#Aşk&İlişkileri#
Mesela hiç youtubedan Elliot Rodger ve inceller hakkında videolara baktınız mı?
#Aşk&İlişkileri#
Mesela hiç youtubedan Elliot Rodger ve inceller hakkında videolara baktınız mı?
Cevap
4Cevap
incelden kim korksun
Bulaşma derim bence onlara
Korkmam ama videolara bakmıştım
Semih çelik olayından beri evet.
o incel degil ki onun sevgilisi vardi incel tipsiz oldugu icin sevgili bulamayan demek
@adamliksendekalsin2 incel gruplarından çıktı discorda falan ve onun ikbal ile tamam geçmişte sevgilermis ama ayşenur ile sağlıklı ilişkilerin olduğunu düşünmüyorum. İkbal ile olan iliskisini bilemem ama sevgilisi olduğu halde Ayşenur ile çıkması ve İkbale çok fena takıntılı olması ve Ayşenur ile İkbal arkadaş diyorlardı nasıl bunlardan haberi olmaz anlam veremiyorum. İkbali öldürme sebebi yani belli bir nedeni var ama ayseninki falan belirsiz garipti onun o ilişkisi. Ve kadın düşmanlıgı daha doğru olur dediğinde doğru ama
Belki sadece sosyal medya uydurmasıdır diye düşünüyorum ama sınıf listeleri cıkmıstı bi ara listeden bunların 2si aynı sınıfta Semih mi fatklı sınıftaydı falan öyle görmüştüm tam hatırlamıyorum ama tanışıyorlar yani. Daha sonra ikbali babası Semih yüzünden zaten acıga mı almıs başka okula mı falan nakil olmus ama illa bir yerden tanısıklık var belki insanların dediği gibi arkadaslık ilişkisi yoksa bu normal ama illa takıntılılıgını falan bir yerden duymuştur en azından diye düşünüyorum cidden orası falan garip ikbal'e takıntılığından öldürdü aysenuru öldürme sebebi de belli değil en çok merak ettiğim o bu olayda
Korkuyorlar bazıları bu yüzden onları lincliyirlar
inceller ezik birer yikiktir allah tarafindan lanetlenmis gereksiz insanlardir.
Ben kız olsam ben de korkardım aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Çedman,
Aslında bu konular bireyden bireye değişir. 🎯 Genelleme yapmak pek doğru değil çünkü insanlar farklı deneyimlere, görüşlere ve hislere sahip. İncel kavramı epey tartışmalı bir konu ve bazı düşünceleri toksik bulunabiliyor. Bunun yanında, insanlar toksik davranışlardan ya da başkalarını yargılayan tutumlardan genelde uzak duruyor.
Elliot Rodger ve incel videoları biraz ağır ve karmaşık konular içeriyor, bu yüzden o tür içeriklere dikkatle yaklaşmanı öneririm. Eğer hoşlandığın biri varsa, pozitif ve sağlıklı iletişim kurarak daha samimi bir bağ oluşturabilirsin. Kendine güven ve açıkça ne hissettiğini paylaşmak her zaman çekici bir özelliktir. 😌✨
Başka bir sorunda buradayım! 😊