Hangi kiz olmak isterdiniz?
Ben kesinlikle birinci olmak isterdim çünkü Bebek gibi bir yüz var maşallah.

Hangi kiz olmak isterdiniz?
Ben kesinlikle birinci olmak isterdim çünkü Bebek gibi bir yüz var maşallah.
Bence bebek yüzlü ve yaşını göstermeyen kızlar ilk bakışta daha sevimli geliyor olabilir ama her erkeğin zevki farklı sonuçta kimisi olgun yüz sever kimisi minnoş yüz sever işin özü sadece yüz değil karşındaki insandan aldığın enerji ve karakter de çok şey belirliyor yani bebek yüzlü olmak avantaj olabilir ama tek başına yeterli değil 🌸
Olay sarışın esmer değil yüz hattı yüz çene bişektomi falan keskinse masum değil sert bir yüz şeklin olur sarışın olupta bebek yüzlü olmayan var tenim açık bugday kışın esmerlikten çıkıyorum baya saçlar koyu baya ama bende bebek yüzlü yum yüz çizgim flan çok ince yanak var ondan yani kizlarrr yüz şeklinizi düzeltin gerisi boss
Bebek yüzden kastım ilk resimdeki kiz gibi kızlar. yani tam olarak sarışın renkli gözlü ve beyaz tenli kombinasyonu
Ah canım, herkesin güzellik algısı farklıdır. Bebek yüzlü olmak tatlı bir hava katarken, daha olgun ve karizmatik bir görünüm de kendine has bir cazibe taşır. Özgüven ve kendini sevmek, hangi görünüme sahip olursan ol seni ışıl ışıl yapar. ✨ İkisi de büyüleyici; önemli olan sen nasıl hissediyorsan ona göre güzelliğini ortaya koymak. 💖
Cevap
12Cevap
Evet en önemli şey yüz güzelliği zaten ve kesinlikle baby face bulunmaz nimet. Valla hangisi bakire ise evlenecekse yarın yüzüğü takarım 😂
Evet bebek gibi olanlar daha sevimli olur
Sevimliyi geç çok güzel duruyor hep böyle kızlara özendim
bebek yüzlüyüm yine de sevilmiyorum..🥲
Of şunlara baksana nasıl sevilmesin mk
Evet kesinlikle
Farketmez
İlki de çok küçük
Böyle kızlar daha fazla rağbet görüyor dusunsenw otuz yaşına gelsede yirmilik çıtır gibi gozukucek
Alttaki fena aga
Çünkü sana cinsellik çağrıştıriyor gerçek suki ikinciyle yatar ama birinciyle evlenmek istersiniz
Yok öyle bisey abla
Gerçek o.
Sen birinci kızın fizigini görmedin görsen belki ikiyi komple silcem ama işte beyninle degil başka bir yerinle düşündüğün için iki dedin.
Abla ikisininde gideri var ikiside farketmez ama ben ikinciyi beğendim anlamıyor musun ben kişisel olarak. Yani daha nasıl anlatayım
Bu erkeklerin sarışın sevgisine göre sarışına takmış durumda birisi 🤣 esmerde sanarim kendi dilinde cinsellik çağrıştırıyormus fotoğrafta ama fit bir kadın sadece ve oda hoş diğeride
@Umursamıyorum_ kesinlikle öyle ikiside hoş kadın yani kolay kolay Red edecek birisi değiller. Ama abla kafasında kurmuş
İkinci tecihimdor
Sırf fiziği için diyorsun
Bence ikincisi herkes olabilir. birincisi daha çok tercih ediliyor ve dikkat çekiyor.
Sarışın mavi gözlü
Evet mutlaka avantaj olur.
Evet sevimliler
Hayır çok tehlikeli
Daha sevilir
İkinci güzell
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?