Önceden “güzel/yakışıklı” dediklerinizi unutturan birileri var mı?

Önceden “güzel/yakışıklı” dediklerinizi unutturan birileri var mı?
Beğendiğim erkeklerde ortak bir özellik vardı 170-180 aralığında zayıf ya da fit oluyorlardı ilk defa kilo olarak daha fazla birine ilgi duymuştum. Kilolu erkek hani seçenek olmazdı bende 180 üstü erkek yine hayır kendimde kısayım hani o kadar farka gerek yok diyordum ama işte demek ki yaş ilerledikçe daha değişiyormuşuz
Var. Sevgilim 🙂 Sakallı erkek hiç sevmezken onu sakallarıyla o kadar çok seviyorum ki.. cidden görsel kriterler için lafta şöyle böyle olsun diyoruz ama asıl gönül kriterine uyan kişiyi bulunca sırıl sıklam aşık oluyorsun 🙂🙂
Benim için güzellik ve yakışıklılık biraz farklı işliyor... Kişiliğini, karakterini ya da tanımıyorsam hal ve hareketleri o kişiye güzel ya da çirkin sıfatını yüklememe sebep oluyor... O yüzden çok da değiştiren oldu diyemem 😅
Aynen öyle 😁

Şunun tipsizliği tüm algılarımı değiştirdi… Oyyy yerim kepçe kulaklarını… Çok tatlı yaaa…
Tabii ki böyle durumlar oluyor! 😊 Bazen biriyle tanışınca, güzellik veya yakışıklılık algılarımız tamamen değişiyor. Çünkü fiziksel çekiciliğin ötesinde, birinin tarzı, enerjisi ve duruşu çok daha etkileyici olabiliyor. 🌟 Eskiden sadece dış görünüşe bakarken, şimdi fark ediyorum ki o "ışık" dediğimiz şey, asıl çekicilik unsuru. Bütün paket bir araya geldiğinde, daha önce beğendiğin kimse hemen unutulabiliyor. 😄 Sen hiç böyle bir deneyim yaşadın mı?
Cevap
13Cevap
Hayır, olmadı. Aslında yakışıklılık algım hep aynı ve özel kaldı. Toplumdan etkilenmiyorum.
güzellik algım ok karaktere bakarım
Güzellik algım aşk anında kör olur. Beğendiğim tipin dışında birini dünyanın en yakışıklı erkeği yapar gözlerim 🤣
Güzelmiş 😂
Öyle olmalı
Zaten iç güzellik en az dış güzellik kadar etken benim için
Benim için iç güzellik bana olan tavır ilgi önce geliyor
Peki ilk bakışta görünüşün de belli bir önemi var mı mesela benim düşüncem bu şekilde
El yüz düzgünlüğü dışında hiç yok erkekler daha görsel varlıklar kadınlar işitsel
Anladım teşekkürler
Rica ederim 🙏😌
🙏🙏
Hem içsel hem dışsal öyle bir kavram var. Eskiden sadece içe bakıyordum artık akıllandım ikisine de bakıyorum😂
Öyle dış görünüş olarak bi güzellik algım yok gardaşim ya karsktete baktığım için
Sarışın ve renkli gözlüleri genelde pek beğenmezdim. Ama gittiğim bir kafede sarışın, mavi gözlü bi adam görmüştüm. İlk defa birine bakmamak için kendimi tuttuğumu söyleyebilirim. Gerçekten değişik bir aurası vardı.
Öyle bir algım yok benim ya. Sevmeye başladığım an güzelleşiyor olay bu yani. :D
Diş görünüş umurumda olmadığı için kaldığım yerden devam
Önem verenler elbette vardır herkesin kendi düşüncesi
Güzellik yakışıklılık algımı kişiler değilde ilerleyen yaşım değiştirdi aslında zamanla düşünce ve beğeni tarzım daha farklı bir boyuta evrildi..
Ben muhabbetten espri seviyesinden falan çok etkileniyorum ilk baştan beğenmediğim ama agzınlaf yaptığı için kendinden hoşlandıran oldu
Hayır, öyle birisi olmadı bea
Ben hep aynıyım..
Yok. Görüntüye bakarak bu bakış açım değişmez.
Hiç kimseyle öyle bi algı başlayıp bitmedi hep kendimi bildim önce karakter ve huy güzelliği dedim
Ben görünüşe önem veren birisiyim bunu eski hesabimda defalarca cevaplamisimdir jfkf
Ama verdigim cevapta farkli degil mi hahaha
Benim güzellik algım biraz farklı 😄 ben yüzdeki küçük kusurları insana güzellik katan olarak görüyorum
Aman yaa olmadı olsa ne Olur ki hepsi aynı halt
Evet yalan mi sende tuhaf Hersey Herkes
Hele yapay mi bu hayat bence ütopya biz yasamıyorux
Mmmmm biz sahte olmayalım ozaman aman he tikkkattt aman biz efsane olalım 🤣
🥰🥰
Olmaz dediğim tipe bile çay ve dedigim insanlar oldu
🤣🤣 lan bu ne klavye yazdıklarımı tamamn degstirmis
Allah'ım çay ne🤦 olmaz dediğim tiplere bile vaybe dediğim olmuştur yazmistim 😂😂 s. a. l. ak. klavye yrmu dgstrmis
oyle unutturan biri yok genelde benzer tipleri begenirim ama hic bana hitap etmeyen ozellikleri olanlara da yakisikli/guzel diyebiliyorum
Evet oldu, kel sevmezdim. Sevdirdiler 😂
Görseldeki gibi kaldığım olmuştur. 😅
Bazı kadınların aurası kendinden önce gelir. 😅
💫💫💫
Ben güzele güzel demem şımarmasın 😂
Ben hiç fiziğe bakmam ki benim için karakter ve zeka önde geliyor.
Evet eski sevglim yakışıklı değildi çok ama adamdı🙏
Ortalama tipte ama ozguvenli kisiler. Tutkulu ayrica beni benden aliyor xd
Hayır olmadı aynı şekilde stabil
Benim yakışıklılık algım. 1.86 boy 1.95 civarı ~ sarışın , yeşil gözlü , mavi gözlü' de olabilir.😀😀😀 hayat standartlarım bu kadar yüksek degil awq hayallerim paris oldugu için normal hayatta bile kimseyi begenmiyorum~😀😀
Yok alakası yok 1.85 boyunda olmayan kimse bana merhaba bile demesin knka 😀😀😀
Knka benim boyum 1.56 şimdi karşı tarafın 1 85 olması lazım 😀durumu dengelememiz lazım
Bulamadık , bulamadık lo
Yaşam enerjim tükendi ama olsun lo 😀😀ahahaha
Starım herkes tanıyo ahajaja
Vallah 😀😀😀
Bencede😀😀😀
Evet zamanında oldu
Tipe bakışım hep aynıydı.
Düşünüyorum da yok ya olmadı hiç
Hayır olmadı
Hayır olmadı
Hayır olmadı
olmadı.