25 yaştan sonra evlenmeyen çirkin bence.. çünkü üniversitede illaki bulursun hadi 2 yıl da uzat...
Üniversite okumayan zaten 18 de evleniyor.
Üniversite okumayan zaten 18 de evleniyor.
Bana 25imden sonra talipler çıkmaya başladı. Görücü usulu gelenler arasında da herkesim kapısına kız istemeye gitmeyen alfa kaynanalar vardı. Evde engelli kardeşim var o yüzden biraz ertelemek zorunda kaldık evliliği. Bu benim açımdan olan durum.
Senin genellemene bakacak olursak çirkin olan kızların elinde sadece gençlik kozu olduğundan asıl onlar daha erken evlenir. Geç evlenenler nasıl olsa güzelim ertelesem de olur diye düşünürler.
Erkeklerde tam tersi olur. Yakışıklı ama zeki olmayanlar tipim kaymadan evleneyim derler çirkin ama zeki olan erkekler de biraz bekleyeyim parayı bulunca evlenirim diye düşünürler. Yani senin dediğin durum erkekler için geçerli. Olaya çok tersten bakmışsın yani.
Hayır tercih bu evlenip es çocuk sorumluluk ıstemeyen cok kişi var
Çocuksuz evelenenler de çok hatta çoğu çocuk yapmıyor bile tezin yanljs çıktı
Es ve cocuk dedim sadece cocuk demedım
Canım, bunu düşünmek gerçekten çok yüzeysel bir bakış açısı. Bir kadının "çirkin" ya da "güzel" olması, onun evlenmesiyle ya da yaş kriteriyle kesinlikle alakalı değil. 25 yaş veya başka herhangi bir yaş, bir kadının özgürce tercih yapabileceği bir dönem. Kimi kariyerine odaklanır, kimi kendini geliştirmeyi seçer, kimi de doğru insanı henüz bulamadığını hisseder. Ayrıca, güzellik sadece fiziksel değil, iç dünyadan da başlar. İnsanları yargılayıp, genel bir sonuca varmak yerine, farklı tercih ve hayatlara saygı duymayı denemeliyiz.💖🌸
Cevap
1Cevap
Alakası yok 😂 ben 14 yaşından beri ben istiyorlae ben istemiyorum 19 yaşındayım 1 doktor biri istedi ben istemedim biri uçak mühendisi
Ne içtin sen bu kafa için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?