Güzellik & Bakım Arkadaşlar belim çok mu kalın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 212 Yapay Zekaya Sor Boyum kısa olduğu için anlayamıyorum 1.63 üm çok zayıf bir vücudum da yok gördüğünüz gibi belim normal mi? Arkadaşlar belim çok mu kalın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 467 cevap paylaştı. Fazla ince duruyo resim çekerken mi öyle ayarladınız yoksa gerçekten kırılacak kadar ince mi beliniz 0 2 Yorumla Soran 9 ay İnce bel görmemissin abim sen Yorumla Taban 9 ay Daha ne kadar ince olacak ki kemiklerin mi görünmesi gerekiyor Yorumla
oylesiinebiriiyim0 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 9 ay İlgi almak için mi böyle sorular soruyorsunuz? Yani mesela sence kalın mi belin neden böyle şeyler soruyorsun 3 2 Yorumla Soran 9 ay Hayır sadece küçüklüğümden bu yana kilo takıntım var sergileme ile alakası yok inan ki ne düşünmek istersen tabii. Yorumla oylesiinebiriiyim0 9 ay Hayır kilolu değilsin kesinlikle ideal Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Neden bilmiyorum ama bir hoş hissettim çok tatlıymışsın gibi 😅 ne alaka bilmiyorum 2 1 Yorumla Çapkınkurt34 9 ay Yürüme kıza ama bende öyle itiraf edeyim 🙈🙊🙉 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 990 cevap paylaştı. Lan daha ne olacak ama memelerin iyiymis senin fizigin gayet iyi cok da tatli gorunuyon boyun kisaysa zaten tatlisin sekersin 0 0 Yorumla
Simovich Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 9 ay Kemik yapın öyle belinden düz popo kuru Ama güzel buna takılma 0 0 Yorumla
MelihCicek01 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Bemce ideal memeler büyük olması fiziğini ortaya koyuyor 0 0 Yorumla
Ryndiaa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Boyun kısa değil ortalama bı boy belinde normal 0 0 Yorumla
Draga Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Belini sorduğun fotoda en az fikir veren kısmın belin olması çok ilginc 0 0 Yorumla
Okyanusummm Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Hayır aynı benim gibi çok harika 2 1 Yorumla Okyanusummm 9 ay Çok tatlısın canım Yorumla
kalbikırılmışkiz2 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 9 ay İnce ya belin daha ne yapacaksın ince bacım 1 0 Yorumla
G2025V Takip Et Xper 7 Yaş: 34 9 ay Kardeşim niye soyunuyorsun sapıklık bu 😋abaza kadın 🤩🍑🤠 0 0 Yorumla
UnCanny0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 9 ay Değil tahmini yüzde 19 civarı yag oranın var tabi ölçülere bakmak lazim 0 0 Yorumla
Daddy-Is-Here Takip Et Xper 6 Yaş: 109 9 ay Hayır tam ideal kalınlık ve garika bir fizik. Pantolon tam oturmuş 😍 0 0 Yorumla
Waltherwhite Takip Et Xper 7 Yaş: 25 9 ay Açı yorum Çin uygun değil füz dur ve karşıdan foto çek 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. karsidan cekseydin ya. bu haliyle ince 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boyun ve kilon ile doğru orantıda. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalın belleri görmemişsin şükür et bence 🧿 0 0 Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Karnınu çekmedinae fena değil bence 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. hiç değil saçmalama 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gayet iyi koru bu farmunu... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay İncesin gayet kaç kilosun 0 2 Yorumla Soran 9 ay 63 bebis Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ben de 163 64 kgyim de bana görw baya ince dıruyosun Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 9 ay Gayet iyi maşallah 0 1 Yorumla Çapkınkurt34 9 ay Gögüs lerinde çok güzel sütyensiz olmasına rağmen taş gibi duruyor Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı. Çok iyi bence 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kalın değil 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal be 0 0 Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 762 cevap paylaştı. Bel nerede 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. İyi görünüyorsun. 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. Bu açıdan normal görünüyor 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 923 cevap paylaştı. Gayet ince 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Yoo değil 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kalın değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Fazla ince duruyo resim çekerken mi öyle ayarladınız yoksa gerçekten kırılacak kadar ince mi beliniz
İnce bel görmemissin abim sen
Daha ne kadar ince olacak ki kemiklerin mi görünmesi gerekiyor
İlgi almak için mi böyle sorular soruyorsunuz? Yani mesela sence kalın mi belin neden böyle şeyler soruyorsun
Hayır sadece küçüklüğümden bu yana kilo takıntım var sergileme ile alakası yok inan ki ne düşünmek istersen tabii.
Hayır kilolu değilsin kesinlikle ideal
Neden bilmiyorum ama bir hoş hissettim çok tatlıymışsın gibi 😅 ne alaka bilmiyorum
Yürüme kıza ama bende öyle itiraf edeyim 🙈🙊🙉
Lan daha ne olacak ama memelerin iyiymis senin fizigin gayet iyi cok da tatli gorunuyon boyun kisaysa zaten tatlisin sekersin
Kemik yapın öyle belinden düz popo kuru
Ama güzel buna takılma
Bemce ideal memeler büyük olması fiziğini ortaya koyuyor
Boyun kısa değil ortalama bı boy belinde normal
Belini sorduğun fotoda en az fikir veren kısmın belin olması çok ilginc
Hayır aynı benim gibi çok harika
Çok tatlısın canım
İnce ya belin daha ne yapacaksın ince bacım
Kardeşim niye soyunuyorsun sapıklık bu 😋abaza kadın 🤩🍑🤠
Değil tahmini yüzde 19 civarı yag oranın var tabi ölçülere bakmak lazim
Hayır tam ideal kalınlık ve garika bir fizik. Pantolon tam oturmuş 😍
Açı yorum Çin uygun değil füz dur ve karşıdan foto çek