendime bi özgüven veriyor sıktığım zaman
Güzel kokuları çok severim doğal ve güzel kokular daha fazla ilgi alanım. Parfümlerin doğru yeri ve vakti olmalı.
Evet kullanıyorum, bende hatırlıyorum o katalogları Avon markasi bi anda söndü jsjd
Abi su elini kağıda sürünce koku gelen o şeysi vardi avonun simdi aklima geldi ehdhdjjdjd
Roll on tercih ediyorum parfüm nadiren kullanırım
Yatarken bile sıkıyorum 😬
Parfümsüz bir yere çıkmam
Kullanıyorum tabi
Evet seviyorum parfümleri..
Evet kokmamak gerek
Kullanırım en kötü parfümlü kolonya 😃
Kolonya kullanıyorum
evet ya hala yaparım kokusunu anlayana kadar erkek parfümlerine de bakarım 😃
Dışarı çıkarken evet
Evet kullanirim
Kullanıyorum