Trans da değil bakıyorum baya kadın ama neden böyle bi vücut yapıyorlar?

Trans da değil bakıyorum baya kadın ama neden böyle bi vücut yapıyorlar?

Can sıkıntısı
Bu arada ufak bir düzelme trans kadınlar spor yapıp kendi iri göstermez trans erkekler bunu yapar iri ve erkeksi görüntü için örneğin rüzgar erkoçlar ya da ebrar karakurt
Kötü bence hiç dişi bir tarafları kalmıyor
Bence çok güzeller. Başarılılar ve kendileri ile gurur duyduklarına inanıyorum. Sadece cinsiyet değil, insanlar üzerindeki bu tabuları yıkmamız gerektiğine inanıyorum.
İnsan nasıl, ne şekilde yaşamak istiyorsa bunun peşinden gitmeli ve gerçekleştirmeli. Diğerleri de buna saygı duymalı.
Aşırı itici erkek erkek gibi kadın kadın gibi olmalı ya herkes cinsiyetini bilsin mesela ben maçla basketbolla voleybolla uğraşan kızlara da yakıştıramıyorum sonra ilk adımı atan kızlara da aynı şekilde
Herşeyin nedeni mi olur ya nedeni yakışmıyor itici oluyorlar başka nedeni ne olabilir nedeni bu işte
Ohoo sen neye bakıyon ya
Ben hiç çekici bulmuyorum ya gerçekten çok erkeksi durmuyor mu? Sadece hafif karın kası güzel duruyor onun dışında ben hiç hoşlanmıyorum acaba erkeklerin bakış açısı ne
Bu tarz vücut geliştirici kadınlar genellikle sağlıklı yaşam, fiziksel güç, disiplin ve kendi bedenleriyle gurur duyma amacıyla bu yolda ilerliyor. Kadın bedeni her ne kadar genetik olarak farklılık gösterse de, doğru beslenme ve ağırlık antrenmanlarıyla bu tarz kaslı bir görünüm elde edilebiliyor.
Bu bir tercih meselesi; kimi kadın daha ince ve zarif bir görünümü severken, kimisi de güçlü ve kaslı bir görünümü hedefliyor. Herkesin güzellik anlayışı kendine has ve bir başkasının hayatını kendi değerlerimizle yargılamak yerine, olanı olduğu gibi kabul etmek en güzeli bence! 💪🌸
Cevap
31Cevap
Vücut yapmak kadınlara yakışmıyor gadası
Bu kadar kas kadınlara yakışmaz hiç
itici geliyor bana erkek gibi oluyorlar vücud şekilleri tipleri bile erkek gibi oluyor ensesin den tutup kafa tokuşturucan böyle kadın ile başka türlü zap edemezsin
Zevk meselesi, eger spor yapmayi seviyorsa yapabilir ki kas yapmak sadece erkege ozgu birsey degil
Takviyeci ilaçlar kullanarak yapıyorlar bu vücudu sporla yapması mümkün değil sebebini bende bilmiyorum bu kadar niye şişiriyorlar kendilerini ahdbajda
Çok erkeksi ya begenmedm
Tercihlerine saygı duyuyorum ama bana göre çok erkeksiler kadınlıktan uzaklar ve hiç yakışmıyor çok iticiler
Bu kadar olmasa da o hatayı bende yaptım. Kol kası karın kası yaptım. Sporu bırakınca kötü oldu...
Bazen olur öyle şeyler işte..
Uzun zaman önce görmüştüm bu kadını.
Uzun boylu ve güzel bir kadın aslında ama testosteron seviyesi yüksek olabilir.
Ben de çok kötü görünüyor ya Kadın dediğin zarif olmalı
Ben ideal kilo alınmam bir kilo yükseğe çıksam kilolu hissediyorum
Haklısın bencede kadın zarif olmalı pırlanta elmas gibi zarif ve keskin hatlara sahip olmalıdır
@Kafalarjupiter06 haklısın
Sende haklısın canım 😂
Bu bir spor sporun da kadını erkeği yok sen niye burada soru soruyorsun gibi düşün istiyorum soruyorum
Güçlü kadın olmak bu değil, bu farklı bi istek, yapabilir tabi, ama bence kadına yakışmıyor bu kadarı.
Bence vok çekici kadinalrda guclu olun kizlarrd💪💪💪💗💗
Ben de bilmiyorum ama umrumda da değil, kendi bedenleri 😏
Cık hic yakismiyo. Kadının güçlü olması kaslarının büyük olması degilkii
Gücüm yetiyor, yapabiliyorsam neden olmasın diyorlar ve çalışıyorlar...
Bunu bugün gördüm ben de bu vücut benim için ideal erkek vücududur lclelfledf kadınlara yakışmıyor
Yani şeyler de denmez şimdi ayıp olur. Onların tercihi öyle.
Kendi tercihleridir ama itici bir görüntüleri var
Misal kadında dümdüz göbekte biraz saçma
Çok vücut yapmak yakışmıyor ya..
Hani biraz toparlayacak kadar tamam da?
Sporcu olabilir ondandır. Ama sporcu değilse ben de çok estetik bulmuyorum maalesef.
Hayır ben böyle güçlü kuvvetli kadınları çok seviyorum
Ben korkarım ya boyun kilidi falan yapar
Erkek gibiler
Bence çok büyük bir kötülük.
Bunu ona söyle de seni evire çevire dövsün iyice
Ağır vücut yapan diye bir terim ilk defa duydum☺️
Kötü görünüyor fazla kilo iticiyse buda itici
Baya kötü cinsiyet değiştirse yerinde olur
Ne alakası var mesela ben bu kadını takip ediyorum ve bayılıyorum
Erkek ya da kadın kas yığını bana hiç seksi gelmiyor
çok itici geliyor bana
Aşırı itici duruyor ya
Hormonları erkek gibidir belki
Hoşlarına gidiyor demek
İticidir hemde öyle böyle değil
Gözümden oluk oluk kan akıyor şu an 😔
Bence itici duruyor
bunu gördüm midem bulandı
Gözüm kanadı tövbe tövbe
Ya şimdi bana biraz fazla geliyor
Bedenin sınırları zorlamayı seviyorlardır
Bu kadın döver beni :D
Zevk meselesi bence. Hoşuna gidiyor.
Kadına bacak kalça kası hariç başka kas yakışmaz afedersiniz ama bu gerçekler yani
Galiba şey kdjgjd
Bence bu kadın değil
Görseldeki abartmış
Yoo bayağı iyi görünüyor
Hiç sevmem ya
itici
Aşırı kötü
berbat
Çok çirkin ya
Kadın fit olsa yeter.
Erkek onlar
Çoğu kadından güzeller