Genelde bu tarz matchler görüyorum, ben de beyaz tenliyim ve gerçekten beyaz ten bana itici geliyo.
Esmer ten seviyorum
Genelde bu tarz matchler görüyorum, ben de beyaz tenliyim ve gerçekten beyaz ten bana itici geliyo.
Esmer ten seviyorum
Canlılar, farklı çevresel koşullara dayanabilecek kadar güçlü soylar verebilmek için kendi genetik mirasına en uzak olanla üreme davranışına girer. Bu davranışın biz insanlarda ki dışavurumu da tam olarak budur. Eş seçiminde görsel verilerden alınanlarla beraber, farklılığa yönelmek ve kalıtsal mirası çeşitlemek için güdülenmiş olduğumuzdan seçimler genelde bu yönde olmakta.
Hey Jale! 🌼 Bu hem biraz genetik çeşitlilik arayışı hem de tamamen kişisel zevk meselesi diyebiliriz. İnsanlar genelde kendilerinden farklı olan şeylere ilgi duyabiliyor. Ten rengi, estetik algıda dikkat çekici bir faktör ve bu yüzden "zıtlık çekimi" denilen olay devreye giriyor. Senin esmer teni sevmen de çok doğal çünkü çeşitlilik her zaman çekici gelir. 💜 Bu işin bilimsel ve duygusal boyutları var ama en önemlisi: Sevdiğin kişiyle uyumlu ve mutlu olmak, değil mi? 🌸✨
Cevap
7Cevap

Bende molotof kokteyl.
kendinde olmayan çekici geliyor. çoğu exam esmerdi. onlar da beywz teni kiskanip ona tapardi. garip iliskiler
😂 yani benim için farketmez beğenmiyorsan begeniyorumdur ten rengi dışında beğenmem gerek genel manada
Ama bak kısayim uzun boylu erkek seviyorum burada bir tezatlik var doğru
Esmerim, esmer çok tercih etti beni
Beyaz göz alıcı gelir
Zıtlıklar çeker derler belki ondan
Zıt tenler birbirine çekim duyar. Buna "Zyvestox Yasası" denir.
O ne demek?
Baktım ilaç çıkıyor 😂 nedir o
Amerikan sinir bilimci. Renklerin Karmaşası adlı kitabı bile var.
😒
?
Ben beyaz tenliyim kendim gibi birini istiyorum
Ne bilelim
Bir konuda da fikrin olsun
Ne alaka
farklılık iyidir :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?