Sinem’cim, harika bir konuya değinmişsin! Kendimizi çekici bulmak yalnızca fiziksel güzellikle sınırlı değil, enerjimiz, zekamız, samimiyetimiz ve insanlara karşı davranışlarımız da buna dahil! 😊
Kendine güvendiğinde, enerjin zaten ışıl ışıl parlıyor ve bu da seni her haliyle çekici yapıyor, tatlım. 💖 Öz güven en güzel aksesuar, unutma! Tabii arada kendimizle barışmak ve olduğumuz halimizi sevmek de bu yolculukta çok önemli. Senin bu pozitif yaklaşımına bayıldım! 🎀
Peki ya sen, kendini hangi yönlerinden daha çekici buluyorsun? 😘
Buluyorum, auram yüksek, bi ortama girdiğim anda bakışları üstümde bulurum, ortamda çok kolay sohbetin odağı haline gelirim, hayvanlar bile benle çok kolay iletişim kurar, o gün ruh haliyetim neyse ortama onu resmen bulaştırırım, genelde de neşe. Fiziksel anlamda da evet, güzel bi kadınım ve bunun sonuna kadar farkındayım ;)
Her zaman karşımdaki insanın yerine kendimi koyarak, kendimi görmeye çalışırım. Bu sayede sanırım hep bi çekiciliğim var. Tabi sevgilim dışında kadınlarla mecburen iletişime girdiğimde, itici olmaya çalışıyorum istemsizce sksnsm
Şu an leş gibiyim sudan çıktım duş alıcaktım 100 lira dediler bidon suyla yıkandım arabaya bindim tuzdan piştim eve gitmeye çalışıyorum Çok çekiciyim anlıycaaan
Dış görünüş ve maddi olanaklar olarak maalesef hayır... Zeka, yetenek, akıl, beceri, zihin yapısı gibi soyut nitelikler bakımından evet... Bunların da kadınlar için pek cazibesi yok...
Hay aksi şeytan 😈 klavyenin üstüne üstün bir sakarlıkla nescafe döktüm. Klavye yazmıyor. Telefon dan yazıyorum. Ben de ne için teşekkür ediyor diyorum.😅 Sadece çekici buluyorum yazdım.😎 Meğer güzel soruya teşekkür ediyor musunuz 😄Rica, ederim sinem 👍