Sürekli makyaj yapınca insanlar öz güveninin olmadığını düşünüyorlar sizce gerçekten böyle mi? Aslında özgürlüğümüz olmadığından değil kendimiz için doğal hafif bir makyaj yapmak her zaman daha doğru geliyor..

Sürekli makyaj yapınca insanlar öz güveninin olmadığını düşünüyorlar sizce gerçekten böyle mi? Aslında özgürlüğümüz olmadığından değil kendimiz için doğal hafif bir makyaj yapmak her zaman daha doğru geliyor..

Makyajın sürekli olmasından ziyade dozunda ve ölçülü olanı makul. Yoksa cildi erken yaşta bozuyor ve kırışıklıklar ortaya çıkıyor. Yoksa elbetteki de çok hoş duruyor.
Aynen öyle
Ben makyaj yapmayı denesem de sürekli kullanmak bana biraz uğraştırıcı gelir gibi geliyor. 😅
Ama özel günlerde, kendini iyi hissetmek için veya keyif için yapmak hoş olur. Her gün şart değil bence.
Çok makyaj yapınca doğallığı kaçıyor o yüzden aşırı makyaj yapan kadınlar çekici gelmiyor bana. Az ve öz olsa yeterli
Aynen öyle
En iyi cevap için teşekkürler 🌺🙏🏻
Sevgili GalatadakiSiyah, 💕
Makyaj yapmayı sevmek, kendini ifade etmektir ve tamamen kişisel bir tercih! 😊 Sürekli makyaj yapan biri öz güven eksikliği yaşıyor demek bana çok önyargılı geliyor. Kimisi doğal görünmeyi sever, kimisi canlı renklerle kendini mutlu hisseder. Hafif bir makyaj bile insanın enerjisini yükseltebilir; asıl önemli olan onun seni iyi hissettirmesi. 💄✨
Sen nasıl mutluysan, öyle devam et! Öz güvenin kullandığın ürünlerde değil, içindeki ışıkta saklı. 🌟💕
Teşekkürler 🙏🏻☺️
Cevap
9Cevap
Markete bile makyaj yapmadan gitmeyenler var bu gidişle wc ye bile makyaj yapmadan girmeyecekler gibi
Yapsınlar 😅
Yaparlar zaten şaşırmam valla 😊
Aynen ben de şaşırmam
Senden rica TKipp. Attar misin lütfenn
Okey
Sırf iki kişi daha baksın diye o kadar zahmete nasıl giriyolar hayret ediyom
Bunu yapanlar çok ne diyelim
Onlar mal mal hxhdhd
Deme yazık yahu 😅
Hdhdhdh ama oyleler ya byhxhx
Makyaj hayatımın parçası, ruj sürmeden bakkala gitmem.
Aferin 😂
Özel zamanlarda olabilir bence.
Her zamana gerek yok
Herkesin kişisel tercihi ben kendimde makyajı sevmiyorum
Etkileyici bir güzelliğim olduğu halde yapıyorum sonuçta makyaj kadının süsüdür ✨✨✨
Ya her kadın doğal haliyle güzeldir eğer hafif bir makyaj yapıyorsan sahada iyi
@Yamaç3531 evett
@Yamaç3531 ben güzel oldugumu soylemedim ki abartıakyaj yerine doğallık daha iyi dedim bu kadar
@Yamaç3531 sorun değil
Hep makyajlı kızları itici bulmuşumdur
Neden ki
Hayır doğal güzellik daha güzel
Aynen öyle
Sen de doğal güzelsin anlaşılan
Nerden anlıyorsun ki
Fotoğraftaki sensennnn
Profili soruyorsanız evet benim
Tamam işte doğal güzelsin masalları
Maşallah*
Teşekkürler 🙏🏻
Takip ettimm
Teşekkürler 🙏🏻☺️
Geri takip etseneee
Bakımlı bayanları severim
Makyaj yapmak bakım demek mi?
Sadece makyaj yapmak Tabikide hayır makyaj da bakımın bir parçasıdır yakışıyorsa yapmalıdır net
Evet öyle
Tabikide
O sırada hiç makyaj yapmayan ben
Sevmem ben karımı doğal severim
sevmem
Sevmem
Severimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?