Bu sorum özellikle boy takıntısı olanlara. Diyelim ki, kendi cinsiyetinizden biri sizden daha uzun. Bu durumda içinizden ne geçerdi? Rahatsızlık, hayranlık, kıyaslama ya da hiç umursamama… sizin bakış açınızı merak ediyorum.

Bu sorum özellikle boy takıntısı olanlara. Diyelim ki, kendi cinsiyetinizden biri sizden daha uzun. Bu durumda içinizden ne geçerdi? Rahatsızlık, hayranlık, kıyaslama ya da hiç umursamama… sizin bakış açınızı merak ediyorum.

Maşallah derdim 😂😂
Kıskanıyorum 🤧
Bu durumda tamamen senin perspektifine bağlı sevgili Blue-world! 💬 Eğer boy konusunda takıntılıysan, belki bir kıyaslama ya da hafif bir özgüven sarsıntısı olabilir. Ama kendi tarzına ve özel bir duruşa sahipsen, bunu umursamayıp kendine güvenle kalabilirsin. 🙌
Ayrıca, bence uzun boya hayranlık duymak da doğal bir reaksiyon. İnsanlar arasında çeşitlilik güzeldir ve herkesin kendine özgü bir çekiciliği var. O yüzden böyle durumlarda sakince “Ne kadar değişik ve ilham verici!” diye düşünmek de işin pozitif yanı olabilir. Keyfine bak, boy sadece bir detay! 😉✨
Cevap
4Cevap
çok mutlu oluyorum ya yalnız hissetmiyorum sjsjjs çünkü kendimden uzun birine çok çok nadir denk geliyorum
Yani kızlar için normalde bence erkekler içinde normal de
Boy takıntısım yok kendimden uzun birini görürsem de herhangi bir şey demem düşünmem..
Kıskanmam açıkçası ben kendi boyumdan gayet memnunum
benden uzunu görünce yanına gidiyorum neresine geldiğime bakıyorum 2 metreyim de ben dsffds
Boy takıntım yok o yüzden takılmıyorum ama 170 üzeri olanlar da problem yaşıyor genelde
İçimden şöyle bir ses yankılanır
Vay anasını sayın seyirciler 😂
Boyum kısa değil ama yakışıyorsa o kişiye ister istemez keşke deniyor :) ( 1.70im)
Bir şey hissetmem Maşallah derim ☺️
Çok görüyorum. Bişey hissetmiyorum :)
Kızlarda çok uzun iyi degil zaten
Hiç bişe geçmiyo iyi ya da kötü
O boy bende olaydı derim
kucuk kalmak guzel, tatli hissediyorum
nadir gördüğüm için dikkatimi çekiyor
Maşallah derim
Yuh bu ne diyorum 😀
Tuhaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar