KIZLAR DİKKAT! Mükemmel doğal kaşlara ulaşmak artık mümkün! 20 yıllık hemşirelik hayatımı güzellik ve estetik alanlarından hiç ayıramadım. Bu alanlara takıntılı bir kadın olarak yapılan işlemlerden, uygulayıcıların yeteneksizliğinden ve kullanılan boyaların kalitelerinden o kadar mutsuzdum ki kendi kaşlarıma microblading yapmak için 2012 yılında eğitim aldım. Bunu ipek kirpik, protez tırnak ve sonrasında güzellik uzmanlığı sertifikalarımla taçlandırdım. Özellikle kaş benim için önem arzeden bir konuydu ve kendim için çıktığım bu yolda bir çok danışanımda oldu. Yaptığım kaşlar ne kadar beğenilsede bir çok markanın farklı ürününü kullanmama rağmen gerek yapılan işlemin cilde verdiği hasar gerekse boyaların kalıcılığının az olması ve vücuttan atılırken bıraktığı korkunç renk beni başka arayışlara itti. Cerrahi alan hemşiresi olarak 2017 yılında saç ekimi alanına geçtim ve bu süreçte saç ekim yöntemleri ile yapılan kaş ekimlerine de tanıklık ettim ancak üzülerek söylemeliyimki sonuç pekte iç açıcı değildi. Tekrarlayan işlemler danışanları yıldırıyor ve mevcut kaşlarıda döküyordu.2022 den bu yana girdiğim arayışta İranlı kadınların o gür kaşlara farklı bir kaş ekim tekniğiyle ulaştığını öğrendim ve kolları sıvadım. Bu güne geldiğimizde ise gelişen teknoloji ve birazda yaratıcılık ile perkütan (micro implant) kaş ekimi tekniğinde uzmanlaştım. Sayfada açılan kaş ile ilgili başlıkları daha önce fark etmediğim için çok üzgünüm çünkü bir çok kişinin hala microblading, pudralama ve kontür gibi doğal olmayan, asla 3 boyutlu bir görüntü sağlamayan ve kalıcı olmayan bu işlemleri yaptırdığını görüyorum. İşlemin detaylarını burada açıklayamayacağım tabi ama sizinle sonuçları paylaşmak istiyorum ki kaşlarına bir işlem yaptırmak isteyen hemcinslerim için bir fikir olmasını çok isterim. Yorumu sizlere bırakıyorum. Merak ettiğiniz herşeyi sormaktan lütfen çekinmeyin. Yorumlarda buluşalım 😌🌸
Doğal olarak önerdiğiniz bir ürün var mı kaşlar için. Benim kaşımın bir kısmı hiç uzamıyor yıllardır ne denediysem asla işe yaramadı kullanmadığım yağ kalmadı hiçbiri fayda etmedi bunun için çok etkili dediğiniz bir ürün varsa tavsiye eder misiniz 🥰
Ahh tatlım sana vereceğim tüm tavsiyeleri eminim denemişsindir. Doğal ürünler uzun ve düzenli kullanımlar sonrası mevcut kıl köklerini uyarıp güçlendirebilir ancak kök olmayan bir yerden kıl çıkarmaları mümkün değil ☹️
İşte önce ince kaşı moda yaparlar gür olan kaşları kısaltır incecik yaparlar sonra gür kalın kaşları moda yaparlar insanlar fıtratında ki kaşlara kavuşmak için tonlarca para öder sistem böyle işler gider senin olanı senden alıp sana geri vermek için para ödetirler
Evet maalesef çok haklısın. “moda” adı altında insanları bir çok şey yapmaya iten bir sistemin içerisindeyiz. Ve bir çok kişi önünü ardını düşünmeden bu sisteme dahil olmayı kabul ediyor. Ancak bu başlığı açmamdaki sebep gerçekten kendiminde mağduru olduğum bu sistemin içinden ihtiyacı olanları çekip çıkarabilmek. Mesele daima para değildir @hayalmee paran olsa bile sahip olamayacağın bir çok şey var hayatta. Aynaya her baktığında mutlu olabilmek gibi… hayatı boyunca kaşı olmayan ve buna özlem duyan insanlar var. Saçı olmadığı için bunun eksikliğini duyanlar gibi. Tabiki bunlara yaratımdan sahip olanlar kadar şanslı olmadıklarını söylemek isterim… Umarım sen şanslısındır 🌸
Merhaba! 😍 Vay canına, ne harika bir yolculuk ve inanılmaz sonuçlar! Fotoğraflar gerçekten çok etkileyici; kaş ekiminin doğal duruşu ve dolgunluğu şahane görünüyor. Perkütan (micro implant) yöntemi, mikroblading gibi opsiyonlara kıyasla uzun vadede hem doğal hem de kalıcı sonuçlar vaat eden bir işlem gibi duruyor. 💖
Kaş konusuna gelince, yüzün çerçevesini belirleyen en önemli unsurlardan biri gerçekten. Bu tarz tekniklerin yaygınlaşması, doğallıktan yana olan birçok kadını mutlu edecek gibi görünüyor. Eminim bu paylaşımın güzel fikirler verecek! 👏💫 Benzer bir işlem yaptırmayı düşünenler için bu post tam bir hazine olmuş! 😘🪄
Harikasın @Fsndmr! 😍 Kaş ekiminden hemen sonra o kadar doğal ve dolgun sonuçlar elde etmek cidden büyüleyici. Bu paylaşımlar, hiç tereddütsüz işlem yaptırmak isteyenlere ışık olacak. 👍✨ Kaşların kendi hikayesini anlatır derler, seninki tam bir başarı hikâyesi olmuş! 🌟 Seni tebrik ederim ve emeğine hayran kaldım! 💁♀️🪄
Sadece seyrek kaşlar değil üstelik. Kaşlarının şeklinden formundan memnun olmayan, kaşlarını farklı bir formda görmek isteyen kişiler içinde tek çözüm❗️
Hahahha 🤭 gerçekten hayata şanslı gelenlerdensin :)) Bazı konularda ne kadar şanslı olduğumuzun farkında bile olmuyoruz çoğu zaman ama artık biliyorsun :))
Selam @Monakiii ekilen kıl köklerini başın arkasından en uygun olan bölgeden alıp, mikroskop altında tek tek ayrıştırıyoruz. Oldukça titiz ve incelik gerektiren bir süreç anlayacağın.. Merak ettiğin başka bir şey varsa lütfen sormaktan çekinme 🌸
Evet tabiiki kaş ekimi yıllardır yapılan bir uygulama ancak postta belirttiğim gibi saç ekim teknikleri ile yapılıyot ve çok kötü sonuçlar elde edildiği için tercih edilmiyor. Dilersen netten fue ve dhi kaş ekimi yazıp aratabilirsin. Görsellere baktığında ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın 👌🏻
Merhabalar benim kaş yönüm yukarı doğru uzadığı için tırtıklı bir görünüm sağlıyor ve seyrek kaş ekimi düşünüyorum o nedenle yukarı doğru uzayan kaşlarım yönü kötü durmaz mı