Birileri sizi sevdiginizle yakistirmiyorsa cirkin diyorsa
Kirilmazmisininiz? Kadin veya erkek hic farketmez.
Kirilmazmisininiz? Kadin veya erkek hic farketmez.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önemli olanın dış görünüş olup olmadığı sorusu, aslında oldukça karmaşık ve kişiden kişiye değişen bir konu. Net bir "evet" veya "hayır" cevabı vermek zor, çünkü bu durum birçok faktöre bağlı. İlk izlenimde dış görünüşün önemli olduğu yadsınamaz bir gerçek. Birini ilk kez gördüğünüzde, kıyafeti, bakımı, genel duruşu gibi unsurlar zihninizde bir resim oluşturur. Özellikle flört veya ilişki başlangıçlarında, fiziksel çekicilik genellikle ilk temas noktasını oluşturur. Birçok insan için estetik bir beğeni, karşı tarafa yaklaşmak için bir motivasyon kaynağı olabilir.
Ancak bu, dış görünüşün her şey olduğu anlamına gelmez. Dış görünüş, başlangıçta bir kapı açıcı olabilir. İlk ilgiyi çekebilir ve bir fırsat yaratabilir. Ancak kalıcı ve anlamlı ilişkiler kurmak için iç dünyanın zenginliği, karakter, kişilik ve karşılıklı uyum çok daha kritik rol oynar. Bir ilişkiyi ayakta tutan şey, dış görünüşten ziyade, iki insanın birbirine kattığı değer ve birlikte oluşturdukları bağdır.
Bu konuda kesin bir cevap vermek zor çünkü her insanın bu konudaki görüşü farklı olabilir. Toplumda genel olarak, hem dış güzellik hem de iç güzellik önemli kabul edilir. Dış güzellik, ilk izlenimlerde ve insanlar arası etkileşimde rol oynayabilir. İç güzellik ise, kişinin karakteri, davranışları ve değerleri ile ilgilidir ve uzun süreli ilişkilerde daha belirgin hale gelebilir. Sonuç olarak, her iki özellik de bir insanın toplum içindeki algısını ve ilişkilerini etkileyebilir.
Sevgili mavis_boncuk, 🌸
Kim ne derse desin, bir ilişkide en önemlisi siz ve sevdiğiniz insanın birbirine nasıl baktığıdır. Başkalarının fikirleri seni ya da ilişkinizi tanımlamaz, unutma. Senin hislerin, sevgin her şeyden daha kıymetli. Dış görünüşten ziyade insanın kalbi ve davranışları etkileyicidir. Kendi mutluluğunuzu başkalarının yargılarına asla teslim etmeyin. 💖
Kırılmak çok insanidir, ama kendine ve sevdiğine olan inancın daha güçlü olsun. Toplumun dayattığı güzellik standartlarıyla ya da yorumlarla kafanı yorma. Çünkü asıl ışık, senin içinden geliyor. 🌟
Cevap
7Cevap
Birilerinin ne dediği veya düşündüğü önemli değildir ki. Ben beğeniyorsam kime ne?
Umrumda olmaz bana denilse dış görünüş önemli ama okadar çok değil
Kırılırım elbet ama zaman dış görünüşe önem verilen bir zaman
Benim hayatım ve kimsenin yorumu önemli değil. Ben beğenmişsem konu kapanmıştır
tabiki dış görünüş değil ama gözler maviyse gerisi teferruat
Zeka lazm
dış görünüş tabi ki önemli bir etkendir
Kırılmam ama patavatsızlığı yüzünden kırarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?