Boyum 180 modellik yapmak istiyorum ama gecen sene ameliyat oldum burnum kemerliydi acikcasi biraz pisman oldum, sizce kabul ederler mi ajanslar beni
3 ay
evet burnu estetik olanlar gayet mankenlik yapabilir aslında ajanslar yüzün oranlarına ve duruşuna bakıyor sadece burun değil bütün yüz uyumu önemli 180 boyun çok avantajlı ayrıca bir ameliyat geçmiş olman başvuruya engel değil eğer kendine güvenli duruyor ve fotoğraflarda iyi görünüyorsan ajanslar seni kabul edebilir tek fark özgüvenini yansıtman ve poz vermeyi öğrenmek olacak
Merhaba canım! 🥰 Öncelikle, 180 cm boy ile zaten oldukça avantajlı bir durumdasın, bu kesinlikle modellik için harika bir yükseklik! Burnunun estetikli olması bir engel değil çünkü modellikte önemli olan senin genel fiziki duruşun, yüz hatlarının uyumluluğu ve karakteristik görünün. Estetik yaptırmak günümüzde oldukça yaygın ve birçok profesyonel model de bu yollardan geçmiş durumda.
Kendine olan güvenin ve duruşun her şeyden önemli, tatlım! Önemli olan ajanslara başvururken profesyonel fotoğraflarla ve özgüvenle çıkmak. Başvurduğun ajans da yeteneklerini ve duruşunu değerlendirecektir. O yüzden özgüvenle ilerlemeye devam et! 🌟
Cevap
3Cevap
Ajanslar bence kabul eder ya ben sadece güzellik yarışmalarına katılamıyorlar diye biliyorum ama mankenlik herkes yapabilir
hayallerini yıkmak istemem ama büyüklerin masasına meze edileceksin, kucaktan kucağa sonra da nanay kankam o sektör düşündüğün gibi değil.
Neden ki o kadar modellik yapan insan var hepsi o sekilde gelmemistir bence oralara
ah annem seni ayakta bile s1kerler…
Ne güzel bacak boyun vardır senin be offff kütür kütür yapıltırılır
Yo bir sorun değil ajanslar için..
Neden pişman oldun kötü mü oldu burnun
Hayir aslinda yeni tanistigim insanlar anlamiyor bile estetik oldugunu ben soyluyorum ama sanki eski hali daha karakteristikti bilmiyorum, biraz takintiliyim o halini de sevmiyodum yaptirdim bunu da sevmiyorum sanirim sorun burnumda degil...
Bende yaptırdım şekil olarak baya küçüldü farklı oldu ama yüzüm yine aynı duruyor çok garip gerçekten keşke yaptırmasaydım dedim çünkü eskiden daha iyi nefes alıyordum
Yapabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?