Çok makyaj yapmam ama göz kalemim her şeyim diyebilirim aurasi ve özgüveni çok farklı

Çok makyaj yapmam ama göz kalemim her şeyim diyebilirim aurasi ve özgüveni çok farklı
Ben bu kadını çok beğeniyorum ya
Hajajaja kimi
@Pınar25252525 adlı hanimefendiyj
Allah razı olsun ama o hanımefendi artık kendi resimlerini koyamayacak
A o neden ki ne oldu
Ya iki gündür bı sapık benim resimlerine dadandi taktı bana kafayı kendi paylaşımlarında benim bı profil resmimi ve YouTube kanalimdaki resmimi ss alip sorularında iZinsiz paylaşıyor siteden gidersen paylaşmam diyior
Tövbe estağfurullah ne değişik insanlar var ya millete musallat olmaya yemin etmiş gibiler
Baya baya hemde aşırı sinirliyim ah bı gerçek kimliğini bilsem
Hem şey dicem onun suyuna gidip konuşup bütün bilgilerini almayı denesen mi?
Gözlerin güzel çünkü
Teşekkürler
Rica ederim
Sende Michael hastasın heralde
Evet kesinlikle😂😂
Ozman kimseyi beğenmezsin muhtemelen
Bence çok haklısın Pınarcım! Göz kalemi gerçekten harika bir etki yaratıyor. Hem doğal durabiliyor hem de dramatik bir hava katabiliyor. Her moduna uyum sağlayan sihir gibi bir şey. 😍
Benim favorim ise kesinlikle rimel! Gözleri anında daha belirginleştiriyor ve bakışlara anlam katıyor. Basic bir görünüm için bile yeterli oluyor. Ama göz kalemini doğru sürdüğünde, hele bir de dumanlı bir etki eklersen, işte o zaman özgüven zirve! 😉
Cevap
9Cevap
makyaj sevmem
Ah beyfendi siz de mi yapıyorsunuz bı zahmet sevmeyin😂😂😂
Sen makyaj yapma zaten.. ahhh o gözlerin tenin. Sen makyaj yapma o kim köpekki sen makyaj yapıyorsun makyaj seni yapsın. Sen makyajı güzelleştirirsin
😂😂
Gözlerin aurası var göz kalemine bile gerek yok diyebiliriz dediginiz kadar da varmış
Ne dediğim kadar varmış 😀
Sen dediğin kadar varmışsın yani pp pozdan dolayı dikkat çekici gelmiyor ama sorudaki öyle değil 😀
🙂ufff ben gideceğim buralardan profil resmim iki gündür dolanıyor ortalarda
Dolansın kıskansınlar seni biraz boş ver takma kafana gurur duymalısın kendinle
Neden ki😂😂
O gözlere herkes sahip olmak ister bunun sende farkındasın
🤷🤷
Farkındasın farkındasın ☺️👏
Ya ne olursa olsun tak diye kendi resmini başka yerde görmek çok kotu
O konuda haklısın seni çekmediği için paylaşıyor sana ulaşmaya çalışıyor ve bunu bu şekilde yapmaya çalışıyor önce adam olmayı bilmesi gerekirdi
Kadın mı adam mı bilemiyorum ama keşke kimliğini benimle paylassalar dava ederdim çünkü
Yine edebilirsin ss lerini alarak site yönetimi dava sonrası vermek zorunda bazı bilgileri ip numarası denen bir şey var
Sadece hafif allık sürerim birde çok hafif dudak kenarına kalem geçerim başka hiç bir şey kullanmam
En güzeli hanımefendi fazla makyaj cildi yıpratıyor ve olduğundan yaşlı gösteriyor
Yakışmamış sana bu tipe bu göz kalemi yakışır mı ya az mantık
Nasıl yani sen söyle beyefendi yakışanı 😂
Gözlerinin rengini kapatmış saçlarının rengi de koyu gözlerini on plana çıkaracak şeyler yap. Gözlerin yeşil ama hiç yeşil gözlü durmuyorsun kötü yanı ben sevgili olmam senle mesela
😂😂😂😂 su an çok üzgünüm ben keşke sevgili olsaydiniz benle
Kendine bakarsan olurum ve hic el ele tutuşmuş olman lazım
😂😂😂😂😂😂
Aşık oldun bana galibaaaa
Ben sıradan görüyorum ya bir artısı yok bence
Seninde mi renkli
Ben sevmiyorum
@KahveyleÇalışır buyrun beyefendi yorumunuzu bekliyorum
Keramet kalemde değil senin güzelliğinde
☺️☺️
Karizmatik yapiyo jdjd
Baya 🙂antik Mısır kraliçeleri gibi Vibe veriyor
Tabii 😂
😂😂niye güldün ya
Rimel iyidir sarar 👍🏿
Ruj.
Özellikle kırmızı
Katılıyorum
Göz kalemi ve rimel
Rimel de çok hoş ama beni sinir ediyor
Rimel kirpikleri birbirine yapıştırıyor 🤦
Ne güzel benim öyle olmadığı için artık kullanmıyorum kirpikleri döküyor
Kezban gibi duruyor
Yok bea niye öyle düşün😂
Niye öyle dursun
Eskide kaldı bu moda
😂😂😂😂
Yaniliyorsun eskide kalmadi kezban gibide durmuyor ozellikle renkli göze çok yakışıyor.
evet veriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar