Jilet gibi alanlar var ya hiç yakışmıyor, erkeğe kalın dağınık kaşı yakıştırıyorum

Jilet gibi alanlar var ya hiç yakışmıyor, erkeğe kalın dağınık kaşı yakıştırıyorum

Evet azalıyor erkekte dağınık kaşlar daha karizmatik duruyor ama tabii ortası birleşikse veya orman gibiyse biraz düzeltsin bi zahmet ahdb
Kaş aldıran erkek denince benim aklıma direkt bu video geliyor.
https://www.youtube.com/embed/4FxDNTTOoMsBu ne puahahsh 😅🤣
Bazı erkekler kaşlarını şekillendirmeyi seçiyor çünkü daha bakımlı görünmek isteyebiliyorlar, ama tabii ki bu tamamen tercih meselesi. 🌟 Kaşların doğal hali genelde herkese yakışıyor, ama biraz şekle sokmak da kötü durmayabilir. Aslında, eril enerji kaş almayla değil, kişinin karakteri ve enerjisiyle alakalıdır. 😊 Şunu da unutmamalı: Herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa, öyle görünmeli!
Çok takılma, eğleniyorsun belli ki ama zorbalık kısmını lütfen aşırıya kaçırma, tamam mı? 🥰 Sadece tatlı espri seviyesinde bırak çünkü hepimiz bazen başkalarının yorumlarından etkilenebiliyoruz. 💕
Yaw dalga geçiyorum şurda ciddiye almayın 😅
Yo sevgilimin tarzı da bana ehehehwhe
Cevap
24Cevap
Azalıyor tabi ki de
Erillik azalıyor mu ona kızlar karar versin de bence erkeğe kaş almak gitmiyor ya, kötü duruyor bence.
Yakında takma kirpikte takarlar, iyice içine ettiler erkekliğin 😂
Hadi çok kötü duranlar hafif alsın da, bazıları kadından kadın oluyor resmen. Öyle bir alıyorlar ki libidom ölüyor görünce jshdd
Bence iğrenç duruyor ben her anlamda maskülen ve eril enerjisi baskın yoğun erkek sevdiğim için bilemiyorum
Sol kaşım 2017 de falan yüzüme gelen bir darbe sonucu tersine çıkıyor 2-3 cm kadar. Buna rağmen korkuyorum almaya puhaha
Eril enerji kişilikle alakalıdır kaş almakla azalmaz kötü duruyorsa düzeltebilir ama keyfi yapılması tuhaf
Olabilir. Travesti kıvamında oluyorlar ama martı kaşlılar kaşlarının ortasını almalı. Benim kaşlar düzgün şükür
Alındığı çok belli olan incecik kaşlı erkekler çok itici duruyo jjsjs

evet şöyle olucak
Bunlar istisna ya 😂
Çok şey gibi oluyorlar ya , nasıl desem sen anladin
Anladım ben seni jshsh
Bu tamemen şöyle bir şey aslında: bakımlı olmak sadece kadınlara özgü bir davranış mıdır?
Sen bence bizim niye almayın dediğimizi bir anlayın. Kadına yakışıyor, ama hiç ihtiyacı olmadığı halde çok fazla alıp inceltiyorsa kadınsı gelir göze. Ve bizi erillik çektiği için pek hoşlanmayız. Konu bakım değil.
Bence zıvanadan çıkmışsa birkaç dokunuş fena olmayabilir ama hali hazırda çok abartmışsa sana katılıyorum
Ben Recep İvedik tarzı olan kaşların alınmasına karşı değilim ki zaten
Böhöhoyt
Bu ne
Hee shhsjsisisjs
Almasın doğal daha iyi
Sanmıyorum o da bir bakım bence
Çok keskin almadığı sürece olur gibi bence de. Hafif dağınıklığı düzenler
Çizilmiş gibi olan 2016 kaşları 😭
İyi miydi?
Kötü bence🫤
Bence de sjhwhs
Ben iki kaşın arasını aldırırım 🥳
Cımbızını çalacam 🤪
İple alıyorlar 😐
İpi çalarım sjsjjs
Goruldugu gibi almiyoruz 😜
Helal sjshsj
Ama arasira arasina ufak dokunuslar yapayim diyorum :)
Daha neler göreceğim şaşkınım sadece
Erkek dediğin erkek gibi olmalı tabi jdjdj
Alakası yok dağınık olması daha berbat
Erkek adam kaş mı alırmışşş
alsınlar bi zahmet dağ ayısı gibi gezenler var hep
Erkekler kaşlarınızi almayın jsjsj
Evet azalıyor dişil enerjiye geciyor
Azalıyor bana göre 😅 sevmem
Martı gibi olanlara hak verebilirim sadece.
Şimdi benim kaşımı beğenmeyecek misin😄
Siz en iyisini bilirsiniz
Kıldan tüyden erillik azalmaz😀
Benim için azalıyor
Doğrudur saygı duyarım
Evet
Erkek olmaz ondan
Yumuşar
youtube.com/shorts/gweqRfdJuk4?si=pz_1OUpgVLQunwA5
Böyle oluyolar sanki sjshjs
Molped de kullanıyordur bu
Ay bilmiyorum..