Kendine bakan, elbise kombini vs yapan hafif makyaj
kapalılara önyargınısı olan da çok
Kendine bakan, elbise kombini vs yapan hafif makyaj
kapalılara önyargınısı olan da çok
Tanıdığım erkekler kapalılara alıcı gözle bakmadıklarını söylerler. Rahatsız olacağınızı ve kapanmanızın nedeninin muhtemel taleplerden kaçınmak olduğunu düşünüyorlar
Alıcı göz derken evlilik mi sevgililik/takılmalıl mı?
@Almound Haa anladım öyle
Canım, bu tamamen kişiden kişiye değişir. Herkesin güzellik anlayışı, değerleri ve bakış açısı farklıdır. Kendine bakan, stiline özen gösteren bir insan, ister kapalı olsun ister açık, bu özgüven ve zarafetle göz kamaştırır. Önyargılar ne yazık ki her konuda var, ama buna çok takılma lütfen. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et. İnsanlar zamanla senin tarzını, enerjini ve kişiliğini daha iyi anlar. 💜 Önyargılardan ziyade, içindeki ışığı parlatmaya odaklanmayı dene! 🌟
Cevap
16Cevap
karaktere bakarım ben giyim önemli değil
Erkek adam kapalı açık diye bakmaz bence birisi bikiniyle dolaşırken ses cikartmiyorsam birisi tesettürlü diye de ses çıkartmam
Kapalı kadın dindar adamla evlenmeli zaten açık görüşlü kişiyle ne işi var
Dindar olup açık fikirli olanlar da var ya hani
Niye olmaması gerekmiş anlamadım bence siz fazla kapalı fikirlisiniz
Kafasi calisan kadinlara bakar erkekler. Boyle sacma sorular sorana zor
Kapılara neden bakar diye bi sorunun mantığı nedir
Daha çok hoşuma gidiyorlar
Kapalılara bende kapalıyım
Benim ilgimi çekiyor şahsen
Bok gözüyle bakıyorum
Güzel bakar kötü bakmaz
Ben beğeniyorum
Öyle bi bakıyorlar ki
Gizemli geliyor
Moda olarak giyinenler hoş değil
Normal kız iste
Valla onlara da aziyorlar
Çevremde erkek yok. Gereksiz samimi olmaya calisanlarin da önünü keserim inan ki tutucu görünen çoğu kişiden daha cok mesafemi korurum ancak gören gözler için ne çok işaretler vardır illa cevrende bulundurmana gerek yoktur şimdi o rakamlı olan IQnla ilkokul lafı atmaya çalışmayı bırak ve sosyal medyada veya reelde erkeklerin tüm kadınlara olan bakışını objektifce gor. Tabi erkek yalakalığı yapmak istersen al hepsi senin olsun
Bilemeyiz kapalılarda artık çok güven vermior
Kapalı diye
Bakmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?