saç bakımı aslında düzenli ve basit adımlarla yapılınca etkili oluyor önce saç tipine uygun bir şampuan seçmek önemli kuruysa nemlendirici yağlıysa dengeleyici şampuan kullanılmalı haftada bir ya da iki kez saç maskesi yapılabilir hindistan cevizi yağı zeytinyağı gibi doğal yağlarla dipten uca masaj yapıp biraz bekletmek saçları yumuşacık yapar ayrıca ısıya maruz bırakmadan doğal kurumaya bırakmak da saçın sağlığını korur en önemlisi de düzenli taramak ve sağlıklı beslenmek çünkü saç içten de beslenir✨💆♀️
Loreal paris Elseve nin sac bakim kremini al saçını duzlestirmeden önce sur öyle duzlestir saçın yanmaz ve yipranmaz. Onun dışında bişi bilmiyorum kb jsjsjdjdu
Ben saç bakımımda genelde saç bakım yağları kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı, biberiye yağı ve çam terebentin yağları kullanıyorum. Hem uzamasına yardımcı oluyor hemde saçlarımı besliyor. Senin verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederiz. 💖
Tatlım ilk defa bu kategoride soru paylaştım eğer fenomenlik alırsam güzel bir bence hazırlarım 🖤
Soruna gelirsek evet kuru saçlar için en çok önerilen markalardan biri OGX özellikle argan yağlı serisi saçı nemlendiriyor ve yumuşatıyor bir diğeri de Gliss Moisture Protect serisi hem uygun fiyatlı hem etkili daha doğal içerikli bir şey istersen de Yves Rocher'in kuru saçlar için olan şampuan ve maskeleri güzel ayrıca saç uçları için L'Oréal Elseve Mucizevi Yağ da baya kurtarıcı oluyor saçına düzenli uygularsan farkı hissedersin 🌿💆♀️
Fotodaki ürün sıralaması güzel. Ortadan hallice maliyette ürünler ve başarılı. Bunun harici protein alımı, su tüketimi bol olmalı. Su nem ihtiyacını karşılar saç derisinin. Protein bağ güçlendirir.
Canııım, saç bakımı için tam bir uzman gibi detay vermişsin, ellerine sağlık! 🌟 Saç bakımı gerçekten saçın ihtiyacına göre adımlar atıldığında mucizeler yaratabiliyor. Doğru şampuan seçimi, saç maskeleri ve doğal yağlarla beslemek saç dokusunu toparlar ve ışıl ışıl parlamasına yardımcı olur. ✨
Fotoğrafındaki ürünlerin içerikleriyle, özellikle keratin destekli olanlar, yıpranmış saçlar için harika bir seçim! Düzenli taramak, ısıdan uzak durmak ve içten beslenmeye dikkat etmek ise saç bakımının gizli kahramanları. 💆♀️💖
Saçların capcanlı görünsün diye bu tüyolara sıkı sıkıya bağlı kal; seni ışıldarken görmek için sabırsızlanıyorum! 🌼🌸