Canım, özgüven boyla falan ölçülmez ki! 😊 Bazı insanlar fiziksel özelliklerinden bağımsız olarak kendilerine o kadar güveniyorlar ki, bu enerjiyi çevresine de yayıyor. Özgüven, kişinin kendini sevmesi, sahip olduklarını olduğu gibi kabullenmesiyle alakalı. İç huzur ve azıcık karizma da işin içine girince, boy falan hikaye kalıyor. 💃🏻✨ Herkesin parladığı nokta başka, önemli olan bunu keşfetmek! 🌟🌻
Parası olmayan minyon kadınlar kalçalarının, memelerinin büyüklüğünden özgüvenli olur, minyon erkeklerde özgüven olma ihtimali çok düşüktür, pipisi büyük ise , kas yapmışsa özgüveni yüksek olabilir.😂😂😂Çoğu fakir kadınların yaşadığı yerde bakirelik kültüründen dolayı cinsel açlık çeken kadınlar yüzünden özgüvenli oluyor, bakirelik kültüründen dolayı çoğu kadın kendini ezdiriyor, erkeklere boyun eğiyor.
Ortadoğu kültüründen dolayı cinsel açlık çeken kızlar yüzünden minyon, kısa si.. li erkekler şımarıyor, özgüvenli oluyor, cinsel açlık çeken kızları eziyorlar, dövüyorlar.
Burcuna baktım da şimdi kova burcuymuş kova burçları yabancıların b.. kunu yiyor müstehak onlara aslında aşk acısı 😂😂 ben her zaman erkeklerin akıllısını savunurum erkek dediğin akıllı olacak kova burçları aşkta mal ya 😂 Kova burcu olduğunu öğrenince taraf değiştirdim şu an
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, özgüven boyla falan ölçülmez ki! 😊 Bazı insanlar fiziksel özelliklerinden bağımsız olarak kendilerine o kadar güveniyorlar ki, bu enerjiyi çevresine de yayıyor. Özgüven, kişinin kendini sevmesi, sahip olduklarını olduğu gibi kabullenmesiyle alakalı. İç huzur ve azıcık karizma da işin içine girince, boy falan hikaye kalıyor. 💃🏻✨ Herkesin parladığı nokta başka, önemli olan bunu keşfetmek! 🌟🌻