Gizli Üye(25-29)1 yılİnsanın bir metabolizması ve kiloya yatkınlığı vardır. Eğer vücudun kilo almaya yatkın değilse her gün 2 porsiyon iskender de gömsen fotoğraftaki görüntü değişmez. Kafası buna basmayan insanlar fotoğraftaki görüntüyü kendimizin seçtiğini düşünüyor ben ayı gibi yiyorum ama kalça genişlerken bacaklarıma kilo alabilen biri değilim ne yiyorsam kalçaya gidiyor herkesin vücut yapısı farklı şekillenmiş. Görseldeki kadar düzgün bacakları olan hatunu gerçek hayatta bulsalar 3 gün eve kapatırlar burada gelmişler yok çırpı yok bilmem ne 😂 Eğer kilo almaya yatkın genlerin anandan babandan yoksa kı.. çını da yırtsan kilo alamıyorsan insanları ayrıştırıp durmayın artık kafası çalışmayan IQsu düşük seviyede olan insanlara bu durum daha nasıl izah edilir bilmiyorum
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKilo alamıyorsun --
Cevap sahibi1 yılBacaklarına kilo alamayan insanlar beni çok iyi anlarlar ne kadar yemek yersen ye kalça alır başını gider olursun Kim Kardashian 😂 göbek gider falan olur filan olur ama bacak zayıf kalır
Cevap sahibi1 yılBen eski sevgilime sabah fotoğraf atıyordum önce çırpı diyordu sonra sabah sabah yapılır mı bu diyordu hani yalan söylüyorlar 😂😂
En İyi Cevaplar
1 yılEvet 15 yaşıma kadar çok zayıftım ama kemiklerim iri olduğu için çok göze batmıyordu. Zor yanı pantolon ve eteklerin belden düşmesi sürekli kemer kullanmak zorundaydım. Sonra normale döndük çok şükür
11 Yorumla
1 yılEn zayıf halim taş gibi olarak adlandırdığınız haldedir hiç hayatımda bu kadar zayıf olmadım bence bir kadının kadınsılığını alır bu şekil ya 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum 😇
- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
1 yıl:D :D lisede lakabım fosildi şimdi o arkadaşlarla bir araya gelince gülüyoruz
şu anda 195 90 o zaman 40-45 kg gibiydim
13 Yorumla- 1 yıl
oooo çok teşekkür ederim genç hanım ah irde şımarmayı öğrenseydim :D
- 1 yıl
saçlarınız kendi renginzmi
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, geçmişte aşırı zayıf bir fizik yapısına hiç sahip olmadım ama daha ince olduğum dönemlerim oldu. Zayıf ya da ince olmanın önemli olmadığına inanıyorum; asıl mesele, vücudunun sağlıklı ve enerjik olması! 💪✨ Spor yapıyorsan üzerindeki emeğin belli, taş gibi görünüyorsun. 🙌 Sağlıklı beslenip, bedenine iyi bakarsan her zaman en güzel halindesindir. 😘 Kendine güven ve ışığını yansıt! 🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılAskerden önce çok zayıf biriydim ne yapsam kilo alamamıştım şimdide göbek aldı başını gitti gadası
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 48b cevap paylaştı.
u 1 yılAşırı zayıf olmadım hiç. kilom ideal olması gerektiği gibiydi. ama şu sıralar kilo aldım biraz
13 Yorumla- 1 yıl
Olsun al Barış
- 1 yıl
🌸🌸
- 1 yıl
😇😇
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 1 yıl100 kiloyum bence buna en cok beniö cevap hakkım var evet zayıf fizige sahip olmadım ama bir zamanle 32 beden pantolonlar giyiyordum ve omuzlwrım geniş oldugu için elbiseker cok iyi duruyordu simdi 100 kiloyum
12 Yorumla- 1 yıl
yakışıp yakışmaması goreceli ama mesela ben 1.83 boyum 85 kiloyken insanlar vucudunu ovuyordu 70 iken yakısmuyor diyorlardı ama su an 100 kiloyum kızlar dahs cok bakıyor 😂😂😂
Hep zayıftım hala öyleyim ama kemiklerim sayılcak kadar değil tabi ideal bi kilodayım bana göre shhdjdj
313 YorumlaLise sonda YGS'ye çalışırken bir deri bir kemik kalmıştım. Hatta yemek yiyemiyordum artık hastalık seviyesine gelmişti. Sonra nasıl dizeldim ben de hatırlamıyorum.
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
m 1 yılHastalıktan olmuştum.
Dünyaları yesem kilo alamıyordum sonra ilaç kullandım, ameliyat olup düzeldim..
