175 boyum olduğu için kilom yok ve göğüslerim de baya küçük bunu erkek arkadaşıma dedim çok mu küçük dedi evet dedim küçük severim dedi benim üzülmemem için dememiştir değil mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. Muhtemelen sen çok gençsin. O da senden daha büyük ve tecrübeli sanırım.
Seni sevdiği, sana değer verdiği için öyle söylediği muhakkak. Ama bunda şöyle bir de gerçeklik var. Her kadın koca memeli doğmaz. Her kadının ergenliğe yeni girdiğinde, hatta genç kızlığında göğüsleri küçük olur ve biz onlara limon memeli deriz. Ama sonradan kadınlığa geçişle beraber, ilişkiye girdikçe ve hele bir de hamile kalırsa artık hızla göğüsler hızla büyümeye başlar. Yani sende sorun yok. Her kadın, her dönemde ayrı bir güzelliğe sahiptir, göğüsleri küçük te oksa büyük te oksa ayrı bir tadı vardır. Keyifli ve sağlıklı günler efendim.02 Yorumla
Soran10 ayBenimle aynı yaşta tecrübeli değil sadece küçüklüğünü öğrenmeye çalışıyor
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
10 ayErkek arkadaşınla aran nasıl onu ne kadar tanıyorsun , sana değer verdiğinden ve sevgisinden ne kadar eminsin bilemem ama gayet tabii burada iki tane etken var. 1. Sen üzülme diye veya senden faydalanıp gittikten sonrasını düşünmeyen biriyse maalesef zaten sana değer vermeyen biridir. Fakat gerçekten seni seviyorsa seni memelerinide diğer tüm güzelliklerinide sever. Bir kadını gerçekten seven ve kadının güzellikleri içinde küçük memelere sahip olanlar için erkekte nasıl coşkun bir sevgi, zevk , beğeni ve istek uyandırdığını birazcık anlatabildiğim bir soru paylaşımım var istersen okuyabilirsin.
00 Yorumla
10 ayBunu biz bilemeyiz. Ama bir varsayımda bulunacaksak sizi seviyorsa ya da değer veriyorsa bu kısımların kendisi için önemli olmadığını ya da gerçekten hiçbir kriter olmadan bu şekilde sizi sevdiğini gösteriyor olabilir.
Bu konuları dert etmeyin. kendinizi sevin, barışık olun :)
Erkekler böyle sever mi diye bir genelleme yoktur. Her şeyde olduğu gibi; seveni var sevmeyeni var :)
10 Yorumla
Sana kısaca net cevap veriym. Büyük desen büyük severim derdi. Erkek eğer severse sevdiğinin özellikeri ona güzel gelir. Ama eğer sevdiğine emin değilsen amacı o işlerse sonuçta malzeme bu ne olsa onu severim diyecektir. Yani kısaca bedensel özelliğini seveni önemseme. Gerçeği söylese daha iyiydi. Aklında böyle şüphe kalmazdı.
11 Yorumla
Soran10 ayBn dedim ona büyük seviyorsan gidip bulabilirsn hayır dedi sende ki olanları seviyorum bn falan
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, erkek arkadaşın muhtemelen seni rahatlatmak ve kendini kötü hissetmemen için böyle söyledi. Ama şunu unutma, birini fiziksel özelliklerinden öteye taşıyan, karakteri, enerjisi ve ilişkiye kattığı değerlerdir. Küçük ya da büyük diye kategorize etmek yerine doğal halini sevmek en güzeli, öyle değil mi? 🦋 Göğüs büyüklüğün ya da küçüklüğünle ilgili asla takıntı yapma, çünkü gerçek çekicilik kendine güvenmekte saklıdır. Hem nasıl göründüğünden çok, nasıl hissettirdiğin önemlidir! 💜
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
175Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
10 ayŞu an için dokunmak okşamak emmek için seviyorum der gadası
Senden hevesini alınca bi bahaneyle ayrılır
Seviyorum demesine inanma
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 10 ayben memelere bakmam
10 Yorumla Reelde hic erkeklerle bu muhabbetlere girmedim ama sanalda gordugum kadariyla erkeklerin yuksek orani kucuk meme begeniyor cok az kismi (genelde yasi kucuk olan ergen ruhlular) buyuk kocaman meme seviyor onlar da tecrubesiz olduklari icin diye yorumluyorum..
Ama bu bizim elimizde olan birsey degil sonuc olarak kucuk memeyi bi nebze dolgu ile buyutursun ama buyuk memeye care yok maalesef ameliyat çok riskli kansere kadar yolu var. Kimse icin kendinizi degistirmeyin kizlar sizi seven once bedeninizi degil ruhunuzu sevecek.
99 Yorumla- 10 ay
Ben pek katılmıyorum. Kocaman demesekte büyük meme sevenleri ergen ruhlu diye tanımlamak pek mantıklı değil gibi. Yani sarkmış veya abartılı iki el avucuna sığmayan büyüklükte memeler tabiki çok zevkli olmayabilir erkekler açısından ama bir el avucunu dolduran canlı sağlam büyük memeleri sevmek neden ergen ruhlu olmak anlamına gelsin ki? Bence her zevke saygı duymalıyız.
- 10 ay
@Cleanman58 kimsenin zevki beni ilgilendirmez zaten sadece bahsettigin tür göğüs biçimini beğenen hatta sarkmışını bile beğenen erkekler gordum daha once ama yaşları hep küçüktü o yüzden..
- 10 ay
Kimse küçük meme sevmez tahta gibi kadın çekici değil az bir kısım var çok zayıf kızları beğenen 10 erkekten 2 tanesi falandır bizim erkekler balıketli göbeksiz büyük ya da orta göğüs sever
- 10 ay
Ben sarkmamış doğal sağlıklı büyük göğüs seviyorum ve yaşım 22. Kendimi bildim bileli de bu şekilde seviyorum 😅 Yani büyük memeli seven küçüktür ya da ergen ruhludur demek doğru değil demek istedim. Senin de illaki hoşuna giden özellikler vardır bir erkekte. Uzun boylu esmer falan gibisinden.
- 10 ay
@Cleanman58 tamam iste yasin ilerledikce anlarsin aslinda neyi sevdigini ben de bundan bahsediyorum😅
- 10 ay
@Qasanovaa Benim zevkim değişmez. Hep büyük meme seveceğim. (çok sever aşık olursam o istisna sayılır) 🙂
10 ayBir çok doktor uzman kadın doğum hastalıkları uzman kadınlar sütyen 12 saatten uzun zamanda kalırsa meme kanseri olabileceğini söylüyor.
Bir çok kadın meme küçültme ameliyatı oluyor.
Erkekler ne istediğini önemli olmamalı senin için olmayacak şeyleri isterler örneğin 90 beden göğüs, büyük geniş kalça.. ince bel manken olsun 1.75 boy, 36 numara ayak akıl var mantık var 1.75 olan kız nasıl ayakları 36 olsun?
Küçük göğüslü olmak güzeldir bende küçük göğüs üm var ve yarım atlet giyiyorum.,
Herşeyden önemli olan şey sağlık 💚💚20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 576 cevap paylaştı. Erkek arkadaşın seni üzmemek için söylemiş de olabilir, bunu sen de biliyorsun ki; bu düşünceyi sorma gereği hissetmişsin.
Her erkek büyük ya da da küçük göğüs sevecek diye bir kaide yok, bu zevk meselesi. Belki dolgun göğüslerden hoşlanıyor olabilir fakat seni yürekten sevdiği için bunu dile getirmeye lüzum bile görmemiştir.
Mesela bazıları da kaslı erkeklere haz duyar ama sevdiği ona en yakışıklı gelendir, birini sevmek için mutlak şart; orasının, burasının seksi olması değil, kalbinin albenisidir.
30 YorumlaYa şu kendi fikirlerini, herkes öyle düşünmek zorundadır gibi empoze etmeye çalışanlara da sinir oluyorum arkadaş. Her erkek iri meme sevmeyebilir. Bunu neden anlayamıyorlar. Erkek arkadaşın seni kırmamak için de öyle söylemiş olabilir. Gerçekten küçük meme de seviyor olabilir. Sen sonuca bak. Her iki durumda da seninle olmak istiyor. Bundan ötesi yok. Kaldı ki bir kadını seksi ve çekici kılan sadece meme değil. Bence en önemlisi bel ve kalçalardır.
30 Yorumla
10 ayÖncelikle küçük memelere sahip olman üzücü değil aksine güzel bir şey. Sağlık açısından bakıldığı zaman meme kanseri riski çok daha düşüktür. Kıyafet seçiminde çok özgürce davranabilirsin. Küçük memeler asla sarkmazlar. Küçük memeler seni hep genç gösterir. Küçük meme seviyorum diyen insan gerçekten seviyodur. İyi günler :)
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayEn azından Ele avuca sığsın..
Herkesin zevki aynı değil ama seni üzmemek için de demiş olabilir dediğin gibi.
1 gün üstten açık giyin onun dikkatini çekmeye çalış bakalım ne olacak o zaman emin olun küçük mü orta mi büyük mü sever anlan.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 634 cevap paylaştı.
10 ayElbette küçük seven erkeklerde var ve olabilir de ama genel olarak erkeklerin çoğu büyük sever fakat karşısındaki kızı seviyorsa üzülmesin diye de böyle yalan söyleyebilir veyahutta amacı başkadır ve kendince ayırt etmiyordur.
20 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Yani samimiyetle söylemiş olma ihtimali yüksek Ben kocaman meme sevmem mesela yani küçücük olması da benim için hiç sorun olmaz Önemli olan karşıdaki kadının zaten libidosu işvesi cilvesi ve dişil enerjisi
20 Yorumla
10 ayEvet bence daha taze ve diri duruyor küçük meme
71 Yorumla- 10 ay
Taze ve diri 😆
10 ayBiz erkekler gögüs delisiyiz gercekci olmak gerekirse
Kucuk severim diosa da bu seni kaybetmemek icindir
Yalan degildir korkudur o35 Yorumla
Soran10 ayTamam o zaman ayrılıym kandırmış beni yalnız kalaym kimse beni sevmez zaten bu halimle ne sevilmeye nede evlenmeye hakkim var
- 10 ay
Kopyala yapistir yapma bana, benim kriterim oncelik boy da
Erkek arkadasinin kriteri meme degildir herhalde sadece - 10 ay
Soran kişi 36 yaşındaki bomboş dayının dediğini ciddi alıyorsan sana da yazıklar olsun
- 10 ay
Tam olarak neyi begenmedin mk
10 ayNe bilelim adamı tanıyan sensin. Ama bunu dediğine göre gerçekten öyle düşünüyordur. Ben şahsen büyük meme severim ama sevdiğim kadının memeleri büyük olmazsa da ay bu küçük memeliymiş hadi ben büyük memeli bakayım kendime demem yani 😂😂
10 YorumlaKüçük iyidir terlemez kokmaz sarkmaz yattığı zaman biri Sivasa diğeri marsa bakmaz, istediği kıyafeti rahat rahat giyebilir, ne giysem sığmıyor diye mutsuz olmaz,
Ama erkek arkadaşına şu an hiç yok desen ona da tamam der. Inanma
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 943 cevap paylaştı.
10 ayBizim mal kadınlarımız neden tüm erkekleri aynı fabrikadan çıkma aynı program yüklü her şeyiyle aynı robotlar sanıyorlar. Biri bana açıklasın lütfen bunu. Tüm kadın soruları erkekler yani "LER" eki ile başlıyor.
11 Yorumla- 10 ay
Öylesiniz
10 ayküçük seven çok partnerimde öyle seviyor bi sefer göğüslerin çok güzel kaç beden demişti şaşırmıştım 😂
40 YorumlaSenin üzülmemen için dediyse bile sana ne kadar değer verdiğinin bir göstergesidir. Sen de bunu abartıp kendini kötüleyip durma. Adam sevmiş işte. Daha ne kurcalıyorsun?
20 Yorumlaya boş ver o mıdesızlerı onlar bulmussenın gıbı guzek fzıklı uzun boylu manken gıbı kızı kucuk gogus daha guzel bacım buyuk gogus sarkıyor nedıyım ıns cok mutlu ol masallah duzgun manken gıbısın koca popolu koca gguslu olunca neolucak boş ver bır cok kadın senın gıbı zayıf olmak ıster
21 Yorumla
10 ayküçük severim büyük sevmem zaten büyük gögüs kadın ile sokak da bile gezilmez :D herşeyi problem
03 Yorumla- 10 ay
- 10 ay
küçük olanlar eniyisi
Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Gerçekten küçük seviyor da olabilir seni sevdiği için öyle benimsemişte olabilir. Ama büyük göğüs takıntısı olan erkekler var.
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her erkeğin içinde iri göğüs sevdası vardır. Seni üzmemek için demiş olması yüksek ihtimal
23 Yorumla- 10 ay
alakası yok eski sevgilim büyük göğüslerin libidosunu düşürdüğünü itici komik bulduğunu söylemişti bu anca avutma olur
- 10 ay
Aslaaaa
Tam tersine
İtici buluyorum ben büyük memeyi
Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. Erkekler küçük sevebilir. Ben de onlardan biriyim.
Yalnız erkek arkadaşının "çok mu küçük" diye sorması, onun büyük sevdiğinin bir işareti olabilir.10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı.
10 ayArayıp da bulamadığım kadınsın küçük memeli küçücük fındık kalçanı sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekleri kadın acayip lezzetli geliyor bana umarım basenin yoktur
10 Yorumla
10 ayÜzülme diye dememiş. Ben kendim bizzat küçük göğüs seven bir erkekle tanıştım zamanında. Göğüslerinin küçük olmasını kadınlığınla bağdaştırma. Bu zaten psikolojik bir strateji, seni kendini kötü hissetirmesi gerekiyor ki sen gidip estetik ameliyatına gir. Amaç bu anlatabildim mi?
10 YorumlaHerkesin tercihi farklıdır kırkağaç kavunu gibi sever kimi pomelo gibi kimi portakal kimi limon.. şahsen ben maksimum portakal kadar isterim limon gibi olana bayılırım
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m 10 aybu aslında tamamen erkeklerin penis boyunu takması ile aynı şey bence kadında küçük göğüs cok daha estetik hem guzel duruyor hemde abes degil bence en iyisi küçük gogus
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 303 cevap paylaştı. Erkek arkadaşın senin bunu demeden zaten göğüslerinin ölçüsünü biliyor olması gerekmiyor mu? Karşısındaki kadının göğüslerine hiç mi bakmamış da sen bunu ona söylüyorsun
12 Yorumla
Soran10 ayFotolarda gordu ama dolgulu taktığım icin bahsettim böyle böyle
Gizli Üye(30-35)10 ayValla benim de 80 ama eşim daha büyük seviyor özellikle yatağa uzanınca yayılıyor küçük göğüs yok gibi kalıyor silikon bile istiyorum aslında ama para yok
42 Yorumla- 10 ay
boş ver sılıkonu herseyn orjınalı daha ıyı ve kendınle barısık ol
- 10 ay
Bence çok güzel bu
10 ayİri severiz genellikle ama ne yalan diyim göğüsleri benim göğüslerimdem küçük olan kadınlar hoşuma gitmez
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayBir kızda aradığım ilk özellik böyle göğüslerinin olması
222 Yorumla
Soran10 ayAma uzanınca dümdüz
- 10 ay
İşte tam da istediğim boyut ele geliyor sonuçta
Soran10 aySence ciddi misin?
- 10 ay
Yemin ederim bak
Soran10 ayUmarım evlenirken de erkek arkadaşım zevk alır
- 10 ay
Valla bulabileceği en seksi en çekici kızı bulmuş kıymetini bilsin bence
- 10 ay
Hatta denk gelirse sana da atayım diycem de izlediğim kız nasıl olduğunu gör diye
Soran10 ayYani şöyle diyeyim kilomda 58 civarı ince bel hafif geniş basenliym bacaklarım uzun libidom baya yüksek biriyim kalcam da çıkık yuvarlak esimi memnun etmek isterim mesela şöyle düşünüyorum evlendim diyelim bilirsn gecelik vs alırsın göz zevki için e meme yok bisi yok üst giysen bomboş görüntü olarak hoşuna gider mi gitmez mi korkularım var
- 10 ay
Valla o tarife varya insanı düz duvara tırmandırırsın
Soran10 ayE sen öyle düşünüyosn ama o
- 10 ay
İnan öyle merak ettim ki seni
- 10 ay
O öyle düşünmüyorsa inan çok şey kaybeder
Soran10 ayBide bakireym desem
Soran10 ayErkek arkadaşım var ilgilenmiyorum😀
Soran10 ayPardon bu olacakti 🙂
- 10 ay
Olduğunu biliyorum ama hayalimdeki kızsın yani tanışmak isterim
- 10 ay
Bundan bir şey olmaz
- 10 ay
Üzüldüm ya gelmiyorsun
Soran10 ayBeyfendi sevglm var diyorum anlamıyor musunuz
- 10 ay
Tamam sevgilin gene senin olsun ya burada ne konuşuyorsak aynısını konuşuruz zaten
Soran10 ayHayır kendimden bahsetmem
- 10 ay
Bahsettin zaten yeteri kadar daha ne bahsedecek sin
büyük memeli kız daha çekicidir ama büyük memenin sorunu elimize sığmıyor küçük meme daha iyi emilir sıkılır tercih küçük meme düzenli olursa yoksa tek gecelik bir ilişkide büyük meme tercih
00 Yorumla
10 ayZevkler ve renkler tartışılmaz ki. Herkes aynı şeyi sevecek diye bir şey yok ki.
Ben ortalama meme severken geniş basenli kalça seviyorum.
00 Yorumla
10 aySenin üzülmemen için değil senden ayrılmamak için dedi. Elinde hazır sevgili var çünkü yoksa ayrılsan tekrar kız bulana kadar ohoooo
06 Yorumla
Soran10 ayDaha neler
- 10 ay
Evet doğru olan bu
Soran10 ayBenim gbi kızı bulmuş öpsün başına koysun
- 10 ay
Tamam işte seni öper başına koyar büyük memeli olana nikah kıyar yanında tutar
Soran10 ay😂ulan erkeğin 2 cmlk çuku var diye evlenilmez desek bir ton şey sayarsıniz üstelik memeyi buyutmek zor degl asıl olan komple güzel olmak auoranın olması edebini ahlakının olması bakire temiz olan
- 10 ay
2 cmlik çükü için evlenilmez doğru. 2 cm yetmez çünkü
10 ayGenelde sarkmadığı için tercih sebebi olmaya başladı yani popülerliği arttı ama hangi amaçla dediğini siz bileceksiniz neticede tanıyan sizsiniz. 😌
00 YorumlaCanım fiziğin için seni beğenmeyen erkeği adam yerine koyma bas tekmeyi
30 Yorumla
10 ayKişiden kişiye göre değişir efenim. Kimisi de dolgun kalça sever mesela. Bence sizinkisi yokluktan ileri geliyor olabilir. Sahip çıkalım memelere.
10 YorumlaKüçük en güzeli zaten. Hem kıyafetler de güzel görünür, hem sarkmaz. Daha estetik durur. Bence şükretmen lazım.
10 YorumlaGerçekten seven bi erkek için bunlar önemli olmayacak fakat sen de kendi bedenini olduğu gibi kabul edip sevmeye çalışmalısın.
10 Yorumlainsan sevdiği kişideki her şeyi sever kısa boylu çirkin şişman kocaman memeleri olan biri olsan ne olacaktı sırf memen büyük diye sana aşıkmış olacaktı böyle şeyleri takıntı etmeyin insan sevdiğini her hali ile seviyor
10 YorumlaGöğüs sizin göğsünüz sormamalısınız kendinize güvenin lütfen. Ayrıca erkek arkadaşınızı ilgilendiren bir durum olmamalı eşiniz olmadıktan sonra sormayın bile.
42 Yorumla
Soran10 aySözde ciddi düşünen biri sonradan görüpte aa bu nedir beni kandırdın demesin
Gizli Üye(25-29)10 ayEvet küçük seviyorlar. Büyük memeler hemen sarkabiliyor. Küçükler daha dik oluyor ve avuçlaması daha kolay. Aşırı küçük olmamakla beraber küçük daha iyi
22 Yorumla- 10 ay
Bu dediğin genetik. Büyük sarkar diye bir şey yok. Bizim ailede herkesin maşallah kocaman memeleri var. 27 yaş ve 41 yaş. Maşallah ne sarkma ne çatlama 5 kardeşten hiç yok. Evli bekar hepis uçları da karşıya bakar. Bebek emzirmeye rağmen. Genetik her şeydir. Mesela 41 yaşındaki ablamda hala yüzünde tek bir kırışıklık yok.
- 10 ay
Yok büyük daha güzel küçük meme hiç erkek sevmez
Heh bedava bulmuş severim diycek tabi esc gitse para vercek
20 Yorumla
10 ayYok gayet de üzülmemen için söyledi, ha tabi cinselliği umursamıyorsa, sana iyi haber. memelerini asla umursamayacak.
00 YorumlaErkekten erkeğe değişir. Kimisi küçük sevwr kimisi büyük. Ben küçük seveni de çok duydum büyük seveni de. Ama küçük olması daha güzel bana göre de
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayKüçük şeylerle mutlu olabiliyor ne güzel shdh yalnız kendinde de mucuk şeyler olabilir mi bilinmez 😜
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayDoğru demiştir çünkü bende küçük gögüs ge zap zayıf fizik beğeniyorum. Balık etli dolgun kadın beğenmiyorum.
Kaç kilosun acaba?00 Yorumla
10 ayArkadaşın ne alaka öyle Bi cevap vermesi ayrı saçma
04 Yorumla
Soran10 aySevgilim diyorum erkek arkadaşım yani
- 10 ay
Ee tamam o zaman neyi sorun ediyorsun o etmiyor sonuç olarak ona lazım olacak.
