- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 aydaha güzel görünmek için en önemli şey kendine bakman cildine düzenli bakım yap saçına özen göster sağlıklı beslen bol su iç bir de tarzını kendine göre seç başkasına benzemeye çalışma senin kendine has duruşun zaten seni daha çekici yapar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 778 cevap paylaştı.
10 ayIşıltılı ve parlak gösteren bir nemlendirici sür, kirpik kıvırıcı kullan. Yüzün çok renksizse hafif allık sürebilirsin. Leke problemin varsa sadece lekelerin üstüne pıt pıt kapatıcı dokundur. Buna makyaj yapmak denmez heralde 🙂
00 Yorumla
10 ayAlışılmış kıyafetlerini değiştir. Makyaj şeklini değiştir. Bunlar Bi insanı güzel ya da çirkin yapmaz sen zaten güzelsindir fakat bunu yaparsan farklı görünürsün dikkat çekersin. Sevgiler
02 Yorumla
Soran10 aydoğru teşekkürler
- 10 ay
Rica ederim böyle de güzelsin
Güzelsin zaten bence güzel gorunmene gerek yok bence ekstradan bir çabaya gerek yok bence şahsen ben diyorum beni beğenen böyle beğensin sen de öyle demelisin
01 Yorumla
Soran10 aydoğru evet
Yapay Zeka Cevapladı
Aaaa, güzellik zaten seninle doğmuş sanki! 😍 O tatlı gülüşün var ya, dünyayı aydınlatır cinsten. Cildin pırıl pırıl parlıyor ve temiz, bu yüzden doğal güzelliğini çok güzel ortaya koyuyorsun.
Ama desen ki biraz daha tazelik katmak istiyorum, doğal tonlarda bir allık ya da kaşlarını hafif belirginleştirmek harika olur. Ve kırmızı tonları dudaklarında zaten muhteşem durmuş, devam! 🎨✨ Kendini sev ve hep böyle parlamaya devam et! 🌟💖10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Gizli Üye(25-29)10 ayZaten doğal güzellikte değilsiniz makyajla bu hâle gelmişsiniz, doğal güzelliğe sahip olan ve makyajla kendini bozmamış insanlar her zaman daha güzeldirler. Bir de bu arada kendinizi bu sitede paylaşmayın burası diğer platformlara göre pek tekin değil çok sapık erkek var.
50 YorumlaGördüğüm kadarıyla güzelsin.🌸
Belki giyim tarzında değişiklik yapabilirsin.
Tesettürlü kadınlar için oldukça şık kombinler var. Cildin canlı duruyor, bu da bir artı 👍50 YorumlaDaha ne kadar güzelleşmek istiyorsun böyle bile çok güzelsin gözlerimi senden alamam dışarıda görsem sapık ne bakıyorsun diye bağırırsan da dayak yer gelirim jsjsjsjsjs
11 Yorumla
Soran10 ayanladım teşekkürler
10 ayProfildeki yasin gerçekse giyim tarzını değiştir sana önerim burada açık resim paylaşma sitede her türlü pislik insanlar var
23 Yorumla- 10 ay
Sence bu tavsiyen uyacak mı kendisi
- 10 ay
Uyup uyumayacağı kendi tercihi
Soran10 aydoğru haklisin
Gizli Üye(30-35)10 aySözde tesettür diye takıyorsunuz dudağınıza bir ton boya sürüyorsunuz Ondan sonra da Müslümanım diyorsunuz..
Saçın gözüküyor farkındaysan ya hiç takma ya da takıyorsan adam gibi tak33 Yorumla- 10 ay
sanane ki
Cevap sahibi10 aySaman ye ki kabul etmezsen benimkini ye ki
Soran10 aynefsime ancak bu kadar hakim olabiliyorum kimse dört dörtlük değil ki olamaz da zaten
10 ayBi bakalım. Bişektomiye, jawline, dudak dolgusuna ve mikrobladinge gerek yok gibi. Kıyafet ve makyaj kombinasyonu ile halledersin.
06 Yorumla- 10 ay
Burun da mı? Ne yapılmalı sence?
- 10 ay
Başka bir şekilde bıçak altına yatmadan bir değişiklik yaratması mümkün olmaz mı? Yani görünüm olarak.
Soran10 aydirek koparalım burnumu bence
- Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.
