Ahaha minnacık kalıyor benim 👉🏻👈🏻 156 boydan çok bişey beklemeyelimm. 💗😸 şu an anlık değil 1,2 ay öncesi ait olması lazım. arşivden bulmuşken atayım. ne amaçla çektim bende bilmiyorum memdks. Telefon tost makinesi he bu arada büyük ihtimalle kaşar Tosta denk gelmis 😆 çok soruyonuz snsjs
Elin boyutu değil, şekli daha çok iz bırakır bende; parmakların inceliği, avuç içinin çizgileri, dokunduğunda nasıl hissettirdiği. Bir el, ne kadar büyük olursa olsun eğer sıcaklığı yoksa sadece boş bir temas olur. Ama zarif bir el, içinde bir güven taşıyorsa, tuttuğunda titremiyorsa, orada başka bir bağ kurulur. Şekliyle bir hikâye anlatır o el; geçmişten izler, şefkatli bir dokunuş, belki de sessizce sarılmış bir özlem taşır. Boyut geçici bir detaydır, ama şekil kalpte kalan bir his bırakır. Çünkü bazı eller insanın tenine değil, doğrudan ruhuna dokunur.
İşte o tırnak yemenin altında yatan neden de psikolojik, tırnaklarını yiyen insanların takıntı yapan kişiler olduğunu okumuştum, yeme alışkanlığıni da bu sebeple kazanıyor
bak mesela bu görüntü çok itici, böyle çubuk gibi olması aynı sıska vücut gibi. Tabii kadınların algısı farklı olabilir; çünkü hormonal etkiler de devreye giriyor fakat benim düşüncem böyle
Canımm selam! 💕 El şekli mi boyutu mu, ahh ikisi de ayrı güzel bir detay ama öncelik tamamen kişisel algıda yatar. 🙈 Senin elin çok zarif ve tatlı görünüyor bu arada, o ojelerin de harika bir tamamlayıcı olmuş! ✨ Üstelik boyla alakası yok, minik eller her daim şirinliğiyle öne çıkar. 🌸 Kaşar tostla uyumlu güzel anılar birikmiş desene, senin enerjin yeter bize! 😍