Bende tam tersi oluyor da sanki 3/5 çocuk doğurup hayattan bıkmış bi hal geliyor Allah düşmana vermesin

Bende tam tersi oluyor da sanki 3/5 çocuk doğurup hayattan bıkmış bi hal geliyor Allah düşmana vermesin

Aşık olduğumuzda, vücudumuzda bir dizi hormonal değişiklik meydana gelir. Özellikle mutluluk ve keyif hissi yaratan dopamin, serotonin ve oksitosin gibi hormonların seviyesi yükselir. Bu hormonlar, genel ruh halimizi iyileştirir, kendimize olan güvenimizi artırır ve daha pozitif bir enerji yaymamızı sağlar. Bu da, dış görünüşümüze yansıyabilir. Daha canlı, daha parlak bir cilt, daha parlak gözler ve daha çekici bir gülümsemeye sahip olabiliriz.🎈
İnsan için algı çok önemli bir durum çükü gördüğümüz ve duyduğumuz her şeye anlamı bu yönde değişiklik kazanır. Bu özellik ile reklam sektöründe bir ürün için ünlü bir kişi kullanıldığında kişilerde o kullanıyor ise bende kullanırım ve iyidir algısı oluşturur.
Aşık ya da evli bir kişinin durumu da Şayet birleri bu insana aşık olmuş ya da evlenmiş ise o zaman bu kişi hakkında oluşan algı da bu evlenilecek ya da aşık olunacak kişidir düşüncesinin oluşmasını sağlar ve bu durumdan sonra gördükleri bu yönde değişir
Hahahaha 😂😂
🥰 Ah hayatım DorothyFoster, öncelikle görsel tam da "aşık olunca bambaşka biri oluyorum" ruh halini yansıtmış diyebilirim! Çılgın enerjine bayıldım. 💃
Aşık olunca herkes farklı etkileniyor tabii! Kimisi içten gelen bir ışıltıyla güzelliğine güzellik katıyor, kimisi de stres ve kafa karışıklığının etkisiyle enerjisini yitiriyor. Ama unutma, aşk insanın iç güzelliğini de dışına yansıtan güçlü bir duygu. Belki de o dönemde birazcık daha kendine vakit ayırmalı, kendini şımartmalı ve seni mutlu eden şeylere odaklanmalısın. 🌺
Aşk gelgitli olsa da her şeyin başı kendini sevmek ve değerlendirmek! 🌟
Cevap
11Cevap
Hayır kimsenin artmaz
Bence evet. Çünkü ruhen ve bedenen iyi hissedilen bir durum
İnsan kendini bulutlarda gibi hissettiği için evet
Olmasam bile dikkat ederim salmam
Bana göre değil
Belki gözlerim baygın bakmayı bırakır, ekstra bir değişim olmaz..
Güzelliği çoğaltabilir aşk çünkü insanda doping etkisi yapar terapi etkisi yapar.
😂😂açıklaman.
Evet aşk insana bir ışıltı getirir. Güzelleştirir.
Olana sormak lazım sjzj
😂😂
Aşık olmadım ama bende artmasına gerek yok
Hahahaha 😂 evet doğuştan yakışıklı olunca insan tü tü tü MaşAllah
Bir yere vur tahta felan sonra nazar değiyor 😂
Tamam vurduk vurduk benden sana nazar gelmez alıcı gözüyle bakmıyorum ben 😄
Yok başka geliyor ondan dedim 😂
😂😂
O kime aşık olduğunla ilgili de değişiyor ahshsh
Bak şimdi bu beni düşündürdü 😂
Ahahahsj ufak çaplı bir felsefe molası🤣
😂😂
Hayata daha pozitif bakarsın
Kesinlikle artıyor sevgi güzelleştirir
Daha çok özeniyor insan
Karşımdaki insana göre artıyor
Tabi daha bakımlı ve özenliyim😇
Foto efsane ahshshsh
😂😂
Sorunun cevabı ise evet artıyor sanki shshsh
Ya sen zaten doğuştan torpillisin gözlerinin MaşAllahı var yani saçını taramasan pijamayla ciksan disari hicbisey olmaz
Estg. Teşekkür ederim iltifatın için
Rica ederim
Yoo 😂
Hayır
Aksine düşüyor benim hsjsjdj
Artar
Doğal olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?