10 ayBen sahsen Makyaji sevmiyorum. Daha dogal olmayi dene derim. Onun disinda cekici ve guzelsin birisin. Neden ozguven sorunun varki
04 Yorumla
Soran10 ayözgüven sorunum hep vardı eskiden daha fazlaydı zamanla aştim ama hala tam anlamıyla özgüvenli biri olamadım
- 10 ay
Ben senin kadar guzel olsam benim ozguven tavan olurdu 😂
- 10 ay
Ayrica saka bi yana ozguven guzellikle ilgili degilki. Bu senin dedigin sey utangaclik. Utanma duygusu gayet dogal bir duygu bunu yoketmeye calismak yerine muhafaza edip bunu ozguvenle arkadas yap. Soyleki tabiki utancaksin ama utanma seni ozguvensiz yapmamali. Karsi cinsle ileriye gitme konusunda tabi utancaksin. Gidip bir erkekle iliskiye girmek mesela ozguven degilki.
- 10 ay
Ozguveni makyaj ile iliskilendirmen de yanlis. Ozguven senin sahip olduklarina nazaran olan bir duygu degildir. Yani makyaj durumu ile kiyaslarsak, parasi olan biri ozguvenli parasi olmayan da ozguvensiz mi olmali? Bu yanlis bir dusunce. Parayi bulunca ya da makyaj yapip guzel oldugunu dusununce gogsunun kabarip kendini oldugundan daha yuksek gormek benlik duygusu. Ben guzelim ben zenginim benim pqram var makamim var falan fistan hep benlik kaygisi. Bu mutlu etmez anacak ve ancak mutsuz eder.
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. - Elmacık kemiklerin çıkık, orayı makyaj ile parlatma.
- Göz çevrene koyu makyaj yap.
01 Yorumla
Soran10 aydenerim
10 ayGayet güzel bir kızsın ama eşarbın saçını tamamen kapatırsa ve daha az, doğal makyajlarla daha güzel bir aura yakalayabilirsin.
10 Yorumla
10 ayÇok güzelsin ama biraz giyimine farklılık katabilirsin
11 Yorumla
Soran10 aydikkate alırım aşk
Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Dudakların yüzün güzel sacları acar omuzlarından kabartarak yayılması güzelliğine güzellik katar. Tabiki i ancınada saygılıyız
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı.
10 ayİlk bakışta göze çarpanları soruyorsan alnını kapatıp burun estetiği yaptırabilirsin ama göz alışınca bunlar pek dikkat çekmez bakarsan.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. Doğal isen ne mutlu sana, bırak onlar kendini düşünsün, hiç ciddiye alma.
01 Yorumla
Soran10 aytamam sağol
Zaten güzelsin, gözlerine eceliner çeksen kedi gözü gibi güzel olur
05 Yorumla
Soran10 aymaybelline lifter gloss 009
Soran10 ayeyeliner çekmeyi beceremiyorum ya
- 10 ay
sana göz kalemi çok yakışır onu hafif eyeliner gibi sürüp parmağınla çekebilirsinn
10 ayZaten gayet güzelsin dahasını arayıp kendini bozma
02 Yorumla
Soran10 aytamam teşekkürler
- 10 ay
Rica ederşm
10 ayBence daha alımlı dur ve gözlerine bak karşı cinsin biraz deli biraz cilveli olabilirsn libidon yüksek olursa daha iyi olur
00 YorumlaGerçekten muhteşem görünüyorsun zaten tesettürlü kızlar her zaman ilgimi çekiyor ayrıca saçların da çok güzel görünüyor 😊😊
00 Yorumla
10 ayNeden daha güzel görünmek gibi bir kaygın var. :)
02 Yorumla
Soran10 aykaygım yok aslında
- 10 ay
Gayet normal ve hoş birisiniz. bunun üstünde daha da daha da daha da güzel olayım gibi bir şeye ihtiyacınız yok, sevgiler :)
10 ayGayet güzelsiniz; sadece biraz öz güvene ve kendinizi sevmenize ihtiyacınız var.
