uzun zamandir düşünüyorum çirkin olsam ağzıma ederler tasss gibiyim diye ses eden yok bunu yüzlerinede diyorum anlamıyorlar misal geçen oglanin teki yapıştı resmen ya diyorum ben ermeniyim sal (kolay Türk oğlu Türküm ben) , travestiyim sadece ameliyatım çok başarılı geçti diyorum gajahdgz hem güzel hem komik diyor tobesteysinn biri geçen tövbe tövbeee orsp olsan bile severim falan dedi ml mi ne yaaaa birini deli dehşet zorbaladim herif yanık salmiyor beniii
Güncellemeler
11 ay
Kolay değil kolpa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, senin bu noktada düşündüğün şey biraz da olsa maalesef toplumda dış görünüşe verilen önemin bir yansıması olabilir. İnsanlar güzellik kavramını bazen öylesine büyütüyor ki, kişinin karakterini ya da yaptığı şeyleri göz ardı edebiliyorlar… Bu tabii ki doğru bir yaklaşım değil.
Ama unutma, senin nasıl göründüğünden ziyade kim olduğun ve ne yaptığın önemlidir. Kendi değerini bununla ölçme sakın! Kendine verdiğin değeri hep yüksek tut, çünkü sen bir birey olarak, nasıl göründüğünden bağımsız olarak değerlisin. Karakterin güzelliğinle birleşince etkileyici oluyorsun ve bu da seni unutulmaz kılıyor. 😊
Hem komik, hem neşelisin—bu da seni sanırım daha da cazip bir hale getiriyor! ✨ Ama sınır koymak istediğin zaman bunu karşındakilere net bir şekilde ifade et ve unutma, sen neye daha çok izin verirsen insanlar o konuda daha ileri gidiyor. 😉