Bu da senin sevgin ve tercihin. Ben kendi açımdan söyledim. Bundan da tırnaktan ziyade el şekli devreye giriyor benim için. Her eldeki tırnağa renkli veya yaptırılmış tırnak yakışmıyor çünkü.
Sadeler daha güzel tabii. Özellikle esmer isen çok daha güzel yakışıyor sadeler. Ben açık tenli açık saç renkli olduğum için direkt esmerlik ve sadelik üzerinden düşünüyorum 😊
Aslında duruma göre değişiyor o an ki ruh halime bağlı. Jojoba ve badem yağı kullanıyorum. Bazen de tırnağıma işlem yapmamak adına jel tırnak yaptırıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok sade kullanıyorum. Uzun tırnak günlük hayatta gitmez ki. Ev işi falan derken yıpranır kırılır falan en güzeli sade tırnak
Kızlar yorum yapmamış. Üzülme diye ben cevap yazim. Yaptırmıyorum.
Yaaa 🥹 Kızlar sadece cinselliğe yorum yapar oldu
Herhangi bir bozukluk vs. yoksa sade kullanım her zaman daha güzeli ve daha doğalı. Tabii kişisel bakım yapılabilir ama.
Renkli seviyorum ya
Bu da senin sevgin ve tercihin. Ben kendi açımdan söyledim. Bundan da tırnaktan ziyade el şekli devreye giriyor benim için. Her eldeki tırnağa renkli veya yaptırılmış tırnak yakışmıyor çünkü.
Doğru haklısın
Teşekkür ederim, kendine yakıştırıyorsan renkli tırnağı devam et derim.
Şimdi sadeler gözüme daha iyi gelmeye başladı bu mesela https://pin.it/1zCScfJm0
Sadeler daha güzel tabii. Özellikle esmer isen çok daha güzel yakışıyor sadeler. Ben açık tenli açık saç renkli olduğum için direkt esmerlik ve sadelik üzerinden düşünüyorum 😊
Aslında duruma göre değişiyor o an ki ruh halime bağlı.
Jojoba ve badem yağı kullanıyorum. Bazen de tırnağıma işlem yapmamak adına jel tırnak yaptırıyorum