01 Yorumla
Soran10 aybende öyle düşünüyorum
Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Güzelsin de çok abartılı makyaj yapma bence itici oluyorsunuz
04 Yorumla
Soran10 ayabartılı değil aslında ama bu yorum çok gelmiş daha az yapmaya çalişçam
Soran10 ayTamamdir
10 ayBone ile saçlarını kapatırsan güzel olur bitanem birde şalı daha sabit tutarsan mis gibi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBeni yanlış anlama bacımsu. Çok güzel kızsın. Birşeye ihtiyacın yok. Sen miyav de 50 tane erkek gelir zateb
14 Yorumla
Soran10 ayyaa teşekkür ederiiim 🥹🤭😻💖
Cevap sahibi10 ayBana değil genlerine teşekkür et bacımsu
Soran10 ayyeriim seni
Cevap sahibi10 ayGüzel kızdan böyle söz almak iyi geldi bacımsu. Afiyet olsun
Zaten güzel bir kadınsın tek sıkıntı şal bağlama şeklin ve alnının geniş olması
10 Yorumla
10 ayGayet şıksın halen makyajı biraz daha azaltsan daha güzel olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÖncelikle adın Emine mi? Birisine çok benzettim seni. Kadınların güzelliğinin %90ı fizik ve %10u yüz güzelliğidir.
Buradan ihtiyacın olan sonuçları çıkarabilirsin.
00 Yorumla
10 ayCanım zaten çok duru bi cildin var duru bi güzelliğin var sadece tek parça renkler takıl bunlar biraz daha dişil yanını gölgeler yoksa zaten çok güzelsin. Şal bağlama tarzını değiştir mesela tabi ki takdir senin böyle de çok çok güzelsin…
01 Yorumla
Soran10 ayteşekkür ederiim yorumun için dikkate alıcam
Makyaj stilini değiştir ve kaşlarının rengini koyulaştır
00 Yorumla
10 aykolajen+c vitamini+yüz yogası+pilates+diyafram egzersizleri+güneş kremi 50 faktörlük
00 Yorumla
10 ayGüzelsin zatende saçın görünmesi bence hiç hoş değil ayete göre giyinsen yüzün güzel
00 Yorumla
s 10 ayBi yerden sonra ancak karakterini de güzelleştirerek daha da güzel görünebilirsin.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
10 ayMakyaj yapmadığın zaman mükemmel ve muhteşem bir güzelliğin olur.
00 Yorumla
10 ayŞal bağlama şeklini değiştirebilirsin, birde kaşlarını bir tık koyu olarak boyayabilirsin.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayFazlasını neden ister ki güzel işte sonrası estetik olur
00 Yorumla
10 aySu kiyafete miniys cabirelim saclarini acip kivircik yapalim
00 Yorumla
10 ayzaten güzel görünüyorsun , doğal güzellik daha çekici bence , az bi rimel hafif ruj yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBurnunu yaptirarak ama yaptirmasan da olur gayet güzelsin
12 Yorumla
Soran10 ayteşekkürler burun ameliyatı korkunç geliyo bana param da yok zaten hahahah
- 10 ay
Dinen de doğru değil boş ver yaptırma böylede iyisin
Gizli Üye(18-24)10 ayBurnunu yaptır (imkanın cesaretin varsa)
Şalını çok geriden bağlama
Kaşlarını daha iyi sabitle
Kuyruğu az da olsa eyeliner çek 🌸00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBence giyim tarzını baş örtü tarzını değiştir çok güzel olacaktır
02 Yorumla
Soran10 aygiyim konusunda kötü değilim baş örtü de normal klasik şekilde takıyorum ama denicem farkli modeller de
Cevap sahibi10 ayEvet o zaman görünüşün harika olabilir
Gizli Üye(30-35)10 ayzaten çok güzelsin. fazlası kalplerimize zararlı :D
02 Yorumla
Soran10 ayallah hallah
Cevap sahibi10 ayallah sahibine bağışlasın
Gizli Üye(30-35)10 aySanki dedene ya da kayınpederine yasak aşk yaşayacak gibisin
03 Yorumla
Soran10 ayaynen
Cevap sahibi10 ayDedeniz var mı ama çok içi dolusun içini dışa vuramıyorsun gibi
Cevap sahibi10 ayAileden birine hoşlandı oldu sana Erkek çocuk dikleşleştiği görsen sulanacak gibisin
Gizli Üye(36-45)10 ayBaşörtünü daha farklı bir şekilde bağlayarak
10 Yorumla
10 ayHerşeyden önce enerji diyorum ben. Kendinizi güzel olduğunuza ikna ederseniz herkesi edebilirsiniz 🌸🤗
11 Yorumla
Soran10 aydoğru inaniyorum enerjiye
10 ayAllah seni en güzel halinle yaratmıştır zaten ayrıca herkese degil özel hislerin olduğuna guzel gorun.. ki zaten onun jcin dünyanın en güzeli sensin emin ol
00 Yorumla
10 ayGayet güzelsin sadece alnın çok açık kalmış bu da yüzünü aşırı uzatmış. Şalını biraz daha aşağıdan takarsan belki alnını biraz daha kapatabilir. Benim fikrimce.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBence burun estetiği olursan daha guzel olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySaçlarını göstermek için başörtüyü geriden yapman alnını çok geniş gösteriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayİnsan kendini acaba ne nasıl bu kadar kötü gösterir adlı çalışma karşımızda
00 Yorumla
10 ayBakış acını değiştir ilk başta fotoğraf çekmek için doğru acıyı bul doğru duruşu bul ondan sonra tarzın konusunda senin gibi renkli tonları tercih edersen eminim çok şey değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayŞal yapımını değiştir, eminim ki yüzün daha orantılı güzel duracak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayTam tesettüre girerek. Mesela saçının önünğ kapatabilirsin
45 Yorumla
Soran10 aytamam denerim
Cevap sahibi10 ayEmin ol çok daha güzel durursun. Bu şekilde çok kötü duruyor
Soran10 ayteşekkür ederim yorumun için denerim
Cevap sahibi10 ayRica ederim. Dene görmek isterim
- 10 ay
👏🏼
Yani gayet güzel kızsın sadece belki rujunu hafifletebilirsin bir de şalını daha hoş bir şekilde baglayabilirsin ama yüzün guzel zaten yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayHoş birisin zaten canım, kendinle barışık olman yeterli, ama benden sana tavsiye böyle ulu orta yerlere fotoğrafını atma her türlü insan var maalesef, Karadeniz kızlarına benzettim nerelisin
010 Yorumla
Soran10 ayherkes Karadenizli zannediyor ama değil Bursa sildim de süresi varmiş dolunca silinçek resim
Cevap sahibi10 ayEvet benziyorsun, uzun boylu musun fotoda iri duruyorsun merak ettim, bende burada yeniyim kimseyi tanımıyorum sıkıldım keşke silmesen tanışana kadar
Soran10 ay158 kıssa minyonum aslında
Cevap sahibi10 ayFotoda uzun gibi görünüyor o yüzden, gizliden çıksam bana yazar mısın
Cevap sahibi10 ayBirazdan uyuycam
Soran10 aykız mısın erkek mi
Cevap sahibi10 ayErkeğim baştan sorman iyi oldu, bu hesabı şakasına açmıştım kaldı öylece silmedim xper gidecek diye sorun olmaz umarım
Cevap sahibi10 ayNerdesin uyku bastırdı
Cevap sahibi10 ayİyi akşamlar, geçen aniden gittin bana kızdın mı noldu
Cevap sahibi10 ayFıstık gibi kız görünce mutlu olmuştum ya
fotoğraf için soruyorsan zaten fıstık gibisin daha nasıl güzel olacaksın zirvesin şu an
01 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim 💖
10 ayYerinde olsam fotoğraf atmazdım buraya ayrıca güzel gözüküyorsun dahasını napican nxjxjxjxjxjx
01 Yorumla
Soran10 aysildim aslında ama süresi varmiş onun dalmasi lazım teşekkür ederim
10 ayBaşörtünle alnını biraz kapatabilirsin alnın çok geniş
10 Yorumla
10 ayÇirkinsin bide eşarplı erşarplı atman seni daha da çirkin yapıyor
00 YorumlaKendini olduğun halinle sevmeni tavsiye ederim inan ki daha mutlu olacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayzaten güzel gözüküyorsun. sanırsam saçlarında görüldü acabalirsin
00 Yorumlabir şey yapmana gerek yok kuzum
12 Yorumla
Soran10 aydiyosuun 🥹💖😍
Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. Diyelim ki Ennn guzel sensin. Eee ne olacak?
14 Yorumla
Soran10 aybişey olmicak ben güzelim diyede bişey demedim ki
Soran10 aykendimi iyi hissediyorum
- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler