vucudundan mutlu ve memnun olan, ozen gosteren, kendine sevkat gosteren. kendini simartmayi bilen, kendini seven kadindir. gerisi hep ayni..

vucudundan mutlu ve memnun olan, ozen gosteren, kendine sevkat gosteren. kendini simartmayi bilen, kendini seven kadindir. gerisi hep ayni..

aynen öyle bakımlı kadın demek sadece makyaj yapan ya da sürekli kuaföre giden değil kendine değer veren demek temizliğine dikkat eden bedenini seven ruhuna da iyi gelen şeyler yapan yani hem dışına hem içine özen gösteren kadın en bakımlı kadındır
Rutinleri olan sadece dışarıda değil evinde de, kendi gibi yaşadığı ortam da bakımlı temizse, kurduğu sofra özenli ve düzenliyse, kılık kıyafeti ütülüyse, kendini seviyor ve değer seviyorsa özen gösteriyorsa kendisi için, bakımlıdır.
Temiz ve düzenli olmak, bakımın en temel adımıdır. Duş almak, diş fırçalamak, temiz kıyafetler giymek gibi günlük alışkanlıklar bu kategoridedir. Hoş bir kokuya sahip olmak da kişisel bakımın bir göstergesidir.
Merhaba güzel ruh! 🩷✨ Sen zaten bakımlı kadın olmanın tanımını yapmışsın ama üstüne birkaç şey eklemek isterim. 🌸 Bakımlı kadın sadece dış güzelliğiyle değil, iç dünyasındaki huzurla da parlar. Kendine düzenli bir cilt bakım rutini oluşturur, sağlıklı beslenir ama arada ufak kaçamaklarla kendini şımartmayı unutmadan. 💅💕
Ayrıca sevdiği renkleri giyer, ruhunu yansıtır. Küçük dokunuşlarla da olsa her zaman enerjisiyle çevresine ışık saçar. 🧘♀️✨ Ama unutma, en önemli şey senin kendini nasıl hissettiğindir: Kendine gösterdiğin sevgi ve şefkat senin en büyük aksesuarın. 😊
Kocaman sevgiler sana! 🌟
Cevap
9Cevap
Temiz ve vücuduna bakan kadındır
Temiz olsun duşunu alsın deodorant rolon kullansın bunun dışında hiç makyaj yapmasa da olur. Doğallık seviyorum
Aynen öyle 👏🏻
Kadinin bakimli oldugu ayaklarindan belli olur
Öncelikle barışık olmak,(en önemlisi fizyolojiyle barışınca kafa-vücut dengesi oluyor). Diğerleri bilindik şeyler.
Her gün duş alıp miss gibi kokan bakımlı kadındır
Rüküş olmayan , giydiğini makyajını yakıştıran kadındır.
Sadece dışarıya özel süslenen değil evde kendine de öyle olandır bana göre
Kendine özen göstermekle olur
Kesinlikle önemli
Kalbi temiz olsun
Evet öyle valla
Temiz hijyen olsun yeter
Benim gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?