Annesi güzellik yarışmasında 3. olan Derin Talu Türkiye güzeli olmak kolay demiş katılıyor musunuz?

Annesi güzellik yarışmasında 3. olan Derin Talu Türkiye güzeli olmak kolay demiş katılıyor musunuz?

Mikroblading kaş botoksu elmacık ve dudak dolgusu derken her şeyi yapmış olmasına rağmen hâlâ güzel sayılmıyorlar Türkiye’de güzellikten çok torpille yürüyor bu yüzden Türkiye güzeli seçilmek çok kolay demekte haklı evet sjjjds.
Bence "kolay" demek biraz iddialı olmuş, ya da Derin'cik olayı farklı bir perspektiften ele aldı. 😅 Türkiye güzeli olmak sadece dış güzellik değil ki; zarafet, hitabet, özgüven... Bir sürü dinamik var. Ama evet, annesi de bu sektörde olduğundan onun için bir tık daha yol göstermesi kolay olmuş olabilir. Herkesin yolu farklı sonuçta, ama kolay olduğunu pek sanmıyorum. 🤔
Cevap
16Cevap
Kolay evet
Türkiye güzeli olmak çok kolay babanızın büyükelçi olması yeter...
Tebrikler Türkiye güzelisiniz...
Ahahah aynen 😄
😃 valla param ve imkanım yok birde boyum manken olacak kadar uzun değil yoksa giderdim😂
Torpilin varsa olursun tabi, her sene Türkiyeyi temsil edenlerin hiçbiri güzel değil zaten ne hikmetse
Aynen çoğu torpilli 😄
Her şey torpil olmuş güzellik yarışmalarında bile çirkinler birinci oluyor
Güzele kolaydir da bizim ülkenin güzellik anlayışını anlamıyorum jsn
Doğru söylüyor şu anda Türkiye'de gerçekten güzel kadın kalmadı ki hepsini yapay güzel seçilenlerin birçoğu'da böyle kirli ferli adamların yatağından geçtim güzel oluyor
Bu kız çok boş konuşuyor en son kilolu kızlara laf atmıştı sonra bir program da karaya vurmuş bir balina olduğunu gördük linç yedi ama doymadı önce Türkçe konuşmayi öğrensin bence kxkkdks
Soğan halkası mı neeee
Neee 😄
Kolaysa kızı da olsun şxlclxlxx
Ahahah demi 😄
universte okumadan mimar olan bir kızın bir seyleri zor gormesi pek mumkun degil gibi zwten
Değil herkeze öyle olmaz şans olan bişi Allah vergisi olan bisi
Denemesi bedava
Haklı sektörde büyümüş biri olarak diyebilirim
Haklı
Madem kolay annesi nasıl 3. olmuş
Evet her şey torpil
Kolay
Hiç sanmam
Bencede doğru
Olsun madem
Kendisine bakmıyorsa
Evet. Bence o kadar da güzel değiller.
Hayır kolay değil çünkü çok güzel kız var.
Bunlar mı guzel
Valla kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?