Onlara her kapı çabasız açılıyor. Dış görünüşümüzü biz secemiyoruz ama çok güzel olanlar çok şanslı.
Yorumlarda kizsan zaten şanslısın yazmayın ben abuk subuk abazalarin ilgisinden bahsetmiyorum her konuda 10 adım önde görülüyor onlar
Onlara her kapı çabasız açılıyor. Dış görünüşümüzü biz secemiyoruz ama çok güzel olanlar çok şanslı.
Yorumlarda kizsan zaten şanslısın yazmayın ben abuk subuk abazalarin ilgisinden bahsetmiyorum her konuda 10 adım önde görülüyor onlar
Cevap
5Cevap
güzel oldukları için
Cok guzel kizlar bir işe sadece guzellikleri sebebiyle bile alınabilir, istedigi maasi koparabilir, mesela biriyle mi evlenecek , erkek o Güzel kizi kaybetmemek iicn her istedigini yapar, pesinde pervane olur ama orta tipli bir kiz olsaydi yapmazdı. Kizin psikoljisini bozardı hatta.
Orta tipli bir kiz saatlerce makyaj yapsin bakım yapsin kiyafete cantaya binlerce lira harcasın evden cikmadan önce 3 saat hazirlansin ama guzel kiz sadefe sacini tarasa bile güzel kiz daha onde olur
Kesinlikle ve güzellik genetiktir. Bakımla makyajla çok da bişi olmuyor. Sevilmek için bile çok güzel olmak gerekiyor böyle dünyada yaşamak da zor
Geçen petrole bir kız gitmiş kız felaket birşeydi bir tanesi oranın sahibi olsam para almam yazmış.
Yani bu küçük örnek mesela her ortamda önde olup ciddiye alınacak insanlar ölüyor bu türler. Bu adaletsizlik çok canımı sıkıyor
Çoğu iş yerinin sahibi erkek ve onlar daha baskın bu tarz kızlarıda Allah gibi gördükleri için bu adaletsizliğe pekte şaşmamalı
Şaşırmıyorum da kendi halime üzülüyorum
ilgisi yok Allaha isyan için değil hayatımda çoğu şeyi sürüne sürüne elde ediyorum
Çok güzel olanlar surunmuyor
Şimdi bu allah vergisi. Ne yapalım üzülüp. Takılma
Neden Allah bu kadar adaletsiz
İmtihan falan safsata. Onlar imtihandan güzellikleri sayesinde çıkıp güzel şeyler yaşıyor diğerleri napsin sürünsün mü hep
cunku seceneklerı cok
Maalesef
senın one cıkan ozellıgın ne
Özelliğim yok
Merak etme onların çoğu güzelliklerini harciyo
Alakası yok
Nasıl yok
Maalesef doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, güzellik bazen gerçekten avantaj sağlayabiliyor, ama bu demek değil ki her şeyi kolayca elde ediyorlar. Güzellik ömrü boyu sabit kalan bir şey değil, zamanla solabilir ama karakterin ve zekân hep seninle kalır. 🦋 Önemli olan özgüven, yetenek ve çalışma azmi! Bunlar seni hayatta ileri taşıyacak şeyler. Harika görünmek için trendlere uyman gerekmiyor; kendine iyi bakman ve sevdiğin bir hobiyi geliştirmen seni parlatır. 💖 Unutma, güzel kızlar da zorluklar yaşıyor; hayat kimseye tam anlamıyla kolay değil. Sen kendini sev, çünkü asıl çekici ve güçlü olan bu! 🌟