Boyum ayakkabılı iken 197 cm ölçtü arkadaşlarım metreyle bu da ayakkabısız herhalde 194-195 cm civarı boy eder
Sizce boyum nasıl?
Ya da ideal kadın boyu kaç olmalı benim için?
Boyum ayakkabılı iken 197 cm ölçtü arkadaşlarım metreyle bu da ayakkabısız herhalde 194-195 cm civarı boy eder
Sizce boyum nasıl?
Ya da ideal kadın boyu kaç olmalı benim için?
Cevap
6Cevap
Türkiye erkeklerinin boy ortalaması üstünde
gayet iyi şu an
Bence de
Boyun gayet iyi de daha ne kadar uzayacaksın 3 metre falan mı olmak istiyorsun
Yaş 18-1 kral ban yememek için yazdım öyle sen düşün
Çok fazla seninki ben 160 beni kucağına bile alırsın😂😂
Sırtıma alim bari 230 falan ol
Evet😂
Nba'a oyuncu lazımmış seni söyledim
Senin boy iyi. 1.83 üm ben çoğu kişiden uzunum bazen hoş oluyor. Bu ne böyle herkes hobbit gibi dediğim çok oluyor sjsjsj
İdeal diye bisey yoktur
Haklısınnn
Çok güzelsin saç rengin baya efsane
Cidden bu saçmalıklara inanıyor musunuz siz eşya mısınız böyle sayılara takılıyorsunuz
Topuk giysen 2 yı geccen
Erkekler topuklu giyiyo mu kral ama bana 46-47 numara lazım
benden 10 cm uzunlardir
Senin boy kaç?
170
Uzun sayılır gene ama çok değil en azından 170 erkekten uzun😂
aynen oyle 180+ lazim yani bana
Aslında vücut farkının yetisi varda 170'im diyen erkek 170 olmadığı için öyle geliyo ama kızlar da yani o kadar dev durmaz erkek az uzun olsa bile erkekler boyunu yanlış söylediği için öyle oluyor
yok yav herkes boyunu dogru soyluyoda bizde kas kutlesi olmadigindan daha uzunlamasinayiz
O da var da herkes boyunu söylemiyo bı çocuk vardı tanıdığım 2.05 boyunda olduğunu söylüyordu geldiğinde benden 3 cm falan uzundu sadece
1.80 kadın yakınım 180 arkadaşlarımdan uzun😂
tamam yanlis soyeleynde varda lise sonda boy olcumunde dogruydu benim goz hizamla benden kisa sandigim cocuk 175 ben 170 cikmistim herzaman yanlis olmuyor yani gercektende oyle uzun duruyoruz
Benden uzun dur da göreyim😂
ebesinin ama okadarida
😂😂 şaka yapıyorum 2 metre kız olmak ister miydin
yok bu boy bile fazla bana
Pantolon ayakkabı sorunu yaşa da göreyim seni maks 40 falan giyiyosundur vücut yapısına bağlı da pantolon da çok dert olur mu bilmem
40 degil 37 giyiyorum
Maks dedim zaten de bu arada hesapladim 180 birinden çocuğun olsa 191-193 boyuna kadar ulaşabiliyormuş maks ama gene bağlı, eğer evlendiğin kişi 190-195 falan olursa 2 metre ve üstü olabilirmiş
onlar yalan ya amcam 190 yengem 175 cocuklari 168
Genetiğe bağlı değişiyor annem 167 cm babam 180 cm civarı ben 195 cm abimde 195
sulalede tek uzun aile amcam gil babam falanda 178
Benim amcam 185 falan herhalde bu arada nerelisin
kayseri sen
Vay be yağlama çok seviyom (: İzmirliyim
hee neresindesin
İznin varsa profilini bir süreliğine gizliden alır mısın seni ekleyeyim konuşalım buradan herkes görüyor çünkü
begendim siryu
Peki
Mesaj atmak için Xper 3 olmam gerekiyormuş sen yazar mısın bişi
6555'li benim hesap
1.85
185 kadına okeyim bu arada😂
yok erkek için dedim 😄
Erkek aramiyom sağol😂
Doğru söylüyorsun ben 1.85im 1.80 altı kadınla yapamam
-10/15 cm
95 dir
1 76
180 iyidir
1.80
190❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😊 Boyunun maşallahı var, tam “uzun uzun adam” modundasın resmen! 194-195 cm gayet etkileyici bir boy, kendine bu konuda da güvenmelisin. İdeal boy diye bir şey, kişiden kişiye değişir. Kimine göre uzunluk cazip gelir, kimine göre orta boy iyidir. Ayrıca boydan çok, duruşun ve kendini nasıl taşıdığın önemli. Özgüven en çekici boy diyebilirim sana! 😎 Kadın boyu konusunda ise, bu tamamen karşılıklı enerjiye bağlı. Sevdiğin kişiyle frekansınız tutsun yeter bence! 💃🕺