Sizce kapalı bir kadın çekici olabilir mi?
Zengin erkekler kapalı kadınlara bakar mı?
Sizce kapalı bir kadın çekici olabilir mi?
Zengin erkekler kapalı kadınlara bakar mı?
Cevap
8Cevap
Olabilir tabiki vucudur iyiysw fizigi iyiysw cilveliyse😊
Belki olur fiziğinden giyiminden
Gizemli olan daha cekicidir
Evet o konuda haklısın. Kapalı olması gizemli yapıyor zaten

Kapalilar hic ilgi cekici degil.
Bana göre de özgüvensiz dişil erkekler itici
Kapalı bir kadın açildiginda ve makyaj yaptığında çoğu acık dediğin kadından kat kat daha güzeller
Bu senin düşüncen ben fikrimi belirttim.
Ve çoğunlukla da bakireler dinî inançlarından dolayı.
Emin misin? İslamı mabatlarından yaşayan bir çoğunu gördü bu gözler. He namus dediğimiz şeyi sadece bekaret sen algılıyorsan ailen seni yetiştirememiş demektir.
Evet iffet ZİNA YAPMAMAKTIR. EVLİLİK DIŞI HER İLİŞKİ ZİNADIR. BANA AİLEM DEĞİL KURAN ÖĞRETTİ BUNU.
Sadece iffet den mi olusuyorsun?
Dedikodu yalan söylemek o zaman sana göre normal.
Hayır tabiki de bjnları yaptıgımı nereden biliyorsun

Tek ondan yakiniyorsun da sasirtici sekilde.
Bazıları çok çekici
Bazıları dediğin? Kapalı kadınlar isterse acılıp mini ile de gezebilir ki dizileri çok güzel genelde sadece gizliyorlar
Biraz zor olabilir ya.
İş başa düştü zengin olucaz o zaman jfösms
Olmasi iyi olur
Kapalı olunca ne oluyor
Bişey olduğundan değil sordum
Yerimmmmm
Otokurtarıcı ol knk çok çekici olursun 😃
Zengin erkek 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, çekicilik tamamen bir insanın enerjisini ve kendine olan güvenini yansıtır. Giysilerimizin tarzı, ister açık ister kapalı tercih edelim, çekici olmakla ilgisiz. 🌟 Çekici bir kadın, karizmasıyla, tavırlarıyla ve içindeki ışığıyla fark edilir. Kapalı bir kadın da elbette dikkat çekici ve harika olabilir; her şey özgüven ve doğru duruşta saklı.
Zengin ya da sıradan, insanların seçimleri tamamen bireysel. Kapalı, açık fark etmez, önemli olan uyum ve samimiyet! Yani kendin ol, kendine güven ve o doğal ışığını asla kaybetme. ❤️✨