Kaş ekimi mucizesinden haberiniz var mı?

KIZLAR DİKKAT! Mükemmel doğal kaşlara ulaşmak artık mümkün! 20 yıllık hemşirelik hayatımı güzellik ve estetik alanlarından hiç ayıramadım. Bu alanlara takıntılı bir kadın olarak yapılan işlemlerden, uygulayıcıların yeteneksizliğinden ve kullanılan boyaların kalitelerinden o kadar mutsuzdum ki kendi kaşlarıma microblading yapmak için 2012 yılında eğitim aldım. Bunu ipek kirpik, protez tırnak ve sonrasında güzellik uzmanlığı sertifikalarımla taçlandırdım. Özellikle kaş benim için önem arzeden bir konuydu ve kendim için çıktığım bu yolda bir çok danışanımda oldu. Yaptığım kaşlar ne kadar beğenilsede bir çok markanın farklı ürününü kullanmama rağmen gerek yapılan işlemin cilde verdiği hasar gerekse boyaların kalıcılığının az olması ve vücuttan atılırken bıraktığı korkunç renk beni başka arayışlara itti. Cerrahi alan hemşiresi olarak 2017 yılında saç ekimi alanına geçtim ve bu süreçte saç ekim yöntemleri ile yapılan kaş ekimlerine de tanıklık ettim ancak üzülerek söylemeliyimki sonuç pekte iç açıcı değildi. Tekrarlayan işlemler danışanları yıldırıyor ve mevcut kaşlarıda döküyordu.2022 den bu yana girdiğim arayışta İranlı kadınların o gür kaşlara farklı bir kaş ekim tekniğiyle ulaştığını öğrendim ve kolları sıvadım. Bu güne geldiğimizde ise gelişen teknoloji ve birazda yaratıcılık ile perkütan (micro implant) kaş ekimi tekniğinde uzmanlaştım. Sayfada açılan kaş ile ilgili başlıkları daha önce fark etmediğim için çok üzgünüm çünkü bir çok kişinin hala microblading, pudralama ve kontür gibi doğal olmayan, asla 3 boyutlu bir görüntü sağlamayan ve kalıcı olmayan bu işlemleri yaptırdığını görüyorum. İşlemin detaylarını burada açıklayamayacağım tabi ama sizinle sonuçları paylaşmak istiyorum ki kaşlarına bir işlem yaptırmak isteyen hemcinslerim için bir fikir olmasını çok isterim. Yorumu sizlere bırakıyorum. Merak ettiğiniz herşeyi sormaktan lütfen çekinmeyin. Yorumlarda buluşalım 😌🌸