Soran10 ayAma uzanınca dümdüz
- 10 ay
Olsun bişey olmaz. Önemli olan işlevi
Gizli Üye(36-45)10 ayherkesin zevki farklıdır kimisi küçük sever kimisi de büyük, bu dert edebileceğin bir durum değil yani kafanı başka şeylere yormanı tavsiye ederim
10 YorumlaEn fazla diri ve dik seviyordur. Küçük sevilmez. Kırılma diye demiştir...
10 YorumlaYa degısır bu durum.. seviyorsa ne guzel ıste.. krndınce planları olabılır senonle bu konuda🙂
10 Yorumla
10 ayBende çok severim küçük göğüs
Avcumun içini ağzımı doldursun yeter10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayO yalan pompa olana kadar ki yalanlardan biri küçük göğüs seven erkek arka kapısındanda patır kütür misafir alıyordur
110 Yorumla
Soran10 aySaçma sapan millete kulp takmayın kadına meme gözüyle bakan aşkında serefsizdr net meme dolgusu max 1 saate yapılır o her türlü olur senin gbi karakteriz dusuncelilere ne yapsan faydasız kadına mal obje sadece büyük meme gözüyle bakarsan bu hayatta hiçbir vasfın olmaz en azından bizim birden fazla islevimiz var ya sizin? Yamuk yumuk kıllı vücut 2 cmlk penis parasızlık vah vah
Cevap sahibi10 ayBenim öyle sıkıntılarım yok instagram keşfete bak n küçük memeli kafan kadar filan herhalde 😂
Soran10 ayAhahaha önemli olan tümden güzel kadın olabilmek 175 57 kilom var sporda yapıyorum tertemiz ev kızıyım
Cevap sahibi10 aySen zaten buna emin olsan bu soruyu sormazdın ayrıca yappay meme ile doğal meme hissi farklı
Soran10 ayBen kendimden eminim ama siz erkeklere güvenmiyorum saçma sapan ayrımlar yapıyorsunuz sırf memem küçük diye sevilmeye evlenmeye hakkim yokmuş gbi konuşuyorsunuz ne hakla
Cevap sahibi10 aySevilmeye evlenmeye hakkın var ama erkeklerin geneli büyük meme sever illa vardır küçük seven ne bilim
Soran10 ayVar ama var olanada terbiyesizce arkadan veriyordur demen adamlığına sığmaz sanane insanların zevkinden sne git 100b birini alabilirsn ter kokusu pişmiş artı sarkık o zaman görürüm ben seni
Cevap sahibi10 ayBrn arkadan veriyordur demedim erkek için gaydir tabiri kullandım ahshsha
Soran10 ayAynı kapıya çıkıyor? Of tm git surdan sana ineklerinle mutluluklar
Cevap sahibi10 ay😂
Güzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı. Ben hiç hoş bulmuyorum ya, göğüs dediğin biraz ele avuca gelmeli, erkeğe biraz haz vermeli...
10 Yorumla
10 ayAksine. 100 kisiye sorsan en az 80 ni senin dedigin gibi olani begenir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKüçük olanları daha sağlıklı ve hoş görünüyor yani olabilir elbette
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayErkekler büyük olsaydı büyük severim diyecekti emin ol🤣 sende inandın buna
47 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@4seasons yaparsınız evet
Cevap sahibi10 ay@4seasons nabza göre şerbet çakallık sizinki ama tabi kanan da çok olunca
Cevap sahibi10 ay@4seasons ahaha🤣 bahaneye bak
Gizli Üye(36-45)10 ayYalannnn küçük sevmeyiz az önce vapurda bi kız gördüm çok güzel ama memelerini evde bırakmış o yüzden out 😃
22 Yorumla- 10 ay
🤣 ay ne pissiniz
Cevap sahibi10 ay@Buralardutluk sus kız 🤣
Öyle bir şey yok erkek ele geleni sever seni daha çabuk elde etmek için sallıyor
00 YorumlaBazıları evet bazıları hayır ama genelde büyük severler
00 Yorumla
10 ayBüyükte olsa büyük severim derdi bence küçük oldugu için öyle dedi
00 Yorumla- Devamını Gör (178)
Devamını Gör(223)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Göğüslerim küçük, erkek arkadaşım küçük göğüs sevdiğini söyledi. Erkekler gerçekten küçük göğüs sever mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler