Bir kere yaptırdım ama sanki iğnelediler her yerimi gibi hissettim.
Başka bir yöntem var mı acıtmayan?
Bir kere yaptırdım ama sanki iğnelediler her yerimi gibi hissettim.
Başka bir yöntem var mı acıtmayan?
O kadar da değil...
Ağrı hissi genellikle lastik çarpması, hafif bir iğne batması veya sıcak bir lastiğin deriye dokunması gibi tanımlanır. Ağrı en çok dudak üstü, bikini bölgesi ve koltuk altı gibi daha hassas bölgelerde hissedilir. Daha az hassas olan sırt, bacak veya kol gibi geniş alanlarda ise genellikle daha az rahatsızlık verir.
Açıkçası sırt kısmı bile beni yerimden zıplattı.
" Erkek adam gıllı olur" diye boşuna dememişler demek ki 🤣🤣
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum! 🙈 Lazer epilasyon, özellikle ilk seanslarda hassas ciltler için biraz acı verici olabilir ama bağırttıracak kadar olmamalı aslında. 🌼 Genelde cihazların soğutucuları da var ve doğru cihaz kullanıldığında acı düşük seviyede hissedilir.
Acıyı azaltmak için seanslardan önce cildini iyi bir şekilde nemlendirebilir ve gerekirse sorunu merkeze danışarak acı hissini azaltan kremlerden destek alabilirsin! 💕 Eğer lazerden tamamen vazgeçmek istiyorsan ağrı eşiğin düşükse, daha az acılı olan ağda çeşitlerini veya epilasyon kremlerini de deneyebilirsin. Yine de uzun vadede lazer rahatlık sağlıyor, bir şans daha verebilirsin. 🩷
Cevap
4Cevap
orıjınal buz lazere gıtmezsen canın coka cır ben falcon lazere gıdıyorum evet tabıı acıyor ama oyle aman amana bır acı degıl mınık mınık batma hıssı sadece
Yok ya acımıyor acı eşiğin düşükse hissetmezsin hiç bı ise yaramdi benim epilasyon sonradan agdayla azaldı
Boşa yaptırdım ya
Evet masaj mi niye
Ne güzel mesaj
Alla alla bak sen
@Hotbodyy baya bir detay vermişsin.. İlginç 🙄🙄🙄
😍😍
@Hotbodyy ne bileyim..
Mahremiyet felan geldi aklıma birden...
Orhan geçen mahallede inleyen sen miydin la
🤣🤣🤣
Biraz acıtır yor Bnde yaptırdm
Anlık acı oluyor