Bence sevmiyorlar niye bu kadar yalnız kaldık anlamıyorum

Bence sevmiyorlar niye bu kadar yalnız kaldık anlamıyorum
Estetiksiz kızların yüzü daha güzel oluyor. Arada bir değişiklik için makyaj yapılabilir ve güzel de olur. Ancak bazılarının dudakları o kadar estetikli olduğu belli oluyor ki, güzel olmuyor ve bir de donuk bakışlı oluyor. Yani mimikleri falan gidiyor.
bir erkek olarak söylüyorum ki (biraz "ben diğerlerinden farklıyım" gibi bir şey demek için demisim gibi görünüyor bu ama öyle değil sadece öyle ortamları tattım onu demek isterim) dogaldan kastettikleri sadece kendi stereotiplerine göre doğal duranlar kadınlar, doğal olanlar değil
zaten bunu diyenlerin %70'i ağır rimel ve ruj görmeyince doğal diye zirliyor
%30'luk kısmı evden dışarı çıkmıyor annesi disinda başka kimseyle iletişime geçmiyo ve izledikleri p*rno kadınları gerçek hayatta da bulabileceklerini saniyor
umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır
Göz ve kaş yapın güzel mesela saclarda öyle dudaklarda şekilsiz değil türk erkeğini anlamak mümkün değil ya ben güzel buldum şahsen yok valla kötü bir yüze sahip değilsin hafif bir gülümseme olabilir ama
Teşekkür ederim sen de güzelsin 😊
Kendileri bilir. Sevmiyorlar diye doğallığımdan ödün verecek değilim.
Sevmeseler de gülümsemeyi bırakma.
Teşekkür ederim 🩷.
Merhaba güzelim! 🌸 Bak şunu net söyleyeyim, herkesin güzellik algısı farklı. Ama şu bir gerçek ki, doğal olmak her zaman çok çekici bir özellik. Doğallık bir durustluk göstergesi aslında, ve seni olduğun gibi seven insanlar daha doğru bir bağ kurar. Belki çevrende doğru kişilerle karşılaşmamışsındır ama bu senin değerinden hiçbir şey eksiltmez.
Aşk biraz zaman, biraz da doğru kişiyle karşılaşmayı bekler. Kendine olan güveninle parladıkça eminim karşına seni sen olduğun için seven biri çıkacaktır. 💖 Şimdi aynaya bak ve ne kadar harika olduğunu hatırla, olur mu? 🪞✨
Cevap
64Cevap
doğal kadın severim. ama olgun ve büyük olmalı.
Erkekler sevmeyi bilmiyor, sevesi olan sever geçin bunları
Canım onlar anca lafta varlar doğal güzelliği överler överler sonra yanlarında full makyajlı estetikli boyalı kızlarla takılırlar boş verin kızlarımm inanmayın onlara
Aslında tam aksine doğal kız severiz. Her yeri yapay kızlar artık çok itici geliyor bana. Hepsi birbirinin aynısı oldu.
Aslında yanlarında olan kişinin doğal takılmasını ve dikkat çekmemesini isterler ama alımlı birine bakmaktan da geri durmazlar.
Tuhaf bir durum.
Tamamen zevk meselesi artık doğal kız bulmakta zorlaşdı , birçok kadın Instagram filtresi gibi aynı yüze sahip.
Doğal die yirtinirlar dışarda ördek dudaklarn dibinden ayrlmazlar
Bir de onlari doğal sanıyor canım
yav he. lar
Bir de onları doğal sanıyor sa____laklar
Onlara göre seda sayan da doğal 😄
Erkeklerin istediği kadın yapısı hala keşfedilemedi
Bence yalnız hissettiğini bilmiyorlar aksine yalnızlığı tercih ettiğini düşünüyorlar
Ne kadar estetikli sevseler bile doğacak çocuk kızın eski hali olacak sshs
Estetikli protezli kızlar ben doğalım diye gezdiği için saf garibanlar napsın inanıyorlar normal olarak.
Aynen kanka
He kendi için yaptiriyor eminim
O yüzden erkeklerin pesindeler
@melomi19 buradaki sitemim erkeklere aslında, başkalarının estetiği tabiki beni ilgilendirmez. Ama ben doğalım diye gezen ördek dudakları eleştirmeye hakkım var değil mi? Yoksa sana mı sorayım önce?… erkekler doğal kız doğal kız diye tutturup sonra bu tarz kızların peşlerinden ayrılmıyorlar ya hani, biraz daha okumanı geliştirirsen eminim daha iyi anlarsın cümleleri. Bide şu da var, erkekler ilgimi çekmiyor canım, benim gözüm başkalarında, benim haddimi sorgulayacak kişide sen değilsin.
@melomi19 Benden farklı düşünmen gayet doğal. Asıl doğal olmayan, birinin kendi doğrularını başkasına dayatması. Ben bu fikrimi savunmaya devam edeceğim, sen de kendi doğallığında kalabilirsin. 😉
Bir de sana bir konuda özür borcum var. Ben seni yanlış anladım. Sana pick me demem konusunda... Ama empati kurarsan beni de anlayabilirsin. Kurunun yanında yaş da yanmıyor mu sence de. Senin yorumun estetikli bir kadını beğenen bir erkeğin gariban olduğu. Estetiğe ihtiyaç duyan bir kadın zaten çeşitli kalıplara maruz kalmıştır. Kim canı isteye canının yanmasını ister. Bilemeyebilirsin ama bunlar içinde çok acılı işlemler de var. Bizim kız dayanışması yapmamız gereken yerde neden birbirimizi kötüleyelim. İstesek de istemesek de bu söylediğim söz senin için değil ama bu erkeklere çıkıyor. Bunu da kabul et. Bazıları kendi özgüvensizliğini başkalarına da yansıtabiliyor. Lütfen birdahakine daha duyarlı ol. Sen bir kadına destek vereyim derken burada bir çok kadın üzülebilir. Ya da birdahakine kendini daha açıkça ifade et.
@melomi19 Özrün için teşekkür ederim, ben de seni yanlış anladığım için kusura bakma. Haklısın, üslubum daha hassas olabilirdi.
Aslında amacım, estetik yaptıran kadınları eleştirmek değil, erkeklerin bu durumu bazen bir fırsatçılık olarak kullanabileceği noktasına dikkat çekmekti. Fakat bu konuyu anlatırken kullandığım kelimeler, istemeden de olsa yanlış yönlere çekilebiliyor. Söylediğin gibi, estetik kararları kişisel ve çoğu zaman acılı süreçler. Kadınların birbirine destek olması gerekirken, bu tarz yorumlarla birbirimizi kırmamız yanlış. Aslında benim eleştirim estetik yaptırıp kendini insanlara farkı dayatan kadınlara, ve erkeklere. Amacım asla bir hemcinsimi üzmek olmaz zaten.
Ben sana doğru şeyin ne olduğunu söylemedim farkedersen. Söylediğin şeyin çok başka çağrışımlar ettiğini söyledim. Hoş değil. Estetikli kadın da doğal, olmayanda. Estetikli olanda güzel, olmayanda. Aynen de kırgınımçok un söylediği şekilde erkek için yaptırmıyoruz. Kendini köyü hissettiği yorumlardan belli ama inan ki onun erkeğinde gözümüz yok. Ve dünyada çok fazla erkek var. Onun da payına düşer birisi. İki üç tüpçük için birbirimizi kırmayalım xhlckclhflfhlchlclhvljck 🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Aşırı negatif enerji vibe ı aldım senden sorry girl
😂 enerjim geçiyor mu hemen
ben de öyleyim kız yalnızlıktan bunalmış
Günün yorgunluğu üstümde zaten biraz daha bakarsam hiç enerjim kalmıcak fkfkfkg
Allahallah o kadar mi düşük duruyor
Güzellik çirkinlik değil hayatım. Neşesiz, enerjisiz, aşırı materyalist, soğuk duvar gibi bir vibe aldım
😂 burcun ne s bin
Akrep snn?
Başak 😂 merak ettim de
Mutlu kadınlar daha güzel oluyor bebiş. Daha neşeli olmaya çalış bence kasma kendini 😘
Mutlu olamiyom ki knk insnlar mutsuz olayım diye elinden geleni yapıyorlar
Doğal olan en güzeli zaten elbette ki onu seviyoruz
Doğal kız severim tabi.
Ama İstanbul'da yaşamıyorsa kardeş olarak severim.
Ben seviyorum doğallık yanayım estetik plastik silikon peruk hiç sevmem
Evet doğal kız seviyoruz da 😅 doğal kız yokki ortalıkta
Azcık gül be ablam, sonra da böyle sorunları boş ver gitsin.
Sende bir çılgınlık yapıp makyaj yap o zaman ne kaybedersin
Bi şu daçma önyargılarınızı ve genellemeleri bıraksanız keşke...
Çok sıkılmış gibisin yanliZliktan izayyede bezginlik var
Ben doğal severim dudaklar göğüsler silikonlu nefret ediyorum
Boyle uzgun , asik yuz , modu dusuk olursan tabi sevmezler. Biraz yuzun gulsun , enerjini hissettir.
Kızlarda doğal erkek sevmiyor knk biz yalnızlar böyle mutluyuz boşverrrrrr cansın sen
Doğal ve kıpır kıpır olucan işveli cilveli. Gömülmesi unutulmuş cenaze gibi değil
Az Gül Neşe saç
Erkekler neyi seviyor ve istiyorum diyorsa aslında tam tersine bayılıyorlar, siz hala erkeklerin dediklerine inanıyor musunuz cnxkxmx
Kimisi doğal kız seviyor
Doğal olan güzel kızları seviyoruz önemli olan güzellik
Ahahha tipe bak 😆🤣🤣🤣
Çılgın bakire
Komik mi
Aslında senin gibi kıymetlisini bulmak zor ama erkekler işte kusıra bakma
:/
Hani ölünce mi gelecek
Denk gelmiyor gelenler de tek tük ve kimseyi bulamayan erkek tipleri
Dersimiz empati olsun Sen sade klasik bı Anadolu erkeğini severmisinki🤔
Niye sevmeyelim her şeyin doğalı makbul.
Bilmemn
Bakma sen o plastik sevenlere
Aslında herkes doğal kız sever.
Sanmıyorum nerede platin sarisi saçlı protez tırnaklı kız onları seviyorlar
Sizde en yakışıklı olsun derdinizdesiniz
Evet seviyorum.
Çok soğuk davranıyorsun
Dogallik böyle olur
dogal kız seviyoruz da guzel olanlarini
Dating app kullanmayı denedin mi
Sevmez olurmuyuz doğalı en guzelidir
seven var ama az bi kesim
Yalnız olmayı sen seçtin...
Daha çok yalnız kalırsın sen
Maalesef herkes şatafata bakıyor.
Doğal bıyıklı kızları severiz tabii
Güzel gülen her kadın yürekleri sımsıcak yapar🙂
Merhamet sahibi olan ve bunu gülüşüne sığdıran kadının, etkileyemeyeceği erkek yoktur 🙂
Ben doğal güzellik de kız seviyorum
severler de seveni görmek lazım
Öyle diyenler de yalan söylüyor dnsn
Doğal kız severim ama asık suratlı sevmem
Noldu geçen ki buluşma dndmfkf
En güzel olan doğal hali aslında insanın ama
Ewt doğal kız zaten en güzelidir
Sevmezler bacım yalan dolan
Bence de öyle
boş ver haketmiyorlar
Yorumlarda erkoların doğal iyidir dedigi estetikli veya genetiği iyi 9/10 kızlar😄
Seven var da, sana denk gelmemiştir.
Bu yüzden mi kırgınsın :S
Erkeksizlikten kafayı yemişsin 😂
Plastik sevmiyorum. Doğalcıyım ben
Seni seven de çıkar takma er ya ds gec olur
Beni seven var da ben sevemiyom
Benim de sorun o kriterliyiz
doğallıktan yanayız
Kişiden kişiye değişir.
Seviyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?