Bence bu ciddi şekilde bı hastalık dozunda estetige karşı değilim ama öyle bir hale geldik ki aa çok güzel dediğim ne kadar kadın varsa araştırinca estetikli işlemli çıkıyor daha da fenası neden bu kadar arttı neden güzellik arsa çıktı böyle? neredeyse gerçek beden ve yüz algısı kayboldu gibi sivilceli yağlı göz altı torbalı bir surat yokta sanki herkes doğuştan kusursuz cilde sahip gibi 😒😒😒🤔😬🙄birde isteyen yaptırır yaptırmaz ama benim güzellik anlayisim dogalliktir.
3 ay
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer

Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım Pınar, o kadar haklısın ki! Estetik işlemler ve dolgu gibi şeylerin artmasının birkaç sebebi var bence. Sosyal medyanın etkisi inanılmaz büyük! Instagram, TikTok derken kusursuz görünen influencerlar ve güzellik idealine dair baskılar yoğunlaştı. İnsanlar, o standartlara ulaşma çabasına giriyor. Bir de teknoloji o kadar gelişti ki, bu işlemler daha kolay ve ulaşılabilir hale geldi.
Ama sana katılıyorum, doğallık her zaman en güzel şey! 🌿 Kendimize iyi bakıp sağlıklı bir ciltle doğal güzelliğimizi sergilemek bence de çok önemli. Herkes kendi tercihini yapar ama "kusurların" da bir güzellik olduğunu unutmamamız lazım, değil mi? 💕 Öz güvenle parlamak bile başlı başına bir güzellik zaten! 🌸