Çok şükür iyiyim
23 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim aşkım 💕
1 yılBir arkadaşım var zayıf kız görünce ağzının suyu akıyor anlayamıyorum lan ne var çırpı bacaklilarda 😏😏 kadın dediğin etli butlu olacak😍❤️🔥
111 Yorumla- 1 yıl
Anlamını bilemedim inşallah iyi bir şey diyorsundur ,🙄
- 1 yıl
Tamam da ben de kalkıp Azerbaycan ata sözü yazarsam sen de anlamazsın o zaman ben de senin yaşının 23 olduğunu söyler ve linç ederim 🤣 bilmiyorum çünkü Azerbaycanlıyim.
- 1 yıl
Önemli değil ya alışkınım 🤣 peki söyler misin anlamını
- 1 yıl
Aynen ya. Zayıf kadın bana göre çekici değil itici geliyor. Yolda görürsem ikinci defa bakmam bile. Ama fazla kilolu da iyi değil benim demek istediğim balık etliye yakın bir fizik.
- 1 yıl
🥰🥰🥰
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır, hiç çok zayıf bir fiziğe sahip olmadım. Dengeli ve sağlıklı bir görünüm her zaman daha iyi hissettiriyor. Çok zayıf olmak bazen enerjiyi ve canlılığı azaltabiliyor, bu yüzden orta yol en iyisi diye düşünüyorum.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 936 cevap paylaştı. Hayır olmadım ama 18 yaşlarımda zayıftım fit duruyorum, şu an yine zayıfım ama 5 kilo fazlam var. 🙄
11 Yorumla
1 yılOldum çok kötü bi zamandı kendiliğinden veriyordu kilo vücut şükür ki kontrol altında daha iyiyim
11 YorumlaEvet bir dönem baya vermiştim ve 44 kiloya kadar düşmüştüm
12 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet 19 yaşımda bir olaya üzülmüş ve 6 günde 27 kilo vermiştim. Kemiklerim sayılıyordu...
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederimm :)
s 1 yılHayatımın ilk 17 senesi böyle geçti diyebilirim. O zamanlar protein tozları alıyordum, cok kafaya taktım demek ki :)) yaş ilerledikçe vki oturuyor. Geç oldu ama anladım
20 YorumlaEvet oldum ta ki evlenene kadar. Evlenmeyin arkadaşlar. Ruh sağlığınız gibi fizik sağlığınız da bozuluyor maalesef.
20 Yorumla
1 yılÇok şükür olmadım kıvamında güzel bir fiziğe sahibim çok zayıf olmanin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
1 yılşu an zayıf bi fiziğe sahibim ama benden daha zayıf insanlarda var zayıfım ama abartılı bi zayıflık değil diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılFotoğrafta ki kişinin fiziği yok ki
Direkt kemik yapısını yansıtıyor
Çok çok ince
Ülker çubuk kraker daha kalın fiziğe sahip🤣10 Yorumla
1 yılÖyle bi bedene "sahip" oldun mu dersen evet.
Hastaneden De gollum gibi çıktım, ona da evet
10 YorumlaBundan 6 yıl önce uzun yıllar 36-40 kiloydum sonra 50 lere çıktım iki çocuk derken 65 oluverdim 74 den düşmüş halim bir de kısa olmasam 😅
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet bir aralar çok zayıftım
16 Yorumla- 1 yıl
Yok aşkım önceden şimdi balık etliyim 😄
- 1 yıl
😇😘
Hiçbir zaman zayıf olamadım. Ya normaldim ya da fazla kilolu
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 773 cevap paylaştı. Oldum. Üniversite mezuniyetime yakın 43 kiloydum baya bir sene öyle gitti nerdeyse. 0 neden
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAşırısı da çok güzel bir görüntüsü olmuyor ama yani fit evet
10 Yorumla Evet.
Bundan memnun olmadım ve sonunda hedef kiloma geldim. Artık mutluyum.10 Yorumla
1 yılzamanında 70 kiloydum ve zayıftım spora başladım şimdi 88 kiloyum
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 773 cevap paylaştı. Öyle çok aşırı zayıf bir fizik değil ama yine de zayıf sayılır bir fiziğim var şu an ❤️
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı.
1 yılEskiden çok zayıftım şimdi de kilolu değilim ama öyle bir zayıfta değilim..
