...
Ay pardon super soruuu 😬🥳🥳🎉🎊🎈🎈

Ben artik bu guzellik doktorlarindan, estetik isinden, sundan bundan korkar hale geldim. Etrafimizda dogal kadin kalmadi resmen yaa 🤦🏻♀️
Geldigimiz son duruma bakiyorum da herkeste en az bi botox, bi dudak, dolgu ya da bi takma sac kirpik bisiler var yani.. noldu bizim dogallik sevgimize yaa?
Sizce de fazla yapmacik olmuyor mu artik? 😏😏
🤡🤡🤡
Aslında soldaki de fena değil ama tabii ki ikisi arasında müthiş bir değişim var ayrıca makyaj artık fotoğrafa da son sistem uygulanabiliyor, efektlerle fotoğraf epeyce değiştirilebiliyor ki buna da dur denmeli 😃
Ciddenn nereye gidiyor bu is boyle yaa 🤦🏻♀️
Abartılı ve yapay duran estetik dışında estetik olaylarına karşı değilim. Kendimde yapar mıyım pek sanmıyorum benim canım tatlıdır 😕
Başarılı sonuç olmuş. Ben dolandırıcılık olarak değil de değişim olarak bakıyorum bu duruma. Kendini böyle daha mutlu hissediyorsa sorun yok. Güzellik illa doğuştan gelmek zorunda değil ya da kendini ne şekilde güzel hissedecekse onu tercih edebilir
Yeter ki karakter dolandırıcılığı olmasın gerisine okeyiz
Ama sana bisi diyeyim mi; bu estetik sektoru sanirim tr'de artik biraz abartilmis durumda. Yani arkdslarim falan bile yaptirdiklari operasyonlardan cok normal gibi bahsediyorlar, siradanlasmis yani onlar icin farkindayim 😊😊😅
fakat burada almanyada kadinlar tersine olabildigince dogal. Yaptiranlar da mutlaka var tabi, ama genele baktiginda herkes yasiyla dogal guzelligi ile oldukca mutlu ve kendinle barisik🥰. Yani bizim gibi degiller, mesela ne koca gobegini ne de beyaz saclarini gostermekten cekinmiyorlar. Olduklari gibi mutlular, hayatla barisik gibiler. Mesela kadinlarda topuklu ayakkabi, süs püs makyaj falan nerdeyse yok gibi 😇
Aynen bu konuda katılıyorum sana gencecik bebek gibi kizlar bile burnunu yaptiriyor gerdirme falan yaptırıyor gereksiz bir yönelme var cidden
Evet biraz ozenti de var, biraz da en guzel ben olmaliyim hirsi, mukemmellik algisi. Ama keske bu cabayi daha faydali seylerde gosterseler 🫤
Tşkr ederim 🫶
Rica ederim guzellik 🥰🥰 dogalindan hem de 🙃
Nedense doktorlar kendini ispatlamak için estetik öncesini, hastanın yataktan yeni kalkmış halini paylaşıyorlar. Estetik sonrasında profesyonel makyajlı.
Ahaha bunlar hep taktik iste 😅😅
Maalesef öyle. Estetik doktorları çıktı çıkalı doğal kimse kalmadı ki. Herkes birbirinin kopyası oldu estetik ile.
