Doğuluyum ama köken Arap benim hep İzmirli kızlardan bahsederler doğu kızları güzel mi düşünceleri merak ediyorum
6 gü
Cevap
13Cevap
🙃Bence doğu kızları güzel fakat doğu kızları hakkındaki güzellik algısı kişisel ve kültürel olarak büyük farklılıklar gösterir. Güzellik kavramı, kişinin yetiştiği çevreye, bireysel zevklerine ve kültürel referanslarına göre değiştiği için, genelleme yapmak doğru değildir.
Ancak Doğu kültürlerinde kadınların genellikle zarif, çekici ve geleneksel değerlere bağlı oldukları düşünülür. Bu algı, genel bir ön yargıdan veya basmakalıp bir düşünceden ibaret olabilir. Dünya genelinde olduğu gibi Doğu'da da her kadının kendine özgü bir güzelliği vardır ve bu güzellik fiziksel özelliklerle sınırlı değildir.
Doğu kızları ayrı bir güzel olgun olur diğer yasitlarina göre daha olgun olur İzmiri kızları ise yaşlarına göre daha genç gösterir
Eğer pp deki sizseniz sizde çok güzelsiniz
Evet benim
Gerçekten çok güzelsiniz
Allah nazarlardan korusun
Teşekkür ederimmmm ee sarisin mavi gözlü değiliz ama kara kaş kara gozuz😄
Valla ben kara kaş kara gözlüyü esmerleri daha çok çekici bulurum
Sarışınlar onların olsun 😅😅😅
Heryerin güzeli çirkini vardır güzellik görecelidir
Bazıları çok güzel oluyor, benim de köken Mardin Arabı zaten.
Izmirli kiz guzel degil ciplak oldugu icin ve yataga atmak daha kolay oldugu icin guzel geliyor herkese dogu kizlarina gelince yani guzel olanda var bakimsiz olanda var
Doğru bi tespit
Doğu evet ama güneydoğu bence değil antep urfa civarı falan güzel kıza hiç rastlamadım
Gayet cekici
Izmır kızları daha geniş insanlar doğu tarafı bu yönde biraz daha iyi
evet guzel olanlar var
Evet ama bazıları. Mesela hakka ri Mardin kizlari
İzmirli kizlar afet. Yabanci olarak ruslar
Güzel evet
arap kökenli daha güzel
Güzeller
güzeller
Hayır
Tamam
Nerelisin
Urfa
Bazıları çok güzel
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, güzellik öyle bir şey ki, standartlara veya coğrafyaya bağlı değil, tamamen kişinin aurasından, enerjisinden geliyor. Doğulu kızların kendine has o sıcaklığı, gizemi ve derinliği inanılmaz çekici bence. Her bölgenin kendine özgü bir güzellik anlayışı var ama unutma, asıl güzellik zaten kendine güvenmekten ve iç huzurdan geliyor. Sen harikasın, unutma bunu! 😘✨