Her seferinde "bu sefer olacak" derken yine hüsran oluyor. Gitti saçlar 🥹

Her seferinde "bu sefer olacak" derken yine hüsran oluyor. Gitti saçlar 🥹

Kendilerine değer vermeyi öğrenip kendilerini değerli hissettiklerinde ve gerçekten saygı görebildiklerinde gülecek.
Kahkül ya da dış görünüş değil, davranış ve ortam belirliyor.
Erkeklerden yana gülecekse de, karşısındakinin olgunluğu, anlayışı ve samimiyeti önemli. Sonra ''Allah belanızı versin erkekler'' diye bağırıyorsunuz paparayı biz yiyoruz. :D
Erkekler kapatılsın
Açmayın ağzımı dükkanda çalışıyordum ben benim ne suçum var jsjsjs
Kakülden yana gülebilir ama beynini sıksan su gibi cehalet akacak erkekten yana gülmesi işte o yok gibi bir şey. Anlayınız Leydiler, bu toplum erkeklerinin çoğu cehalet vebasıyla zehirlenmiş, önünüze çıkanla yola çıksanız sizi bahar bahçenizden alır, çölün ortasına bırakır. Bırakınız artık
Bir kadın sürekli kahlulden ve erkekten yana çekiyorsa bence dönüp arada kendini de yoklamali😀 eğer kadın sen isek üzülen kişi sen olduğuna inanıyorum sanki fazla içine kapanıp duygularını belli etmeyen çok fazla naifsin
Ben her şeyle dalga geçiyorum ya üzüldüğüm falan yok 😄
Ciddi misin ben tam tersi olduğunu düşünmüştüm
Duygularımı içime atarım o doğru bak
Ben bana verdiğin cevaplarla değil genel herkese verdiğin cevaplara göre degerlendirmistim demek genelde dalga geçiyorsun ben cevaplarını hep ciddiyetle okumustum
Hepsine ciddiyetle cevap veriyorum, soru dalga geçilmeye müsaitse ona göre cevaplıyorum
Anladım aktif yürüyüş yapıyor musun
Hayır bıraktım bu aralar
Şuna bak aktif dedikodu yapiyoruz :)
Kahkul icin yuz şekli ve alın yapısı cok onemlidir once bir kuafore gidip yüzüne gidip gitmeyecegini sormalısın. Ayrıca hic denemediysen de daha avantajlı olan katlı percemi ilk denemen daha iyi olur hem az buçuk yakışıp yakışmayacağını anlarsın ona hore de sonraki kesimine bir fikrin olmus olur.
Bana yakışmadığına ikna olamıyorum bence sorunum bu
Ah güzelim, kahkül maceraları hepimizi şenlendirip, sonunda da gözyaşlarına boğuyor, değil mi? 😅 Ama bak, bir şey diyeyim mi, bu hüsranlar eşsiz bir deneyim aslında. Hem kahkül kestirip pişman olmayı hem de "Hayır, bu sefer oldu!" demeyi hepimiz yaşamalıyız. ✂️✨
Şimdi bir süre sabret, saçlar uzayıp şekillendikçe yeniden harika bir tarz yakalarsın. Belki de kahkülü şekillendirici kremlerle biraz kabartıp tarzına uygun bir görüntü yaratabilirsin. Unutma, saçlar gider ama öz güven kaldığı yerden devam eder! 💕
Cevap
6Cevap
kadınların yüzü Kahkül den güler de erkeklerden gülmez
Kahkül olayı erkekler kadar can sıkıcı cidden 🤦🏻♀️ o saç düzgün ve güzel olmadıktan sonra ne önemi var
Evet bence aynılar
Gel ben seni kendi kuaförüme götüreyim. Ama sorunun diğer kısmı olan erkekler tarafından ise elimden bir şey gelmez maalesef.
Beni erkek kuaförüne götürüp hem kahkülümün düzelmesini hem de bir erkek tarafından yüzümün gülmesini sağlayacaksın anladım. Çok zekice.
Sjsj
Çok dikkat ister kullanımı yüze yakışması önemli hep dikkat ettikçe kötü sonuç verir perçem severim bende daha iyidir
Aynen
Kahkül de ne zaman yüzü güler bilmiyorum da biz naptık gene :D
Canımızı sıkıyorsunuz 😄
Evet bence de 😄
Hahaha kehkül yüzümüzü güldürür erkolar güldürmez 😂😂😂
Evettt
yarın gülecek konuştum ben kahküller fedarasyonu başkanı dedi
Son gülen iyi güler mi dediler ne dediler
Bu hiç iyi değil işte, federasyona güvenmiyorum
Yalan ya hep
Ben güleceğini hiç sanmıyorum ya 😂 olmuyor yani, olamıyor sjjsjsjs
Gerçekten olmuyo of yine kandık 😂
Kanmiyoruzzzz şu şekil sualleri inceleyip hemennnn vazgeçiyoruz sjsjsjsjjs youtube.com/shorts/LsffHkpY6aY?si=ZtNpCPKn8GHyWBfQ
Kahkülün bir oluru olur ama erkeklerin oluru yok...
Doğru
Kahkül yine güzellik ya da çirkinlik katıyor erkeklerin o kadar bi etkisi de yok jjfjf
Dimi doğru. Kahkülü olmasa da bi tokayla tutturup işimize bakıyoruz aksk
Evet kökü biz de kahkül olmadıgında bir şekilde çaresine bakılır da bahsi geçen arkadaşlara ne yapsak zira hiç bi ie yaramıyor jshs
Of bilmiyorim zor yani yakisana yakisiiyor bende bı aralar kesmistim uzama süreci sıkıntı oluyor bence
Zor Güler çıkmaz ayın son Çarşambası belki sjjd
😀erkekleri boş ver biz gülelim sjsjs kel kalmaya raziyim
İmkansızı istemeyeniz efendim… 😅
Hahaha bizim de güzel kahküllerimiz olmasın mıydı😄
Riske girmeye değer mi 😁
Riske girdim ve bk gibi oldum 😂
Şaşırmadım kahkülün güzel durması mucize gibi bir şey zaten 😅
Neyse 2 3 yıl sonra unutur bi daha keserim😂
😅🌸
Kahkül pişmanlıktır 😃😃
Yine yeniden bir pişmanlık içindeyim 😄
Aklıma geleni yaptım 🥹