Evet maalesef 🫤
Ah tabii ki katılıyorum güzel kadın! 🌸 Bu tarz "öncesi-sonrası" fotoğrafları genelde çok cazip duruyor, ama herkes gidip kendini tamamen değiştirmek zorunda değil. Doğallık bence hâlâ çok değerli ve aslında güzelliğin özünü oluşturuyor. 😌✨
Bazen küçük dokunuşlarla kendimizi daha iyi hissetmek tabii ki hoş, ama abartıldığında o yapaylık seni rahatsız ediyor ve haklısın. Kendi güzelliğimizi sevmek ve kendimize güvenmek bence en önemlisi! Sana sonuna kadar katılıyorum, doğallığa sarılalım. 💖💪
Peki sen ne düşünüyorsun bu konuda? Sence biraz abartıya kaçmıyor mu insanlar? 🤔
Cevap
22Cevap
Hayır çünkü ortada satılan bir ürün yok bir insan var. ayrıca önceki yani solda daha iyiymiş zaten
👍🏻👍🏻
:)
Anasi görse ben böyle bir kız doğurmadim diyip kovar bu ne oglum😐
Ahahaa😅🤣
😹🧚🏻♀️
Estetik doktoru değil onlar ya fotokopi makinası… Birbirinin aynı olan tipleri çoğaltıyorlar…
Ahahah 😅🤣
Benide dolandırsınlar 🤣 böyle güzel dolandırıcılık var mı
Yolluyorum hemen , adres ver 😬
Yaz kızım 3 torba çimonto 4 kamyon kum 😂
Adres len adres dedik. Hemen heyecan yapip karistirdin herseyi 🤣
😂 pardon ya en son aşamaydı dimi
Yok en sonu da baska. Ahh ahh 🤦🏻♀️
Ben olayları bir birine soktum hep yanlış oldu
Önce basınçlı suyla yıkamak lazım 😂😂 ayrıca doğal hali daha güzelmiş
Djmi ama 😇
Saçlarını güzel tarayıp makyajlı haldeki gibi gülse yeterdi aslında
👍🏻👍🏻
Doğal görünümü kapatmayacak kadar makyaj olabilir bence
Öhh aw düşünsene sağdaki ile evleniyorsun çocuk bir çıkıyor soldaki gibi haahahdsj
Ahahah 🤣😅
soldakinin kaşları alsan bide makyaj yapsan sagdaki oluyo zaten şaka gibi
Oyle deme , bi dunya islem yapilmistir ona 😅😅😝
Kadın zaten güzel ki. Alt yapı olmayınca makyaj da estetik de kurtarmıyor insanlar bunu anlamıyor hiç
Orijinal hâli çok daha iyi imiş. Kendine yazık etmiş bu ablamız.
Bence eski hali de çok güzel sadece kıyas yapılması için bakımsız bırakılmış hepsi bu
Mahalleden Hatice abla Adriana Lima'ya dönüşmüş. 😂
Guzelik göreceli bir şey bence soldaki daha güzel ve doğal
Görseldeki ya da kendilerini değişime arayan herkes için genel bir cevap olsun
İlk doğal hali çok daha güzel bence.. nedir bu yapaylık anlamak mümkün değil?
Gözümüz kör değil çok şükür, aynı insan olmadığını ayırt edebiliyoruz
Uzgunum ama ayni insan
Sen üzgün olmaya devam et :)
Sen de kör olmaya 🤪
Tamam yedik
Yaw ayni insan diyorum, bir dunya estetik operasyon sonrasi insanlar degisiyor. Hic mi duymadin bunlari? O kadar mi bu sektorden bihabersin? Hadi hepsini gecti Ajda Pekkan'i da mi hic gormedin yasini bilmiyorsun🤣😅😅
Hiçbir şeyden haberim yok evet, bir tek sen her şeyi biliyorsun, alayımız m@lız
O zmn ilk defa estetik olayini duymus gibi tepki verme sen de 😅
İkisinin aynı kişi olduğuna emin miyiz shshsh
Bu bana instagramda cikar bir suru estetik reklamlarindan bir tanesi. Ve dr'un resmi sitesi, tahmin edersin ki bunun gibi bir dunya ornek var
Vardır illaki herkesi kandırıyorlar böyle en güzeli doğallık eğer estetik gerekirse ufak dokunuşlar yapılabilir ama bu kadar da değil 😂
Ufak dokunuslar amenna, ama su sanat camiasinda bile unlulerin eski hallerine bir bak, cogu yeniden yaratilmis gibi 🤣
Dolandırıcılığın bi üstü bu ya 😅😅
Aynen oyle
Şaşırılacak bir durum değil aslında
Alistik diosun 🤣
Kadın güzel olmuş yediremiyorsan güle güle
Yedirmek ne yaaa 😅🤣
Çekemiyorsan yani
Benim kadinla ne alakam var, tanimam etmem ayol 😬🥳🥳
Tanımadığın insanın fotoğrafını paylaşıp niye yorum yapıyorsun o zaman
Anaaamm sen daha olayi anlamamisin 🤦🏻♀️😅
Banada el atsın çok iyyi
Getirin o dr'u buraya 🤪🤣