10 Yorumla
1 yıllisedeyken bir ara 49 kg olmuştum , sonra yıllar içinde toparladım
10 YorumlaBu neki 19 yaşıma kadar resmen yürüyen kemiktim shah
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
1 yılEvet oldum 50 kg dan 40 a düşmüştüm hastanelik olmuştum
10 Yorumla
1 yıl50 kiloyum şu an en kilolu zamanlarım liseye kadar 40 kilonun altındaydım hep
10 Yorumla
1 yılAşırı değil ama zayıf oldum şu an normalim neyse ki
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 624 cevap paylaştı. Maalesef,
89'a düştüm diye uçuyorum nerdeyse
10 YorumlaÖyle kadına sahip olmayı çok isterdim ama rüyada görürüz ancak
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 1 yılOlmadım olmak da istemem, az et but iyidir
214 Yorumla- 1 yıl
Anneme söylimm mi bunu 😅 sevinir sana dua eder djdj
- 1 yıl
Noldu ki beybi? Kötü bir şey yok dimi
- 1 yıl
Çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin..
- 1 yıl
Her zaman güçlü ol. Hayatın gelip geçici olduğunu unutma.. her anın tadını çıkar ve şükret 🌸
- 1 yıl
Aynen öyle yapıyorum, kendimi üzmüyorum artık hiçbir şey, kimse için... Tekrardan çok sağ ol, işte burası varda Kafa dağıtmaya yarıyor. Burada da biliyorsunki kötü niyetli, kalpli, kin dolu üyeler var. Artik zerre umrumda değiller. Sizin gibi iyilerde var onlar için burada vakitt geçiriyorum.
- 1 yıl
Yahu üyeleri sallama sen zaten hâlâ boş yapan üyeleri sallayanlar var mı yaw. Bırak kötülüklerinde boğulsunlar, hiçbirinin sana ne faydası oldu veya olabilir sjfksjs umurunda olmasın, keyfine bak.
- 1 yıl
☺️ tamamdır..
Gizli Üye(18-24)1 yılevet görseldeki gibiyim ve kendimi seviyorum herkesin kendi tercigi etli olmak istemezdim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayir, ama su ankine gire zayıf oldum diyebilirim. Lise döneminde 186 boy, 90 kg idim. Çok da fit görünüyormusum şimdi bakınca ama o zaman bile şişman hissediyordum. Toplum olarak daha dikkatli olmamız lazım insanlara neler hissettirdigimiz konusunda
10 Yorumla47 kiloydum bir aralar
14 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılolmadim cok zayif olmayi sevmiyorum ya
13 Yorumla- 1 yıl
💕🌸
Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gençken zayıftım
11 Yorumla
1 yılOldum evet çok iticiydi
20 YorumlaSıskalık 20 yaşına kadar bir problemdi benim için😅
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmak isterim öneri berin
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen balık etliyimde asla azim gösteremiyorym hele yazın
Gizli Üye(25-29)1 yıl15 yaşıma kadar zayıftım jsskks
111 Yorumla- 1 yıl
Valla jkjkj
Cevap sahibi1 yıl70 kilo falandım ya hajsjsjs
- 1 yıl
Çok da zayıf değilmiş ya jkjk
Cevap sahibi1 yılHahahhaha 100 kilo bile zayıf geliyor bana jsjsjd
- 1 yıl
Ahahaha boya göre
Cevap sahibi1 yılEvet jdjdjjdjdd sen?
- 1 yıl
Ömrümde zayıf olmadım ki jkjkj kiloluda değilim, söylemesi ayıp balık etliyim ama şu sıralar iştahım açıldı 🤦♀️
Cevap sahibi1 yılYaa demek ki güzelliğinin hacmi artıyorrrr
- 1 yıl
Yok artmasın jkjkj
Cevap sahibi1 yılahahahah benim artabilir jsjjdjd
- 1 yıl
jkjkjkj
Güzellik & Bakım konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bir ara 50 kg ya düştüm sjs
12 Yorumla
1 yılEvet fiziğim güzel benim övünmüyorum 🙃
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkadın dediğin zayıf ya da normal olmalı üstünü sevenler gizli gay bence çok erkeksi geliyor
20 YorumlaYok ama @Ysmnyrk sormak lazım o anlar.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı.
1 yılHer daim aynı normal tabiki ideal olarak.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 620 cevap paylaştı.
1 yılOlamıyorum hep balkon var
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı.
1 yılOlmadın olmak ta isteme
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. Evet lise zamanlarimda
10 YorumlaEvet, birkaç sene önce aşırı zayıflamıştım
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet bi ara fazla zayıftım neyse ki toparladım
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 596 cevap paylaştı.
1 yılYeni doğduğumda belki😂😂
10 Yorumla Çok zayıf değil de ideal zayıflıktayım
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılBir dönemler evet fakat bilinçli olarak olmamıştı.
10 Yorumla
1 yılOldum ve çok çirkin duruyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılEn son lisede falandım galiba 😂😂
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir kere yanlışlıkla evet
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne