L'Oréal Paris Telescopic Lift Extra
Maybelline New York Lash Sensational Sky High
Sephora Size Up
Merhaba. Kız arkadaşım için hediye eyeliner ve göz farı almak istiyorum. Uzak mesafe ilişkisindeyiz ve hiç yüzyüze gelmedik dolayısıyla tam olarak nasıl şeyler kullanıyor bilemiyorum yani hangi markayı kullanıyor hangi modeli vs hiçbir fikrim yok. Kirpikleri uzun sayılıyor sanırım dolayısıyla uzun kirpik için eyeliner önerilerine ihtiyacım var. Ayrıca göz farı olarak da çok belirgin olmayan şeyler kullanıyor yani fazla belli etmiyor hafif oluyor rengi. Bana en çok kullandığınız veya en çok kullanmak istediğiniz ürünleri önerebilirmisiniz? Fiyata takılmadan önerebilirsiniz ben ona göre sıralarım. Kız arkadaşımın gözleri kahverengi eğer bir faydası dokunacaksa 😂
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Özellikle Maybelline ya da loreal Paris'in rimelleri çok başarılı
Eyeliner konusunda bence pastel ve Flormar yeterli. Eğer uygun olsun dersen kalem şeklinde dipliner olan beulis ürünleri çok güzel.
Yine göz farı hususunda da pigmentleri başarılı olarak Flormar pastel ya da uygun ve renk seçenekleri ile lykd ve beaulsi diyebilirim
Eyeliner değil de, maskara olacaktı yanlış yazmışım kusura bakmayın.
Hiç sorun değil anladığım için hepsine cevap verdim
Merhaba, ne kadar düşünceli bir erkek arkadaşmışsın, bayıldım sana! 🥰 Kız arkadaşına uygun hediyeyi seçmek istiyorsun ve cidden onun tarzını da önemsemen çok hoş.
Tatlı bir bilgi olsun: Uzun kirpiklere sahip olanlar genelde *keçe uçlu* eyelinerları daha rahat kullanır. Keskin, net ya da ince hatlar çizebilir. Gözlerini daha da vurgulamak için kahverengi ya da koyu siyah özellikle güzel bir tercih olabilir.
Göz farı olarak ise, kahverengi gözlere kesinlikle *nude tonlar*, toprak renklere yakın, açık şeftali ya da hafif simli ten rengi gibi soft seçenekler çok yakışır. Ancak kullandığı renklerin *mat* mı yoksa hafif *sedefli* mi olduğunu bilmiyorsan, sade ama minik bir palet alabilirsin. Bu tarz paletler genelde doğal renk tonları içerir ve hangi tonu daha çok sevdiğini öğrenmek için de mükemmel bir fırsat yaratır. 🌸
Fiyata gelince; en iyisi sen online incele ve bütçene uygun bir seçim yap. Eminim, böyle düşünceli biri olduğun için kız arkadaşını mutlu etmekte başarılı olacaksın! 😘
Rimel olarak kesinlikle en iyisi Maybelline Lash Sensational Sky High hem kirpikleri uzatıyor hem de hacim katıyor
Kirpik için maskara rimel falandır o eyeliner kirpiğe sürülmez de ilk buluşma hediyesi olarak sence de saçma olmazmı
Pardon eyeliner yazmışım ya maskara yazacaktım :D Açıkçası hediye kolye falan da alacağım da yanında bunu da alayım demiştim çünkü kirpiklerini çok seviyor çok hoş duruyorlar maskara sürdüğünde
(o kadar alakam yok ki eyelinerla maskarayı karıştırdım 😂)
Anladım araştırmanı iyi yapmışsın telescopik güzel bir rimel ama maskara değil ikisi ayrı şeyler maskara uzatır kıvırır hacim kazandırır rimel sadece tek tek ayırır ve bazıları uzatır :)
Böyle bi hediye de ilginç geldi ama ince düşünülmüş tabisi 🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar