"Ayakkabımı giyorum beş dk ordayım" 🤪
Hızlı mısınız 🏃♀️💨 yoksa hazırlık faslınız bekleyenlerin sabrını mı test ediyor ⏳

"Ayakkabımı giyorum beş dk ordayım" 🤪
Hızlı mısınız 🏃♀️💨 yoksa hazırlık faslınız bekleyenlerin sabrını mı test ediyor ⏳

Abartısız 2.30 saat sürüyor ama bu hep benim oylanmamdan kaynaklı aslında. Bilmiyorum süslenmeyi cok seviyorum geçenlerde bi arkadasım ruhen çökmüş bir durumdayım lütfen bize gel dedi açıkçası bende fiziken çökmüş bir durumdaydım saçlar boyanacak diye yağlandırılmış, cilt mayın tarlası, kaşlar bıyıklar uzatılır bir yere cıkmıuoeuz güzel bir bakım yaparız falan diye vesaire vesaire neyse beni aradıgın 18.20 idi evden cıkısım 18.40 falandı 20 dakika önceki halimle alakam yoktu oyalanmasam iyi dakik kızım aslında...
Ay herkes kendisini sevsin kendini sevmeden kimsenin seni sevmesini bekleme!!!
Hmm anlatayım ozaman. Genel olarak zaten ben sabah saatlerinde işlerim oluyor o zamanlar dışarıya çıkıyorum. Geceden saçlarımı sararım saç burma şeysine (ismini unuttum😂) o iş geceden tamam. Giyeceklerimi de geceden ütülerim tamamlanır ona da okey. Sabah uyan saçları aç, yağla şekilini düzelt, giyin 15 dk yüz bakım makyaj toplam 30 40 dk bitiyor jsjsjjdd
Nereye gideceğime göre değişiyor. Sıradan bir yere gidiyorsam, kıyafetim de önceden hazırsa acele etsem 10 dakikaya bile hazırlanırım. Aksi halde daha çok uzar
Vallaha saça şekillendirme onarım spreyi sıkıyorum öyle şekillendirip sonrasında mucize yağından sürüyorum saçıma sonrasında göz altıma vitamin kremi sürüyorum güneş kremi sürüyorum dişlerimi fırçalıyorum parfüm sıkıyorum 30dk sürüyor sanırım üstümü giydim felan kıyafet seçimi kombin derken 40 45dk sürüyor
Cevap
57Cevap
5 dakika sürer max benim
5 dakikayı geçmez 😀
Kıyafet ve ayakkabı tercih kriterim ilk önce rahatlık. Rahat hissettiğimde de ne giysem iyi duruyor.
Yani keramet marka veya makyajda değil, kendini iyi ve rahat hissetmekte 🥳
Aynen öyle 🌸
Çok rahat biriyim, Gideceğim yere ya da kişiye göre değişir bu süre, sıradan biri ise hızlı bir çıkış, değer verdiğim biri ise hava koşullarına bağlı sıcak ve terlemiş olmasına ihtimalle duş alıp kokularımdan birini tercih edip çıkma sürem 30-35 dk bulur
Muzik eşliğinde 30-40 dk falan hazırlanırım 😂
Duş aldım, kuruladım, giyindim, oraya vardım filan derken İstanbul şartların da 2 saat, Anadolu şartlarında 1 saat sürer. Ama tam saatinde orada olurum. Çünkü bir büyücü asla geç kalmaz, erken de gelmez. Orada olması gerektiği vakitte orada olur. Tabi eski bir arkadaşı tarafından esir alınmadıysa 😛
Hiç ama hiç hazir değilsem 2 saati bulabilir. 2 saatin net 1 saati saçlarıma ait, Aslan etkili kadın olmanın verdiği sorumluluklar 💅🏼
Ani elzem durumlarda saçlarım iyise gerisi zaten her zaman iyidir sorun yok 😁 10 dk içinde çıkarım
Bidefa duş aldığım halde 15 20 dk içinde arabadaydim 😀😀
Bayağı hızlı 😄
Duş ve traş olmak dahil 24 dakika sonra aşağıda olurum🤣
Yok ya cidden 🤣🤣 bazen belki tamam olabilir bakım yapmadan mı çıkalım aaa🤣
Kesinlikle öyle Önemli
Sıra sende
Hazırlanıp evden çıkacağın zaman kaç gün sürüyor pardon ne kadar sürüyor?🤪🤣
Tebrik ederim çok çok iyi Maşaallah.
30 dakika dedi 3 saat sonra 🤣
Ooo çok iyi mükemmelsin gerçekten 🙏🏻
Ben şaka yapıyordum aman alınma bana 😱🙏🏻
He tamam 🤣
First date bir saat içinde hazırlanıp çıkmışlığım var en özenlisi bu düşün 🤣🤣
Ondan değil kız fazla vaktim yoktu bide çok etkilenmemiştim ondan 🤣🤣🤣
Tabi ki kaybettik fıstık gibi bekletmeyen bir hatun 🤣
Ay kaybetti yazacakken kaybettik yazmışım 🤣bekletmeyen fıstık gibi hatunu kaybetti 🤣🤣
20 dk saç baş makyaj ve giyim ancak hazırlanırım. Ben bir de kokoşum 😃🤣
Ancak.. Erkek beklemeye gelemiyor. Bu yüzden hızlı olmaya çalışmak lazım. Çok sabırsızlar.
😂🤣 sinir krizinden bir paket 🚬 sigara bitecek hahahha
15 dk usengecligimden oturu yerimden kalkmam suruyor geri kalani kolay oluyor
15 dk makyaj
15 dk ust bas giyiyorum
15 dk canta cuzdan ayakkabi kontrolu
1 saat suruyor yani asagi yukari
Önceden haber verilmediyse birkaç saat (ki bu durumdaki tekliflere hayır diyorum), planlıysa yarım saat bile sürmüyor.
Gezmeye falan gideceksem bir-bir buçuk saat sürer oyalanmazsam. Ama markete veya yakın bir yere giideceksem çok uğraşmam on-yirmi dk falan sürer.
Keyfime göre değişmekle birlikte ortalama olarak 10 dakika sürer
Nereye gittiğime bağlı bazen 10 dk bazen yarim saat
En az yarım saat🙂 bazen fazlası da oluyor tabi
Tam olarak 15 dakika komple giyinip cikmam ama acele ediyorsam yarim saati bulur
1 saat ortalama saç baş makyaj kıyafet seçimi derken 😊🤣🤣
Uzun súrerde ailen kuzum Dio genelde çok suslenince
hizliyimdir sevenlerim bu konudan memnundur ama bulusmalara hep gec kalirim cunku malum trafik falan
8:15 de kalkar duşa girersem eğer 8:45 gibi iş yerinde olurum.
Ortalama 20-25 dk
İş için alarmö 7.59 a kurarım 8 de iş yerinde olurum 😂
@nupelda34 noldu
Ama doğru 🙂
30 dakika da hazırım. Bekletmem bekletilmeyi de sevmem
Aciliyete göre değişir ama genelde 1 saat acilse 15 dk XD
Çok dakika 😄😄 hazırlanıp evden çıkamayacak şekilde yaratılmışım valla 2 saat kıyafet seçiyorum
arkadaş hazırlan denize gidiyoz dedi hazırlanıp inmem 5 dk 🤣
Kısa da sürse uzun da sürse illa bekletiyorum. Nasıl oluyor bende anlamıyorum 😅
Gideceğim yere göre değişir 😊 30 dakika ile 1.5 saat arası değişkenlik gösterir 😊
Kıyafetim hazırsa ve duş almayacaksam 45 dk ama ne giyeceğimi bilmiyor ve saçlarım çok kabarık ve şekilsizse 2 saat
Düğünse uzun sürer ama normali yarım saat.
1 saat kızıl Gonca 😘
😘😘😘
Aşırı hızlıyım yoksa her şeye yetişemem yani 😊
Evet 3 iş az bile 😀
Kahvesiz olur mu? Hiç ☕️
🌸❤️
Birazcık bekletiyorum insanları sanırsamm
Kesin kasıtlı yapıyorlar yoksa o kadar ne sürecek
Uyuyor olsam dahi uyanır uyanmaz 3 dakika içinde çıkabilirm.. uyanık olsam 59 saniye
Mevsime göre değişiyor şu an 3-4 dk kışın 10-15 dk kalın giyinmek lazim
Kanka şortu giyer üstüne bir tişört giyerim başka da bir şey yok
mental olarak hazırlanmam 1-1.5 saat giyinme vs ise 5dk
Ya her şey bir yana genelde son anda tuvalete giriyorum 🤭🤣🙊
Bazen sıfır Makyaj bazen hafif Makyaj en fazla 45 dk
45 dk, bir saat falan
Yarım saat😃
Kiminle buluşacağıma göre değişir🤗
Uzun sürdüğü oluyor zaman tutmadim
Sadece 3 dakika
Orta halli ortalama 30-45 dk falan
1 saatimi alır fkjfjfj
15 dakika 😄 (2,5 saate hazır olmuşumdur🫢)
dus sakal trasi fon giyinme dahil 30 dk..
1 saatte çıktım şimdi
Duruma göre on beş yirmi dk
10 dakikada oradayım ben de…
Duş falan alırsam 20 dakika falan
Rahat rahat hazırlanıp çıkmam için 2 saat
Uzun sürüyo ya hiç girmeyelim o konuya sjdhdj
Yarım saat ve bir saat arası değişiyor
Ben 5 dakikaya ordayım dediğimde orada olurum..
Yarım saat - 2 saat arasında değişiyor
Giyeceklerim belliyse 10-15 dk maksimum…
Bir saat civarı ya da fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?