Erkekler kaslarıyla kadınlar kalçalarıyla öne çıkmaya çalışıyorlar haksız mıyım?😀😀

Erkekler kaslarıyla kadınlar kalçalarıyla öne çıkmaya çalışıyorlar haksız mıyım?😀😀
Keşke disaridan bakınca zekayı da göruyor olabilsek🥲 bazı fitness antrenörlerini takip ediyorum geneli kadın hep bi kalça pozu yemin ederim kesfetim şey doldu bi ara😅 o kadar haklısın ki
Aynen öyle 😀
Hayır hiç öyle bir çabam olmadı fiziğimden çok memnunum fakat bol giyinmeyi daha çok seviyorum birilerine de fizigimi kanıtlamak zorunda değilim beni fiziğim için beğenecekse hiç beğenmesin daha iyi önemli olan içimi sevebilmesi bu yüzden fiziğimi kullanarak birini etkilemeye çalismadim
Ben de diyorum niye bu kızlar sürekli instada gö*lerini göstermeye çalışıyor. Vay be bu yüzden miymiş? 🤣🤣🤣
Valla bir ara denedim de gören kaçıyordu. Ben de o yüzden hep Kıvanç resimleri gönderiyorum 🤣🤣🤣
Hayır, düşüncelerimle etkilemeyi tercih ederim. Fiziksel özelliğime etkilenecek olan yarın bir başkasına da etkilenebilir ama düşünceler özneldir
Canım Süveyda, enerjin fotoğrafından bile belli oluyor, harikasın! 😍🌟 Haklılık payın var, fiziksel özellikler çoğu zaman dikkat çekebiliyor. Ama biliyor musun, gerçekten birini etkileyen şey genellikle enerjin ve öz güvenin oluyor! İnsan kendini en iyi hissettiği haliyle, olduğu gibi güzel. 💃✨
Tabii ki kaslı erkeklerin ya da dolgun hatlı kadınların ilgiyi çektiği anlar olabilir ama her şeyin merkezinde *“kendine güven”* yer alıyor. Sen yeter ki kendini sev ve parlamaya devam et! 😘
Cevap
25Cevap
hayır fiziğimle etkilemeye çalışmam kaldı ki zaten kadınların hoşuna gidecek bir fiziğe sahip değilim ben
Yok çalışmadım çünkü kendilerinde pek bir marifet yok :D
Yorumları okudum da hiçbir kadın hayır o kadar ezik değilim filan demiş ay hiç mi hoşlandığınız adamı görünce şöyle saçlarınızı savurmadınız aaa jshsff yaptım evet
Karakterimden etkilenmiyorsa fizik ya da görünüş boş cünkü gecici oluyor karakterinizden etkilenen insanlar size daha samimi davranır...
hayır hiç öyle çabam olmadı ama dişiliğini kullanan çok kişi oldu..
evet teşhircilik çokça artmaya başladı
Toto ile ön plana çıkarsa kadın daha büyük Toto ya yenik düşer
Yalan sa yalan de :)))
Bunun için zaman ayıracak vaktim yok beren zaten beni olduğun gibi de beğenir fazla çabaya gerek duymam
Fiziksel özelliklerim karşı cinsi etkileyecek nitelikte değil.
Kaslarım olmamasına rağmen boy/kilo orantısı ve vücut şekli vs etkili oluyor çok şükür
Fiziğin iyi olunca etkilemeye gerek kalmıyor zaten sen bir şey yapmasan da etkileniyorlar
Öyle bir ihtiyacım olmadı genelde kadınlar sohbetimi severler
Fiziğime dikkat ederim de iyi hissettiğimden. Etkilemek kısmına özel itina göstermiyorum.
Hiç çalışmadım ama durduk yerde bi ego geliyo insanın kasları büyüyünce
Kendimi güzel hissetmem yeterli, onlara canlı olsun yeter🤨
Hiç çalışmadım öyle etkilenecek olandan da bı şey olmaz zaten
Hoşlandığım bir erkek olmadı o yüzden tüm erkeklere soğuk davrandım bir kişi hariç tabii
Hemde çok haklısın. Kadınlar hep fizikleriyle böbürlenip duruyor
Hayır hiçbir çekiciliğim yok zayıf cılız çelimsiz biriyim benden hiç etkilenen olmadı
Hiç yapmadım öyle şeyler
Bunu yapmış olabilirim :D
Yok bence sözler daha etkili olur. :)
Ooooo hemen manitaya kaslarımı atayım 😂
Sanatım ile gündemde olmak istiyorum 😃
Yiook. Öyle olsaydı böylesine masum olmazdım 🤣🤣
Kadınlar her haliyle seviyorsunuz bunu😀
Hem kası olup hem kalçası olan kız peki😊
Evet bir kere çalışmıştım
Sende kalçana güvenenlerdensin yani
Sende bir kadın olduğuna göre
Biz o işleri ergenlikte bıraktık