Gizli Üye(30-35)11 ayKadınlar sabah sabah yalanları sıralamışlar maşallah.
para, kariyer, fizik veya tip olmadıktan sonra hiçbiri beyefendi erkekle ilgilenmiyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim için daha çekici olan gerçek bir beyefendi olması bunun yanında dış görünüşü hiçe saymakta inandırıcı gelmiyor. Göze hoş gelmesi de kendine çeker.
11 Yorumla
Soran11 ayKatılıyorum 😉 Göze hoş gelmek çekim başlatır ama asıl kalıcı olan beyefendiliktir.
İkisini bir arada bulmak pek nadir…
Ama nadir olan şeyler zaten daha değerlidir. 🌹
Tabii ki de beyefendi olması
21 Yorumla
Soran11 ayKesinlikle doğru söylüyorsun 🌹 Beyefendilik bir erkekte en değerli özellik.
Peki sence beyefendiliği en çok hangi küçük davranış belli eder?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Xx_OlgunBeyefendi_xX! 😊
Bu sorunun cevabı tabii ki kişiden kişiye değişir ama bence birçok kadın için gerçek bir beyefendi olmak çok daha etkileyicidir. 🤍 Çünkü yakışıklılık zamanla solabilir ama nezaket, saygı ve içtenlik her zaman kalıcıdır. Bir kadının kalbine dokunabilen, duygusal zekası yüksek, düşünceli bir beyefendi, her zaman daha önde gelir. Yakışıklı olmak tabii ki bir artı ama yalnızca dış görünüşle uzun vadede etkilemek çoğu zaman mümkün olmaz. 🙌
Kısacası, gerçek bir beyefendi olmanın yaşı da, modası da asla geçmez gibi geliyor bana! 😉 Ne dersin?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
11 ayHerkes için başka bunun cevabı. Ben, beyefendi olanı alıp kaçıyorum.
11 Yorumla
Soran11 ayO zaman demek ki kaçış yolun belli oldu 😉
Gerçek bir beyefendiyi seçiyorsan doğru adrestesin.
Madde Bagimlisi cinayet siddet Sabikali doven satan tecavuz Eden erkek leri seviyir lar kopek oluyir lar sadece
10 YorumlaGerçek beyefendi
11 Yorumla
Soran11 ayYakışıklılık geçici, beyefendilik baki derler 😎
Peki senin için beyefendiliğin ölçüsü nedir? Duruş mu, saygı mı, küçük jestler mi?
Gizli Üye(30-35)9 ayBu lavuk nasıl soruyu atladı hemen merak ettim
0111 Yorumla
Soran9 ayHiç sorma ben de hiç algılamış değilim birden benden önce atlayınca ardına Bir de sen onu etiket yaptın ben de herhalde şu an ikimizin yaptığı gibi soru değiştirerek takılıyorlar sandım
Soran9 ayPeki ya bu şekil tarayıcı geçmişinden eşini takip edemiyor mu seni gizli takılınca
Cevap sahibi9 ayBen o zannetim seni o yüzden oldu ve o soruyu nasıl bulduki 10 gün önce yazıldı
Soran9 ayBen de onu algılayamadım ya zaten işin garip noktası senin görüşüne ben daha açmamıştım ondan görüş gelince
Soran9 ayBu arada Zeynep sen ne iş yapıyorsun peki Ne okudun mesleğin nedir
Cevap sahibi9 ayBende onu anlamadım işte ben yazdım direk o yazdı
Cevap sahibi9 aySen bile çok sonra geldin
Soran9 aySanki sana takip cihazı takmış gibi idi
Cevap sahibi9 ayGeçmişi siliyorum ben bazen
Soran9 ayGeçmişi siliyorsan mesajı da silersin yani Sen bana yazmadığın sürece ben sana yazmam zaten
Cevap sahibi9 ayBen bazen geçmiş silince kuskaniyor sen neden sildim vb ne saklıyorsun diye
Soran9 ayYani şöyle söyleyeyim şimdi bana istek atmadan direkt yazarsın görüşmeyi sonlandırdığımızda mesajı silersin ben sana direkt ben mesajda ulaşmadan gene burada en sonki kaldığımız görüşe yazarım eğer sen de şayet Uygun olduğunda bana mesaj yoluyla dönersin
Soran9 ayVe senin döndüğünde ben belki görmemiş olur üzerinden yarım saat 40 dakika geçmiş olsa dahi Senin mesajına ben mesajda değil de gene sorudan yazarım uygunsan ona göre devam ederiz
Cevap sahibi9 ayDeprem oldu
Cevap sahibi9 ayBir dk
Soran9 ayYa gerçekten mi dur internetten bakayım
Cevap sahibi9 ayŞu Balıkesir yemin ederim kaynıyor ya dünden beri 3 fazla deprem hissedim İzmir deyim ben
Soran9 ayDaha düşmedi internete Çok mu sert mi oldu
Cevap sahibi9 ayHafif salladı ya
Soran9 ayEyvah kız İzmir'de misin yakınmışım da vallahi bak az önce son dakika depremini yazdım bugün sadece ana görselde gün içinde 4 tane deprem olmuş 16 saat önce 4.4 4 saat önce 4.9 bir saat önce 4.9 son dakika diyor
Soran9 ayŞimdi gene olmuş 4.9 bugün içinde 5 4.7 ile 4.9 arasında deprem Balıkesir
Cevap sahibi9 ayİşte hep 4 üstü deprem 5 yakın oldu ya. Dünden beri öyle valla ne olacak bilmiyorum
Cevap sahibi9 ay2-3 aydır böyle maalesef Balıkesir
Soran9 ayŞu mübarek soğuk kış ayında mevlam yar ve yardımcıları olsun sokaklarda yaşamak gerçekten zor insanlar ister istemez tedirgin olup her gün bu şekilde deprem ola ola evlerine de giremezler
Cevap sahibi9 ayBizde öyle durumdayız maalesef evlere giremiyoruz
Soran9 ayAynen size kadar etkisi yansı oluyor değil mi
Cevap sahibi9 ayİzmir'de Balıkesir çok yakın oluyor maalesef
Soran9 ayAynen kanka balıkesir'den çıksan 20 dakika sonra İzmir'e varırsın
Cevap sahibi9 ayYok o kadar değil Manisa var arada
Soran9 ayOlsun kanka gene de yakın çok istedi diye mesela bak o en son ki olan 6.9 mu Ne oldu ya bundan 1 hafta 10 gün önce ben mesela Eskişehir'de duymadım o depremi ve ayaktaydım da
Cevap sahibi9 ay6.1 bir oldu biliyor hava yağmurluydu o zaman
Cevap sahibi9 ayO deprem İstanbul Gebze te kadar gitti
Soran9 ayBenim en büyük hissedip en büyük korktuğum deprem 99 Gölcük depremi idi
Soran9 ayO zaman biliyor musun Zeynep 18 yaşındaydım babam rahmetli abim ben üçümüz gece iki buçukta yola çıkmıştık yaşadığımız yere yani o zaman Eskişehir merkezdeydim Eskişehir'in 80 kilometre uzaklıktaki bir ilçesinde gölet vardı gölete balık tutmaya gidiyorduk yoldaydık o 99 depreminde inanır mısın gökyüzü sanki öyle bir geldi asfalta yapıştı sanki o yıldızlar falan içimizden geçip de bizi asfaltın altına sokacakmış gibi gördük hissettik hepimiz şok olmuştuk
Cevap sahibi9 ayEskişehir nerde Kocaeli nerde ya cidden.
Ve Gebze'deydi ailem o zaman senin dediklerini diyor o kadar şiddetli olmuş ki kıyamet günü 40 bin iblis zinciri koparıp gelecek ya annem öyle bir şey zannetim diyor gökyüzü çok farklıymış.
Gökyüzü nasıldı ki detaylı anlatsana
Soran9 ayVallahi kanka gök yüzü varya siyahla mor arası bir şey di aralarindan yıldızların parlak ışıltısı ve inan sanki yıldız dibime geldide elimle tutscakmis gibi oldum vallahi
Cevap sahibi9 ayNasıl yani deprem olduğu zaman direk mi oldu
Soran9 ayKanka elektrikler gitti internetler gitti mobil devre dışı kaldı şimdi her şey yoluna girdi
Cevap sahibi9 ayNe zaman
Soran9 ayYeni geldi işte 25 30 dakika oldu
Cevap sahibi9 ayBende dedim noldu diye
Soran9 ayKanka daha düzelmedi internet ama lakin ben çok yorgun gözler gitmek üzere uyuya kalırsam kusura bakma
Cevap sahibi9 ayYok önemli değil
Cevap sahibi9 ayBenim internet yavaş v
Soran9 ayValla benimki neredeyse hiç çalışmıyor 3 dakika önce atmış olduğun yorum bildirim daha yeni geliyor
Cevap sahibi9 ayNeden öyle bir şey var ki uygulama da var sanırım
Soran9 ayValla anlamadım gitti kanka yaaa
Cevap sahibi9 ayOf of
Soran9 ayOfki ne offf bu arada sen neden gecelerin yargıcı gibi her gece ayaktasın gündüz Ne yapıyorsun bakayım sen
Cevap sahibi9 ayGündüz uyuyorum gece ayakta
Soran9 ayPeki neden gece ayaktasın 😂
Cevap sahibi9 ayÇocuk
Soran9 ayNeden peki gece uyumuyormu senin sıpalar 😂😂😂
Soran9 ayBu arada peki sorularım ile görüşlerimi takip ediyor musun Zeynep stalk yaparmisin 😂😂😂
Cevap sahibi9 ayYok uyumuyorlar
Cevap sahibi9 ayYo etmiyorum
Soran9 ayNeden o şekilde alistirdin peki eşin ne iş yapıyor
Cevap sahibi9 ayPolis eşim
Soran9 ayYa zor kardeşim Allah yardımcın olsun kelle koltukta görev yapıyor
Cevap sahibi9 ayEvet biliyorum maalesef bide cevik kuvvet te
Soran9 ayZeynep bir de ben sana bugün konuşmamızda belki 3 belki 4 sefer sordum Sen ne mezunusun Ne okudun mesleğin ne diye hiç cevap vermedin ama
Cevap sahibi9 ayGörmedin ki
Soran9 ayBugün ikimiz de sarhoş gibiyiz
Soran9 ayEe zeynepciğim şimdi gördün ama halen gene cevap vermiyorsun soruma 😂😂😂
Soran9 ayZeyno kız gözlerim son dakikalarını yaşıyor eğer ki cevap verdiğinde karşılık gelmiyorsa uyumuş olma ihtimalim milyonda milyon
Cevap sahibi9 ayGıda okudum ben ev hanımı şu an
Soran9 ayMühendislik var mı peki gıda mühendisliği falan
Cevap sahibi9 ayYok maalesef 2 yıllık
Sana bir şey sorcam sen dedin ya sorularımı bakıyorsun diye şimdi baktım da bir şey dikkatimi çekti bir kıza karaktersiz demişim galiba kızin bir yanlışı olmamış ki
Soran9 ayYorumları en başından en sonuna baktın mı peki
Cevap sahibi9 ayZaten eşimin kız kardeşi benim iş arkadaşım ordan tanıdık 4 yıl sevgili sonra evlendik
Cevap sahibi9 ayGida olarak çalışmadım en fazla 4 sene çalıştım teknikeri olarak
Soran9 ayAnladım gene de 4 yıl yeterli bir süre karşındaki insanı çok iyi tanıyıp analiz etmek için ama lakin işte bir insanın altyapısında kişisel karakter bozukluğu varsa 4 yıl değil 14 yılda sevgili kalıp evlensen Ne fayda seni hiçbir zaman mutlu edemeyecektir ama gördüğüm kadarıyla sen de gerçekten gayet mutlu birisin eşinize sonuna kadar seviyorsun
Soran9 ayBu arada sen yukarıda orada hiçbir şey yok kızım bir suçu yok falan demişsin ama herhalde ben daha hala soruya girmedim internetimi yavaş ya aradan yorumları kaldırmışlardır ya da sen öyle insansın bakıp geçmişindir
Cevap sahibi9 ayEvet hepsini teker teker okudum bu konuda yanlış yapan sensin ve özür dile bence kız saygısızlık veya karaktersizlik yapmamış uygulama sorunu oluşmuş o kadar bu konuda kızın suçu yok tamamıyla senin ve o kişinin suçu hatta o beyefendi yapmış
Cevap sahibi9 ayKızın yoruma neden mesaj atıyor ki bildiğin salça olmuş kızda kısa cevap vermiş ve rahatsız olmuş
Soran9 ayŞimdi sen tek soruya karşı takılı kalıyorsun ya ben o gizlideki kişiyi çok iyi biliyorum o gün de benim 2 soruma gelir dayı amca dede bu tarzda yaklaşım sergiler ve bunu gıcıklığına bilerek özellikle gizliden yapıyor tamam mı o yüzden suçlu o
Soran9 ayKanka benim dayanacak gücüm kalmadı ben yatış moduna geçtim yarın 9.00 9.30'da kalkmam gerekiyor kusura bakma şimdiden sana hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Cevap sahibi9 ayVe diyor ki güzel anlamda sevimli olarak kullandım diyor yanlış anlayan sensin burada
Soran9 ayKanka bundan 15 gün önce de üst üste geldi dede dede dede yaptı bunu da mı tatlı veya vesaire olarak söyledi
Cevap sahibi9 ayBizim yapay zeka muhabbetimiz oldu mesela bende mi burada suçluyum onun gibi bir şey yani
Soran9 ayKankacığım Zeynep şimdi burada senin yapay zeka olayı bir sefer oluyor ama ben o gizlideki kişinin kim olduğunu iyi biliyorum bu inadına yapıyormuş gibi ben soru sorduğumda geliyor böyle her soruma benim dayıyı amcaya bırak bu işleri sana mı kaldı bu muhabbetler gibi bu tarzda sürekli topluma hitap eden sorular sorduğum için direkt ben Aleyna pastayı yapıyor bunu
Cevap sahibi9 ayVe sen o kız olduğu nerden biliyorsun peki
Soran9 ayAlenen kasti yapıyor bunu ve ben bugün Temelli yorgunluğum vardı ayrıca halletmem gereken işler vardı o yüzden kaldırmadım
Cevap sahibi9 ayVe her gizli kullanıcı o mu değil yani burada bir saçmalık var
Soran9 ayKanka mesela hep aynı yaklaşım tarzında yaklaşıp o tarzda devam ediyor yani ben kişinin artık o kişinin olduğunu tamamen çözdüm yani
Soran9 ayKanka bunun konuşmasını cidden yarın yapsak harbiden gözler bitti artık yani senin bu olayınla alakası yok kaçıyor gibi anımsama sen bu olaya girmeden de dayanamıyorum artık diyordum
Cevap sahibi9 ayDediğim gibi tamamıyla suçlu sen ve o kişi kızın üstüne gitmişsin resmen ya sesini bile çıkmamış sen karaktersiz saygısızlık demişsin ona bile Bir şey kötü laf bile dememiş yaptığınız gerçekten çok ayip
Cevap sahibi9 aySize gerçekten hiç yakıştıramadım
Soran9 ayKanka o kadar şimdi stalkmayı bakıyorsun ya biraz görüşleri incelerse aynı kişi aynı konuşma tarzında aynı lakayitlikle bugün örnek vereyim senin bir soruna yapmış olduğum görüşe gelip altına çamur yaptı başkasının bir sormuş olduğu soruya görüş yapıp hemen altına gelip o çamurları yaptı bugün aynı kişi aynı üslupla belki 10 kere karşıma çıktı
Cevap sahibi9 ayVe ben bütün sorulara baktım öyle dayı dede vb yok
Soran9 aySoru sahipleri kaldırıyor çoğu şeyi
Cevap sahibi9 ayTm belki o kız diyelim sen neden kızı uyarmiyorsunuz direk karaktersiz saygısızlık lanse ediyorsunuz bir güzel uyar nazik dille sonra ne yaparsan yap değil mi
Soran9 ayZeynep sana tek bir soru soracağım şimdi bu hayatta sana en çok ne yapılmasından nefret edersin
Soran9 aySana ne yapılsa ki gözün nevrin dönsün cinler tepene gelsin
Cevap sahibi9 ayAleyna kim
Cevap sahibi9 ayO mu yapıyor
Soran9 ayYok o olmuyor şimdi yatakta uzanıyorum ben konuşan klavye kullanıyorum arada böyle yanlış algılama falan yapıyor bilgisayarda YouTube'da açık oradan da farklı bir ses alınca bazen kafası karışıyor
Cevap sahibi9 ayKeşke kızı uyarıp öyle yapsaydiniz
Aleyna diye birisi yok o zaman
Cevap sahibi9 ayKızı tanımıyorsunuz etmiyorsunuz ve onu karaktersiz ve saygısız olarak görüyorsunuz
Soran9 ayKanka Zeyno zeynepçik ben bu kişiyi tam 20 gündür tatlı dille nazikçe uyarıyorum ben bu kişiyi uyarmaktan artık usandım bu kişi beni kafaya takmış gibi inadına yaparmış gibi yapıyor sorun ne biliyor musun ben 44 yaşındayım ya niye cinsel yaşam kategorisinde soru sorup görüş paylaşıyormuşum ben amca olmuşum bu platform genç kızların yeriymiş hep bu şekilde karşılık gördüm bu kişiyle bu kadar uyardıktan sonra hala devam eden kişi ve bir de üstüne üstelik üçüncü bir kişi de girmiş diyaloğun içine Sen olsan ne yaparsın
Cevap sahibi9 ayBen tanımadığım bilmediğim birine senin gibi saygısızlık ve karaktersiz demem
Cevap sahibi9 ayEngeller geçerim
Soran9 ayZeynep şimdi sen benim profilimi görebiliyor musun görüyorsun ama ben senin profilini görebiliyor muyum göremiyorum gizli kişiler engellenmiyor
Cevap sahibi9 ayYaptığın ayıp bir şey gerçekten asıl olay o kızın altına o kişi neden salça oluyor
Cevap sahibi9 ayNasıl yani öyle bir şey mi var
Soran9 ayZeyno bak zeynocuğum şimdi bu kız ilk defa da yapıyor olmuş olsa da hiçbir şeycik fark etmez mesela dün sen benimle yapay zeka olayında diyaloğa girdin işte aramızda tatlılar tartışma olurmuş gibi oldu ama lakin sana karşı böyle topluma açık bir platformda en ufak bir kırıcı veya kötü bir söz laf sarf ettin mi etmedim kızdım ağzından belki kötü kelamlar dökülecekti ne dedim bugün konuşmasak daha iyi mi oluruz dedim konuşmayı kestim ama lakin sana bugün diyaloğu arttıran konularda hani o kadar çok ağır sıkıntılı bir süreçten geçiyorum ki şimdi hani olur ya bir insanın dakikasında dakikasını ananı ananı tutmaz diye yani ben belki onun o an oraya dayı vesaire diye sarf ettiği kelamda ben ne düşünüyordum neyi diyordun hangi stresseydim sıkıntıdaydım bunalımdaydım bunu hiç hesaplayabiliyor musun
Soran9 ayŞimdi hiç kesme oku ben devam ediyorum
Cevap sahibi9 ayTamam hak veriyorum doğru sonuna kadar ama hıncını o kızla cikartamasin ki ama böyle bir hakkın yok
Soran9 ayBak Zeyno bugün ne güzel seninle sohbet ediyoruz mesela aslında diyalogda sen nasılsın deyince ben de işte Ne iyi ne kötü işte biraz sıkıntı problem vesaire var dedim Sen de anlat dedim dedim burada anlatılacak bir şey değil bundan sonra evli misin bekar mısın falan derken konu konuyu açtı durum buraya kadar geldi ama bak dün yanlış anlama beni üzerime geldin sustum ama bugün hala üzerime gelmeye devam ediyorsun tamam mı bugün sohbette Ne dedim ben sana ben dedim defalarca intihara dahil kalkıştım dedim ben çok ağır şeyler yaşadım dedim bak ben 4 yaşındayım ben 43 yaşında uyuşturucuyu bulaştım uyuşturucu kullanıyorum kendimi sakinleştirmek için yani nasıl diyeyim ben sana bu görüşü de okuduktan sonra direkt ben kaldıracağım kendime gizleyeceğim haberin olsun burada bak 2023'ün Mart ayında benim büyük kızıma içeceğini uyku ilacı gibi bir kendinden geçiririz aydınlaştırıcı ilaç katılıp benim kızıma uyutup tecavüz ettiler ve kişileri sır gibi ortadan kaldırdılar hiçbir şeylik yapamadım bunu okuduktan sonra sonuna kadar okudum de hemen görüşü kaldıracağım tamam mı
Cevap sahibi9 ayVe başına büyük olay geldi biliyorum zaten o konuda bir şey diyemem Allah yardımcın olsun gerçekten tek kız dayı dedi o kadar
Cevap sahibi9 ayGerçekten ciddi misin ben bu kadar olduğunu bilmiyordu gerçekten kusura bakma
- Güzellik & Bakım konusunda 781 cevap paylaştı.
11 ayGerçek bir beyefendi 🙂
10 Yorumla Kişisine göre değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayistekli olması ve beni istemesi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayçoğu parası olan erkeği seviyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayzengin beyfendi
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler