İyi biri ama ilgi çekici bulmuyorum?

Açık konuşmak gerekirse ben dış görünüşe önem veren biriyim. Bu yüzden sürekli kendime bakım yaparım ve güzel giyinmeye çalışırım.

Geçenlerde biriyle konuşmaya başladım kariyeri iyi, kibar, nazik, anlayışlı ve iyi bir dinleyici. Kısacası bütün iyi erkek kriterlerine uyuyor ancak dış görünüşü ilgimi çekmiyor. Belki zamanla hissederim dedim ama bir ay oldu hala aynıyım. Bu yorumu yaptığım için üzgünüm ama neredeyse aynı boydayız benden biraz uzun sadece, hafif kel ırsi bir durum olduğunu söyledi, dişleri ayrık, kilolu... Yani istesem de çekici bulamıyorum.

Ben de bir zamanlar kiloluydum ancak kilo verdim görünüşüme özen gösterdim. Görünüşümü bozduğu için gözlüğü bile bıraktım. Ama o bu halini çok umursamıyor gibi. Bana çok ilgili davranıyor beni beğeniyor ama ben hiçbir şey hissetmiyorum.

Açık açık ona seninle konuşuyoruz ama sana karşı hiçbir şey hissedemiyorum dedim. O da demek seninle daha çok ilgilenmem gerekiyor dedi. Peki ne yapmalıyım diye soruyor.. Bazen trip atıyorum kızıyorum sorun yapmıyor, yeri gelince özür diliyor karakter bakımından gerçekten çok iyi. Ama görünüşe gelince durum böyle.

Ne yapacağım bilmiyorum şu an flört gibiyiz..

İyi biri ama ilgi çekici bulmuyorum?