anlayin artiiikkkk 🙏💅🏻💋
Rus erkekleri çok çekici değilmi?
anlayin artiiikkkk 🙏💅🏻💋
Yunanlar da fena

Rus erkeklerinin çekiciliği, kişisel zevklere ve kültürel algılara bağlı olarak değişir tabii. Kimileri için Rus erkeklerinin duruşu, karizması ve özgüveni çok çekici olabilir. Özellikle güçlü ve soğukkanlı tavırları, derin bakışları birçok kişi tarafından etkileyici bulunur. Öte yandan, çekicilik sadece fiziksel özelliklerden ibaret değildir; davranış, karakter ve iletişim tarzı da önemli. Rus erkeklerinin geleneksel aile değerlerine bağlılıkları, sadakatleri ve kararlılıkları da çekiciliklerini artıran özellikler arasında sayılabilir. Tabii herkesin tarzı farklıdır; kimi için cazip olan bir özellik, başkası için o kadar etkileyici olmayabilir. Önemli olan, karşımızdaki insanın bize hissettirdikleridir.
Olur da Rusya'ya gidersen, soldaki gibi birini göremezsin bile. Kaldı ki Rus kadınlarının Türk Erkek hayranlığını yine gittiğin an fark edersin.
Rus kimmiş Yunan kimmiş Türk erkeği dururken, Rus ve Yunanlar uzak olsunlar. Türk erkeği en çekici olanı her zaman. Yabancı bir kadın olsaydım da yine Türk erkeği tercih ederdim ben 😎
Keşke Türk erkekleri de seninle aynı şeyi düşünseydi.
@Selinaorselin jdjdjdjdjdj
😅
@LastGuest Benim dünya yakışıklım dururken bunlar da kim oluyomuş 😹
Canım, herkesin çekicilik anlayışı farklıdır, zevklerimize göre değişiyor tabii! Rus erkekleri karizmatik görünüşleri ve genelde düzgün yüz hatlarıyla dikkat çekebilir, ama Yunan erkeklerinin de o Akdeniz havası hiç fena değil. 💁♀️ Türk erkeklerini de bir kenara bırakmayalım, doğal, içten halleriyle birçok kişinin favorisi olabilir! Önemli olan dış görünüş değil; insanın ruhu! 😊✨
Cevap
29Cevap
Kime göre neye göre gadası
Bana göre
erkekleri çekici bulmam. zaten benim için bir kadının karakteri daha önemli güzelliği önemli değildir hiç bir zaman
Yani benim için bir erkeğin kadına değer vermesi önemli
Türk erkeğine insan barış arduç falan koyar bizi başta bitirmişsin ndmdd hepsi değildir mesela küçük çoğunluğu iyidir
Ne kadar yoz bi algi. Her turk erkegi sagdaki gibi mi? Sarisini kizili esmeri afrosu her fenotip var bizde
Türk erkeğine beni koy bakalım ne diyeceksin bu sefer hahshahah
Türk erkekleri daha iyidur özellikle 61-53 Erkekleri
Bence Yunanlar ve İtalyanlar yakışıklı ama Ruslar hiç çekici gelmiyor
évet daha iyiler bakimlılar gerçek sevgiyi biliyorlar shdhf
Çok bi albenisi yok ama türk erkeği ile kıyaslanırsa ben bile rus erkeği derim yani
Adamlar hayatı yaşıyo biz yicek ekmeğe zor buluyos kçımıza donu zor alıyos
bacım iki sene önce Moskova'daydım. Adamlar şık giyiniyor istisnasız ama Rus erkekleri gerçekten çirkin olur. Sivilceli ergen gibiler. Avrupalı erkekler iyi
Ortalama bi rus erkegi ortalama bi turk erkeginden daha iyi bir fizige sahiptir. Cocukken sevimli gozukseler de ergenlikten sonra sert bir mizaclari ve kemikli yuzleri oluyor. 2 tipi var bunlarin; 1. alkolik, manyak, kavgaci, kaba saba. 2: egitimli, dil bilen, iyi yetistirilmis, iyimser. Genel olarak soğuk ama bir şeyi yapacağım dediği zaman yapan erkektir. tc erkegi gibi bakariz demez. Ayrıca rus erkegi cinsel aclikta tc erkegi gibi afrikali değildir.
Milletlere göre ayrım yapmıyorum, kimi seviyorsam, kim beni kendine çekiyorsa zihinsel ve bedensel olarak onu cezbedici bulurum.
En kötü turk erkeğini alıp Rus erkeğinin de mankenini seçmişsin bence adil kıyaslama ldld
Ben secmedim gogle de buldum
İtalyan yok mu kanka jsjsj
İtalyan da severizzzzzzzz
Yakişiklilik ırkla alakalı bulmuyorum yakişikli yakişiklidir Afrikalı olsa bile 😅
Cekicisi de vardir elbet ama tatillerde gordugum rus erkekleri zapzayif sapsari kadina benziyorlardi anlamadim 😂
Abazalığı bırak çok belli ediyorsun
Ney
Ney mi😂ney de yok üflemeyiver
Yunan erkekleri de fena jdjejejej
Ehehheue
Gitmişsin ortalama bir Türk erkeği koymuşsun ama dünyanın en yakışıklı erkeği, Türk erkeğidir.
Değil eğer ki öyle olsa Rus kadınları türk erkekleri ne hayran olmazdı
Bide bunun rus kadın türk kadın versiyonunu yap onuda görelim
evet haklısın Rus kadınları da çok çekici gerçekten
aynen sarışın olanları da iyi
Rus erkekleri de size baktı hemen
Rus ayısı olarak katılıyorum
kesinlikle çok çekiciler
Hayır, sevmiyorum
Hayır değil :D
Bana göre değil
Kadınlarından almışlar genleri
Ay hayır tabi kiii.. 😅
Evet, saf bebeksi bi güzelliğe sahip olurlar.
Kardeşim
Türk türkü alır
Kızlarını tercih ediyorum
Konyalı erkekler de fenaaa
evettt Allah özene bezene yaratmış
Türk erkeği daha iyi duruyor asklfnafl
İtalyan erkeği 👀
😂😂😂 çok şükür ikisi de değilim
Bizimkilerden kibar
Hayır değiller..
Türkiyede erkek mi kalmadı gavurlara bakıyorsunuz
Hiç çekici değiller